Suçları da aynı birebir. Diğer eski sevgilimin çıkmasına daha 6 ay var diğeri zaten 3. Girişi zor çıkar bugün girdi aynı kogus olmasın da başka ne zaman ne konusurlarsa konuşsunlar
Yok sevmiyorlar birbirlerini bı gün ben bu cezaevindeki eski sevgilimle karşılaştım işte yolda barıştık biz ama o sırada da suanki cezaevinde olan sevgilimle konuşuyordum sen gel bizi kol kola gör onla oda araba sürüyormuş bin lan arabaya falan çok kavga oldu ajsjajaiaj ama şimdi ikiside bana düşman olabilir hele eski sevgilim geniş bı insan
Ya yok ikisiylede aram kötüydü hep onları zamanında rezil etmiştim şimdi orada kalırlarsa illaki kim bilir hakkımda neleri anlatcak bu yüzden korkuyorum
İşte kötü olan da bu zaten hadi yaşananlar falan anlatsın umrum değil ama. Mesela ona gidip diyordum ki bu işte hakkında böyle dedi ona gidipte aynı şekil ona konuşuyordum ama sorun oonlarin öyle bişey dememeleri kafamdan uyduruyordum konuşmasınlar diye ahajsosaos
Napiyim ama bunlar çok eskiden arkadaslarmis zaten bizim sonradan haberimiz oldu. Eğer öyleyse varya o diğer eski sevgilim neler neler anlatır da rezil eder beni aglicam ajajsjaksk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Sen bu kader mahkumlarını nereden buluyorsun ya radyo programlarından mı shdhd
Onlar beni buldu ahahaja
Gardiyansın galiba Artık yan koğuşuda sana verirler hadi iyisin:)
Ben boşuna demiyorum kızlar, çar, çakal, serseri, pic, hapse giren, keko erkeklerden hoşlanıyor diye
Hepsi oylle değil ama beni öyleleri üzüyor bende beni sevenleri hayat böyle 😂
Şerefsiz erkek sevmeye devam edin.
Aynı koğuştalarsa kışkırt birbirlerine karşı bakam nolcak
Aynı koğuş olursa ben biterim rezil eder beni
napim
Parmkla
Sen de kimlerle sevgili oluyorsun. Kusura bakma da.
Neden
sen çevreni değiştir yoksa yakında sen de girersin içeri
Yok benim öyle işlerle işim 😀
Allah belanı vermesin spdlwoflçsödlwmdksmd
Amaa ben napayım yaa ahajaka böyle olasılık oolabillir mi
Olabilir sldlsşkds
Hangi suçtan girdiler
Yaralama ve gasp
Aynı koğuşa girme ihtimalleri var 😂😂
Of korkutma lütfen yaaa
Hem yaş benzerliği hemde suç benzerliği ki zaten girmeseler bile konuşurlar birbirleriyle mutlaka
Suçları da aynı birebir. Diğer eski sevgilimin çıkmasına daha 6 ay var diğeri zaten 3. Girişi zor çıkar bugün girdi aynı kogus olmasın da başka ne zaman ne konusurlarsa konuşsunlar
😂😂 aynı koğuş olursa sana ne sıkıntısı olur
Her yönden her sıkıntısı eski sevgilim yavvsk. zaten her boku anlatan insan kim bilir neler neler anlatır
Aynı koğuşta olmasalar bile anlatır
Yok sevmiyorlar birbirlerini bı gün ben bu cezaevindeki eski sevgilimle karşılaştım işte yolda barıştık biz ama o sırada da suanki cezaevinde olan sevgilimle konuşuyordum sen gel bizi kol kola gör onla oda araba sürüyormuş bin lan arabaya falan çok kavga oldu ajsjajaiaj ama şimdi ikiside bana düşman olabilir hele eski sevgilim geniş bı insan
İkiside ne bilenmiştir sana şimdi
Bakalm er ya da geç öğrenirim
Öğrenince haber ver 😂😂
Tabi biri oldurmezse seni 😂
Yok yaw öyle insan degiler ahaaakka
E iyi ozaman 😂
Nerde oturuyorsun çok merak ettim
İzmir de
