Herşeyden yoruldum öyle bir haldeyim ki anlatamam , kendimi atasım geliyor , kalbim sıkışıyor , moralim hep bozuk , çok yalnızım kimse beni dinlemiyor anlamıyor...
Gecenin şu saatinde gbtye çeken komiser diyor ku uyuşturucu mu içiyorsun bu gözlerim 6 aydır gece uykusu görmemiş dudağımda sigaram kulağımda kulaklık uyuşturucuya ihtiyacım mı var ben zaten silmişim
Dinlemiyor derken çevrendekiler tarafından umursanmıyorsun ve bu da canını mı sıkıyor? Şunu söyleyeyim kendini başkaları için mutsuz etmen mutsuz olacaksan da bunun nedeni sen ol
Dünya çok iyi bir yer ama insanalr iyi değil... ben hep güçlüyüm , ama geceleri çok zayıfım... Tek kalmaktan yoruldum , ne zmn yalnız kalirsam ağlıyorum ve kalbimin sıkışmasina neden oluyor
Normal aslında insan yalnız kalınca düşünceler daha da depresif yapabiliyor. Bana da oluyor bu. Yalnız kaldığında kafanı dağatacak şeyler bul. Film izle, kitap oku ya da başka herhangi sevdiğin mutlu olduğun bir şey yap. Çevrendekiler mi peki rahatsız ediyor yoksa yalnız olmaktan mı yoruldun?
Biz 3 kız kardeşiz , bı büyüğü var bide kucugum onların gördüğü ilgiyi ben göremiyorum sürekli dışlanliyorum , aile , okulda , olsun her yerde neden girişli ve yalancı biri olmadığım için
Şöyle diyorjm değişmem lazım onlar gibi olacam diyorum dalagaci , yalancı , duygusuz olacam diyorum omuyor en çokda değişmek beni yoruyor düşün için istendiği şeyi yapıyorsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yoruldum bende
Gecenin şu saatinde gbtye çeken komiser diyor ku uyuşturucu mu içiyorsun bu gözlerim 6 aydır gece uykusu görmemiş dudağımda sigaram kulağımda kulaklık uyuşturucuya ihtiyacım mı var ben zaten silmişim
Belkide güzel günler içindir diyip kendimizi avutuyoruz umarım öyle olur
bu ülkede yaşayıp yorulmayan cindir
Sorun ülke olsa veya dünya...
Ne oldu senin problemin nedir?
Bide olduğu yok , çok yalnızım kimse beni dinlemiyor anlamıyor, mutlu değilim
Dinlemiyor derken çevrendekiler tarafından umursanmıyorsun ve bu da canını mı sıkıyor?
Şunu söyleyeyim kendini başkaları için mutsuz etmen mutsuz olacaksan da bunun nedeni sen ol
İçe kapanık iri olduğum için kimse aldırmıyor , lise duygularimi önemsemiyor , beni hep kırıyorlar...
Kimse
Karşındaki insanlara karşı daha güçlü durmayı dene. Yoksa daha çok üzülürsün. Maalesef dünya iyi bir yer değil
Dünya çok iyi bir yer ama insanalr iyi değil... ben hep güçlüyüm , ama geceleri çok zayıfım... Tek kalmaktan yoruldum , ne zmn yalnız kalirsam ağlıyorum ve kalbimin sıkışmasina neden oluyor
Normal aslında insan yalnız kalınca düşünceler daha da depresif yapabiliyor. Bana da oluyor bu. Yalnız kaldığında kafanı dağatacak şeyler bul. Film izle, kitap oku ya da başka herhangi sevdiğin mutlu olduğun bir şey yap.
Çevrendekiler mi peki rahatsız ediyor yoksa yalnız olmaktan mı yoruldun?
Biz 3 kız kardeşiz , bı büyüğü var bide kucugum onların gördüğü ilgiyi ben göremiyorum sürekli dışlanliyorum , aile , okulda , olsun her yerde neden girişli ve yalancı biri olmadığım için
Peki bu konuda ki rahatsızlığını ailene anlattın mı? Gerçekten rahatsızsan bu durumdan söylemediysen eğer konuş bence
Hayır , anlatmadım bilmiyorum neden , mesela onlara sakaksip konuşurlar ama benle aynı değil
Anlat bence. Böyle daha kötü kendi kendine zarar veriyorsun. Valla ben rahatsız olduğum bir şey olduğu zaman direk söylerim. Sen de çekinme söyle
Şöyle diyorjm değişmem lazım onlar gibi olacam diyorum dalagaci , yalancı , duygusuz olacam diyorum omuyor en çokda değişmek beni yoruyor düşün için istendiği şeyi yapıyorsun..
Yorulmadım devam ediyorum
Neden yoruldun
İki halde de benim durum da aynı
Genelde anlatmak da istemiyorum, birisi gelsin beni tanısın nerde hata yapıyosam düzeltsin beni
İçim kanıyor, ayrılmıcilik bir dünyada yaşıyoruz
Böyle bir dünyada ölümü arzulamamak mümkün mü
Aklım diyor ki kalk kendini at , kalk bileğini kes , kalk bı arabanın altına at kendini de kurtul ama yolum cehenneme kadar olacak diye diye...
Ben sıradan bir ölüm istiyorum intaarla değil
Kalp krizi olabilir mesela
Allah korusun
Yok yaa korumasın
22 yaşındayım artık bence yeterli bu kadar
Ölmek güzel bir şey ama cennete girerek ölmek
Bunun için ecelimle ölmek istiyorum
Çektiğim dertleri bı ben bi Allah biliyo
22 yaşında saçlarım döküldü kalanlar beyazladi
seks yap bişiyin kalmaz ;)
Ben de çok yoruldum
Bende