Niye basit kız muamelesi gördüm arkadaşlar? Benim yaptığım yanlış birşey mi sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Merhaba tatlım basit kız olarak görünmenin sebebi aslında basit insan olarak görülmen Şu sebeple: bir erkeğe karşı önce duygu oluşturmuşsun Onu analiz etmeden tanımadan iyice test edip biçmeden direk onu sevmeye başlamışsın ilk hoşlantıyla Ki bu yanlıştır tecrübesiz her insanın yapabileceği bir hatadır bu yüzden basit bir insan gibi gözükebilirsin Halbuki donanımlı tecrübeli bilgili bir insan olsan Bir insanı tanımanın çok zor olduğunu bilirsin hemen güvenmezsin onu binlerce kez test edersin ve ondan sonra ancak ona kalbini açarsın işte bu yüzden kolay kız/ zor kız diyorlar Burada cinsiyetin önemi yok bunu bir erkek de yapsa o kolay bir insan olur Hepimiz bu dünyada sevmeye programlıyız belki kadınlar daha fazla duygusal ama ilk hissiyatımız genelde güvenmek ve sevmek lakin yaşadığımız bu dünyada Bu sinsi, iki yüzlü insanların olduğu bu dünyada böyle ilk çağdaki gibi hareket edemeyiz Kendini korumak zorundasın artık İnsan sayısı bu kadar az değil 6- 7 milyar insan hepimiz bir arada yaşıyoruz kimin kime kazık atacağı belli değil kendini hem ruhsal hem psikolojik açıdan korumak zorundasın insanları bu kadar kolay bağlanmamalısın insanlar özellikle sinsi iki yüzlü insanların olduğu bu dünyada böyle ilkçağdaki gibi hareket edemeyiz kendini korumak zorundasın artık insan sayısı bu kadar az değil altı 7 milyar insan hepimiz bir arada yaşıyoruz kimin kime kızdı katacağı belli değil Kendini hem ruhsal hem psikolojik açıdan korumak zorundasın Kendi sağlığın için kendine özen göstermelisin İnsanlara bu kadar kolay bağlanmamalısın İnsanlar özellikle kadınlar, en zeki varlıklardır senin yapacağın detaylı düşünme bir insanı tartıp biçme, analiz etme, önce onun karakterini iyi tanıma sonra ondan hoşlanıp içinde duygu oluşturmaya başlarsan sen hiç yaş tahtaya basmazsın Hayatta hiçbir hata da yapmazsın Hiçbir çukura da düşmezsin tabii ki seveceğiz, tabii ki güveneceğiz, insanlarla duygularımızı paylaşacağız ama her insan yeniden doğmuş gibi bu hayatta yaşamıyor ki herkesin başka yaşadığı şeyler var herkes farklı seviyede Herkes farklı birer insan eğer sen herkesi kendin gibi görüp herkes benim gibi diyip ortaya bodoslama dalarsan, duygularını oluşturup hep kazık yiyen sen olursun bu yüzden dikkatli ol önce analiz et erkek veya kadın tüm insanları
Sevgiyle kal önce analiz et10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiii kötü bisey değil seven sevdiğine sevdiğini söylemeli ama gerçekten seviyorsa ve karşı tarafta karşılık veriyorsa bazen öyle oluyor ki insan yanılabiliyor çok sevip aşkından hasta olabiliyor bunu kimse hak etmiyor gerçekten doğru olan kişi tanışmak ister gelir ailesiyle tanıştırır bir adını koyar ya da zaman ver der bisey söyler sende ona göre hareket edersin.. yoksa sevmek güzel bisey tabiki sev zaten kalbin vazgecmez sen kendine bak kimseye değil
00 Yorumla
Merhaba!
