bende konuşuyorum ama insanin cani istiyor arzu seks ama evlenmeden karsiyim sadece tatmin oluyoruz kendimizi tutuyoruz yani kimse arzulamadigi birini sevemez ki
peki cilveli ve güzel sesi de tahrik edici bi kiza karsi koyamazlar ama bunun yaninda cok ta namusluyum bulustugumuzda en fazla sarilir elini tutarim geriisne izin vermem evlenmeden yanlış yani
Benim mi zihniyetim kirli? :) hahaha komik çocuk. İnşallah ayrılmaz mutlu olursunuz , olur da ayrılırsanız o sekstinglerini kimlerle okuyacak, kimlere gösterecek belki ailenden erkeklere göstermekle seni tehdit bile edecek. Sağsın saf
foto yok bilgi yok yani o şekilde ama benle gercekten buluşmak ve ailesi ile tanıştırmak istiyor sürekli diyor senin gibi düşünen birini bulamadım diyor ben maddiyata degil maneviyata bakiyorum her acidan o da hoşuna gitmiş ki bunu sürekli dile getiriyor
Farklı şehirde misiniz? Senin dışında reelde sevgilisi olmadığna nasıl eminsin? Belki diğer kıza bu tarz konuşamadığı için cinsel isteklerini seninle sanalda gideriyordur.
benden onfe bi sevgilisi olmus ailesine tanıştırmis o da aldatmis bana sürekli diyor seni kaybetmek istemiyorum cok iyisin falan diye Kıbrıs ta askerlik yapiyor ben bursa o ankarali
haha ne kadar eminsin öyle olsa kendini yalniz odaya kitlemezdi senin gibi insanlar cevaplanmasın her sevgili konuşuyor bunları hem olgun sevdigim için bu muhabbetler normal küçük erkek sevmiyorum
Her sevgili konuşuyor mu:) yanlarında mıydın? :) tatlım ben evliyim. Evlenmeden önce sevgilim de oldu. Sınırlarını koruyan bir insandım. Cinsellik asla konuşmadım, ne önceki sevgilimle ne nişanlılık aşamasında. Seven değer veren erkek şansını dener, kız istemeyince hoşuna bile gider emin ol. Bu çocukça senle evlenmez kalıbımı basıyorum buraya. Bu dediğimi de unutma. Ayrıca soru sorarak her türden görüşü almak için soruyorsun. Senle aynı fikirleri duymak içim soru mu sorulur? Kendini onaylatma ihtiyacını mı gidermek istiyorsun? O zaman sorunun açıklamasına yaz. Ben şu fikirdeyim farklı düşünen yazmasın :)
hayır ama seks baska ask baska ikisi farklı duygular tabiki sevdigin kadınla yapman daha güzel olur ama sevmedigin kadınlada seks yapabilirsin tabi bu senin sevgilinle illaki arzuluyo diye cinsellık yasıycagın anlamına gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir kız seni isityorum lafını duyunca zaten ooo tam beklediğim buydu demez. İlla tepki verir. Sen ama arafta kalmış gibisin
benim hoşuma gidiyor aksine bi erkek hoslanmiyorsa o lafi demez ki bende bisiler hissetmesdm seks hakkinda konusmam sınırlarıma da saygisi var
neyin tepkisi kötü bisi degil bu yani hanzo gibi zorla yapacak hali yok kızın agirligina bagli tamamen
peki siz bunu duyunca bir istek duyuyormusunuz o anda.
tamamda kızlar bunu duyunca hemen tartışma moduna giriyor
niye ama bisiler hissettiğin ve sevgilin olan insansa sorun yok yani evleneceğim kişi
tamamda sevgilisin ve adam söylüyor bunu. Sonuçta kesinlik yokki
bisi hissediyorsam kızmam hosuma gider o benim icin biri degil kafamda cok farkli düşündüğüm özel biri
ya benimde biri var ama söyleyip söylememekte kararsızım
bence önce duygusal yaklaş sonra şöyle hosuna gider belki biz onfe duygulara bakariz
zaten duygusal olarakta boş değilim. ya o kızı görüyorum ya yemin ederim başka bir kız aklıma bile gelmiyr
ordamsın
Tatlım arzu olmadan aşk olmaz. Kimse arzulamadığı birini sevemez
bencede oyle sınırlarıma karşı da saygili ayrica sevmese bencil olurdu
Kesinlikle
Seni arzulaması iyi bir şey insan sevdiğini arzular zaten?
umarım sana demiştir sana dediyse iyi iyi ama sana demediyse sorun vardır sewgililikte4
neti
neyi
Utanman normal çünkü bu biraz ileri bir şey yani
ya sadece seksting işte insanin cani istiyor bunu ama reelde evlenmeden karsiyim
Bende karşıyım insanı cezbediyor belki de ama mesaj da kalmayabilir belki de yüz verirsen
yoo bulustugumuzda sariliyor elini tutuyor omzuna yaslaniyorum bu en fazla öpme sevişme asla yok yani evlenmeden
saygisi var yani sınırlarımı bilior
O zaman bir sey diyemem tabi ki de benimki yorum
sevmese bencil olur baska seyler isterdi yani
Kesinlikle daha ilerisini isterdi
Cinsellik peşinde sadece
ciddiyiz ve ben mesafeliyim ona karşı o da saygi duyuyor
sevmese saygi duymaz zaten
Ondan mı cinsel konu açmaya çalışıyor
bende konuşuyorum ama insanin cani istiyor arzu seks ama evlenmeden karsiyim sadece tatmin oluyoruz kendimizi tutuyoruz yani kimse arzulamadigi birini sevemez ki
Yaptığınızın doğruluğundan eminsen neden sordun soruyu? Bence vicdan azabı çekiyorsun
neyin vicdanı ki bisi yasamadim sadece konuşan her erkek aşık oluyor mu arzuladigi kadına merak ediyorum
Her arzuladıklarına aşık olmuyorlar tatlım
peki cilveli ve güzel sesi de tahrik edici bi kiza karsi koyamazlar ama bunun yaninda cok ta namusluyum bulustugumuzda en fazla sarilir elini tutarim geriisne izin vermem evlenmeden yanlış yani
Sexting yapıyorsun ve namuslusun? Okey!