Adana dersin sanıyordum İzmir ne alaka
😃😀😄😀😁😀
Nereden buluyorsun bu itleri
Onlar beni buluyor
Suçları neydi
İkiside aynı suçtan girdi
Neydi işte suçları
Gasp kavga
G. rizekalısın
ailen esra erola çıksın istiyosun galiba
O niyeymisss
Neler seviyorsun sen öyle
Soru bu değil amaa
Dikkatimi cv ' in çekti kusura bakma 😂😂
Ben on onluk insanım onlar değil kalp bu napalim 😂
Hadi ya nasıl oluyor on önlük insan 😂😂
Ben okul oncesi öğretmenim ki hayatımda karakoolun önünden bile gecmemisimdir güzellik desen oda onda on ahajajaja ama işte hayat
Çevreni değiştir sen 😂😂 en iyisi 😂😂
Çevremde her türden insan var en iyisinden en kötüsüne ama bunları seviyorum
Sende nasıl bır gönül var 😂😂
Aaaa ayıp oluyor
Ben gönlünü övdüm. Kotu bir şey demedim yalnız 😂😂
Sadece iki sevgilim oldu gönlüm ne alaka yahuu
İkiside işte cezaevimde olunca 😂😂
Sen ne zaman giriyorsun
Bende daha karakolun önünden geçmedim ajajakzla
Nasıl kaderin varmış aman benden uzak dur sevgililerin hepsi hapiste bizde girmeyelim
Ya ahahajahajaj
Aynı koğuşa dustuklerini düşünsene
Varya ben bitmisimdirr onlar zaten taniyorlardi birbirlerini
Aynı koğuşa dustulerse onlar bir daha çıkamaz sen başkasına bak
Ya yok ikisiylede aram kötüydü hep onları zamanında rezil etmiştim şimdi orada kalırlarsa illaki kim bilir hakkımda neleri anlatcak bu yüzden korkuyorum
Bosverrr ne yasadiysan onu anlatirlar başka ne anlatacaklar ikiside tanıyor sonuçta seni
İşte kötü olan da bu zaten hadi yaşananlar falan anlatsın umrum değil ama. Mesela ona gidip diyordum ki bu işte hakkında böyle dedi ona gidipte aynı şekil ona konuşuyordum ama sorun oonlarin öyle bişey dememeleri kafamdan uyduruyordum konuşmasınlar diye ahajsosaos
Abooo senden korkulur valla kendini korumak için onları dolduruyormussun
👏👏👏👏
Napiyim ama bunlar çok eskiden arkadaslarmis zaten bizim sonradan haberimiz oldu. Eğer öyleyse varya o diğer eski sevgilim neler neler anlatır da rezil eder beni aglicam ajajsjaksk
Omzuma. yasla başını zor zamalar geciriyorsun
Takılma anlatsın onlardan sana hayır gelmez zaten onlar anlatınca da senden bişey eksilmez boş ver gitsin
Of offf peki düşme ihtimalleri kaç sabahtan beri düşünmeden duramadim
Hiç cezaevi tecrübem olmadı bilmiyorum ama birbirlerini goremezler öyle kolay değil yani
Aynı koğuşa düşerler ise aynı odada kalicaklar ve aynı suçtan girdiler aynı semte oturuyoruz bunlar çok ortak şeyler
Neyse teşekkürler ben korkmaya devam ajsjakskka
Dışarda nerde oturduguna bakmaz o suçlar aynı ama kaç tane aynı suç için koğuş var bunlar detaylı şeyler takma fazla kafana bence
Tamamdır teşekkürler o eski sevgilimle benim arkdsm aynı koğuşa düşmüşlerdi o yüzden de taktım biraz olmicak şey değil işte
Rica ederim eklesene beni olaylardan haberdar olmak isterim
Tamamdır
Ee sen şimdi düşünmeden uyuyamazsinda
Daha bugün girdi nerdeyse bı kaç saat önce haberim oldu çok merak ediyorum
Senin işin zor valla
Bu nasıl şanstır?
Bende çok şaşırdım ama inşallah aynı koğuşa dusmemislerdir yaa öğrenemiyorum da
Gardiyan ol
Ac kapıyı gardiyann diye soylensinler fena fikir değil tehknss ajajakaka
Trol
Yeminle değil ya