Kesinlikle böyle düşünmenizi istemem. Siz duygularınıza saygı göstermiş, sahip çıkmış ve onu hislerinizin sahibiyle paylaşmışsınız. Gönül isterdi ki aynı şekilde karşılık görün ama demek ki o kişi, duygularınıza hak ettiği değeri vermeyi bilememiş. Olabilir, hayat bu.. Hayatta her şey, her zaman istediğimiz gibi olmaz. Böyle durumlarda eğer yanlış bir şey yaptığınıza inanmıyorsanız geçmişe bir sünger çekip, önünüze bakarsınız. O kişinin bu davranışını önemsemeyin bence. Artık önünüze bakma ve duygularınızı hak eden kişilerle paylaşma zamanı...10 Yorumla
+1 yılGörüşünü dile getirmen normal. Karşı taraf da reddediyor ise saygı duymalısın benim mesela hayatımda hiç sevgilim olmadı ki bunun için elimden geleni yaptım ben de birçok teklifi reddettim hatta artık o kadar çok sıkılmıştım ki kilo almaya karar verdim 30 kilo aldım şu an öyle mutluyum ki. Kızlar yüzüme bakmadıkça zevk alıyorum. Çünkü kariyere odakladım. Herkesin kendince nedeni var o yüzden yargılamamalısın kimseyi.
01 Yorumla- +1 yıl
Yani burada anlatmak istediğim "kızlar yüzüme BAKMADIĞI ZAMAN "ben mutlu oluyorum. Herkesin kişisel kararı yani
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
31Cevap
+1 yılTabiki değil..
İnsanın duygularını ifade edebilmesi aslında kendine olan güvenin ve duygularını tanıyor olabilmenin bir ifadesidir. Karşınızdaki insanın zihniyeti nelere meylediyor ise siz buna aldırış etmeyin. Kadın olsun erkek olsun birey rahatlıkla duygularını ifade edebilmeli. Bu konuda zafiyet gösteren bilinci nasırlı insanlara hiçte aldırış etmeyin. Bu basitlik değil, aksine kendine güvenin ve inanmanın göstergesidir.
Her şey gönlünüzce olsun.24 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yani benim bu yaptığı mı herkes yapamıyor mu?
- +1 yıl
Bunun en sabit örneği benimdir sanırım. Hani ne var ki bunda derler çoğu kişi..
Lakin benim için bunu yapabilmek çok zor ve siz bunu yapabilmişsiniz. Doğru olan da bu..! Tabiki herkes yapamaz.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim! Sorunun ben de olmadığını aslında sorunun karşımda ki adam da olduğunu anladım yola devam ! 😅
- +1 yıl
Rica ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
+1 yılHayır bence bu harika bir şey. İlla erkek söyler diye bir şey yok. Basitlikle de alakası yok. Bunu yapabilecek özgüvene sahip kadınlar candır. Satranç oynar gibi sürekli gelecek planlı hamle ve sözler sergileyenleri kötü görüyorum. Ya da kadın olmanın illa naz yapmayı getektireceğini düşünenleri... İçinizde bir şey varsa söyleyin. Taktik falan yapmayın. Neyseniz o olun.
30 YorumlaBasit kız diye bir şey yok. Fikir ve zikir meselesi. Adam kızı kaldırıp hızlı yatağa atarım basit kız ya da uğraştırır yatağa atarım zorlu kız der. Eee ne değişti? İkisinde de amacı aynı biraz zaman harcadı. Bir erkeğe sevdiğini söyleyen kız candır can. Onları kavanozda saklayıp ders diye de diğer kızlara göstermek lazım. Her zaman adımı erkeklerden bekleyenlere hele hele
20 Yorumla
+1 yılNe basit kızı yaa!!
Basit kız afedersin işlevi belden aşağı olmayan kıza deniyor genel olarak.!