haha sizin gibi namus bekçilerine göre namus etekte zaten ama şunu unutma ar icinden gelir tanimadan yargılayamazsin kirli zihniyetini kendine sakla
Benim mi zihniyetim kirli? :) hahaha komik çocuk. İnşallah ayrılmaz mutlu olursunuz , olur da ayrılırsanız o sekstinglerini kimlerle okuyacak, kimlere gösterecek belki ailenden erkeklere göstermekle seni tehdit bile edecek. Sağsın saf
zaten bunları fake hesaptan yaziyoruz yani canım gibi wp den yazacak degiliz de niye tehdit etsin ki
uzak mesafe iliskisi zaten
Fake hesapta sana ait hiçbir bilgi yok mu mesaj içeriklerinde?
foto yok bilgi yok yani o şekilde ama benle gercekten buluşmak ve ailesi ile tanıştırmak istiyor sürekli diyor senin gibi düşünen birini bulamadım diyor ben maddiyata degil maneviyata bakiyorum her acidan o da hoşuna gitmiş ki bunu sürekli dile getiriyor
Askerde gelicek bir aya
arada fotomu atiyorum ama o ailesini attı bana kendini anlattı fslan ssdece seks isteyen biri kendini tanitmazdi ki zaten
baştan sona anlattı kendisini bana ds uyuyor her konudan ni ssdece seks degil
Farklı şehirde misiniz? Senin dışında reelde sevgilisi olmadığna nasıl eminsin? Belki diğer kıza bu tarz konuşamadığı için cinsel isteklerini seninle sanalda gideriyordur.
Dostum erkekler sadece cinsellik istediklerinde de kendilerini anlatıyor , neden anlatmasın
Her anne ile tanıştıracam diyene inansaydık ohoooooo
benden onfe bi sevgilisi olmus ailesine tanıştırmis o da aldatmis bana sürekli diyor seni kaybetmek istemiyorum cok iyisin falan diye Kıbrıs ta askerlik yapiyor ben bursa o ankarali
ailemi tanimiyor yeni tanıştık askerlik evresinde
of ya hayatını mi anlaticak sence ki ben izin vermezsem hayatta bisi yapamam dedi kültürlü biri hanzo değil
Bilmiyorum senin adına tedirgin oldum anlattıklarından , erkekler askerde özellikle çok istekli olur, umarım mesajlarını başkalarına göstermiyordur
gösterse ne olur ki birbirimizi görmedik daha zaten bence erkek begendigi hoslandigi kizdan tahrik olur o ds tahrik oluyorum diyo zaten
Senin cinselliğini barındıran mesajların koğuşta okunmasından rahatsız olmayacaksan sen zaten yolunu bulmuşsun, hayırlı yolculuklar :)
haha ne kadar eminsin öyle olsa kendini yalniz odaya kitlemezdi senin gibi insanlar cevaplanmasın her sevgili konuşuyor bunları hem olgun sevdigim için bu muhabbetler normal küçük erkek sevmiyorum
Her sevgili konuşuyor mu:) yanlarında mıydın? :) tatlım ben evliyim. Evlenmeden önce sevgilim de oldu. Sınırlarını koruyan bir insandım. Cinsellik asla konuşmadım, ne önceki sevgilimle ne nişanlılık aşamasında. Seven değer veren erkek şansını dener, kız istemeyince hoşuna bile gider emin ol. Bu çocukça senle evlenmez kalıbımı basıyorum buraya. Bu dediğimi de unutma. Ayrıca soru sorarak her türden görüşü almak için soruyorsun. Senle aynı fikirleri duymak içim soru mu sorulur? Kendini onaylatma ihtiyacını mı gidermek istiyorsun? O zaman sorunun açıklamasına yaz. Ben şu fikirdeyim farklı düşünen yazmasın :)
niye böyle kalibimi basarım diyorsun ki nasil eminsin bundan herkes konuşuyor o dediklerin eskidendi
Sanki bizim zamanımızda cinsellik yoktu da yeni icat edildi :)
Dememesi anormal.
öyle mi insan hoslandigina mi der onu
normal tabiki
erkek arzuladığı kadina aşık midir
hayır ama seks baska ask baska ikisi farklı duygular tabiki sevdigin kadınla yapman daha güzel olur ama sevmedigin kadınlada seks yapabilirsin tabi bu senin sevgilinle illaki arzuluyo diye cinsellık yasıycagın anlamına gelmez
Normal
basit görmez dimi beni seksting konusuyoruz diye