Asla öyle biri olarak görmem sonuçta aşk bu ve gayet de denilebilir yani bunun kızı erkeği yok👍🏻20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılMal insanları severseniz o şekilde muamelw görürsünüz
116 Yorumla- +1 yıl
herhalde kime aşık olcağını sen seçiyon xd
- +1 yıl
Olmadım ki daha djdh
- +1 yıl
bu yaşa kadar olmuşsundur illaki aşık olmayan tek kişi serikatiller ve sosyopatlar
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat serikatiller nasıl bir psikolojiye sahiptir?
- +1 yıl
İkisi de değilim hdhd olamıyorum yapacak bir şey yok xjbd sevdim takıldım o kadar aşık olma yok yani
- +1 yıl
serikattilerin hepsi psikopattır psikopati seviyen ne kadar yükselirse aşık olma oranın o kadar düşer serikatillerde duygu denen şey kesinlikle yoktur 0 merhamet 0 empati %100 soğukkanlılık, insanlara karşı sempati besleyemezler bunlara bağlı olarakta aşık olamazlar
- +1 yıl
Kendimi asker gibi yetistirdim asker olamadım ondandır
- +1 yıl
olabilir
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat Bu dediğim çocukta şiddete meyilli sosyo. Bunun da kafasın da var merhamet 0 soğukkanlılık %100 dediğin gibi ben çocuğun böyle bir huy da olduğunu bilmiyordum.
- +1 yıl
ondan uzak dursan iyi olur o zaman psikopatlar sadece dürtülerle hareket eder ve çok acımasız olurlar zarar vermek için fırsat kollar belki o çocuk sosyopat da olabilir benzer davranışlar var
- +1 yıl
Ben değilim öyle valla shhd
- +1 yıl
diğer yorum yapana yazıyom ya xd etiketlemeyi bilmiyom ben sıkıntı oluyo
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat Sosyopat ne oluyor bunlar nasıl böyle cami bir insan olabilmisler bilgin var mı?
- +1 yıl
şöyle söyliyim sosyopat doğuştandır psikopatlıkla benzer davranışlar gösterir psikopatlık hem doğuştan hemde sonradan oluşabilir doğuştan beyninde hasar vardır bu da dürtülerini kontrol edememesine herşeye karşı kötü olmasına yol açar ( duygu eksikliği ) ve tedavisi yoktur ama eğer bi psikopat aşık olursa davranışlarını düzeltmeye çalışabilir tabi serikatil derecesinde olmayan psikopatlar sosyopatlarda dürtüsel davranır aklından birine zarar vermek geçiyorsa er ya da geç bunu yapar sosyopat ve psikopat bireylerin zeka seviyesi ortalamadan yüksektir ve genelde suç işlediğinde yakalanmazlar her ayrıntıyı düşünürler
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat Aynen evet suç işledi ve suçunu inkâr ediyor
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat Suç işledi ama suç işlediğini biliyorum ama suç anın da neler oldu onu hatırlamıyorum psikolog beynin şokun etkisiyle o anı dondurur dedi
Çünkü onların kafasında çıkabilecek kız modeli daha zorlu, vurdumduymaz da ondan ama bu senin kesin basit kız olduğun anlamına gelmez bu onların mallığı
20 Yorumla
+1 yılSöylesek basit oluyoruz, söylemesek tc kızı kaprislidir oluyoruz. Tc erkeğini mutlu etmek, tc kızını mutlu etmekten daha zor bazen😂
20 YorumlaBasit değilsin gayet olgun ve kendine güvenen birisin. Erkekler süründüren kız seviyor takma şu erkekleri.
30 YorumlaYok değil bence ! Ilk adımı atmışsın çoğu kız bunu yapmaz bunu çünkü gururu izin vermez.. Helal olsun sana!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. hayır neresi basit neresi kötü bir kız gelip bana beni sevdiğini söyleyecek ben onu öperim ya beni çok mutlu eder
10 Yorumla
+1 yılDeğil bence gayet normal. birsey.. Çok samimi içten birsey
10 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik etmiş, kesinlikle kötü bir şey değil, aksine...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen güzel bir şey yapmışsın ama karşındaki kişi zirzop çıkmış. O yüzden fazla kafana takma.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevdigine sevdigini söylemekte ne kötülük varki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Peygamber efendimiz buyuruyor ki, seven sevdiğine sevdiğini söylesin. Boşver sen en iyisini yapmışsın karşılık bulamasanda en azından yükün hafifler ve kalbinden çıkartabilirsin.
00 YorumlaHislerini saklaman kadar kötü bir şey yok.
Söylemeyip yıllarca için içini yiyeceğine , bunun pişmanlığını yaşayacağına , acaba olur muydu diye düşüneceğine söyleyip bu düşüncelerden arınmışsın işte daha güzel ne olabilir. Bazen olaylara iyi tarafından bakmak gerek ne de olsa her deneyim tecrübedir ve bir kapı kapanınca başka bir kapı açılır.11 YorumlaBir insanin bir insana sevdigini soylemesi asla kötü bir şey olamaz ! Bunun cinsiyetle hiç bir ilgisi yok. Seviyorsanız sevdiğinizi söyleyin. Bu utanç duyulacak bir şey değil.. 🌿🏹
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDangalak erkek seçimin yüzünden her erkek böyle değil.. Bizim kızlarımız diziler yüzünden kimi sevip sevemeyeceğini anlayamıyor :D
10 YorumlaBende yaptım keşke yapmasaydım diyorum bundan sonra söylemektense belli etmek daha iyi olur çünkü direkt söyleyince gidiyosunuz
02 Yorumlayo ne alaka cesur kızsın sever erkekler bu tipleri ama hemen peşinden koşma koştur cesurluğunu belli et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Basit kiz muamelesk yapan mal, sevdigini soyledigin cocuk mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet salagin biriymis gerçekten
+1 yılneden kötü olsun..
ne istediğini bilen kadın, kazanır..10 YorumlaVasat insana gönül verirsen adam yerine koyup konuşursan basit insan muamelesi görmen doğal sevgiyi hak edene ver derim ben yapamıyorum en azından sen yap 😉
10 YorumlaSenin yaptığın yanlış değil, toplumun algısı yanlış
00 Yorumla
+1 yılNe kadar tatlı bir durum. Ama işte toplum geri düşünceli.
00 Yorumla
+1 yılSeninle amacı sevgi bir ömür birliktelik değildir belki farklı düşünüyordur.
00 Yorumla
+1 yılBence çok harika bir şey keşke kadınlarla erkekler yer değiştirse hayat çok daha güzel olurdu
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın yanlış değil de, geri kafalı birine denk gelmişsin.
00 Yorumladoğru birşey sevmek ve üstüne bide söylemek güzel birşey
00 YorumlaBirçoğunun götü kalkıyor maalesef karşı tarafta bir şeyler hissetmediğin sürece söyleme bence
00 Yorumla
+1 yılseni sevdiğinden emin olmadığın birine onu sevdiğini söyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha tanımadan gidip açılıyorsunuz sonra da ağlanıyorsunuz böyle. Bırak açılma zaman geçsin onun hislerinden emin ol ne bu acele
03 Yorumla
Soran+1 yılBen sabirsizim galiba baya.
Cevap sahibi+1 yıl@CinarAlp sevmek zamanla olan bir şey, birden bire ben onu seviyorum diyemezsin o dediğiniz şey sevgi değil hoşlantı. Bu ayrımı bile yapamıyorsan fikrin de olmasın bu konuda bence.
Cevap sahibi+1 yıl@CinarAlp aşkta zamanla olur, görünüşe bakıp aşık oldum diyorsunuz komik cidden. Bunları bilmek için de illa aşık olmak gerekmiyor.
+1 yılSevdiğini söylemenin neresi basitlik muhteşem bir şey yapmışsın ama seni aşağı gören birini sevmekten vazmıgeçsen
10 Yorumla
+1 yılHayır canım ne alaka? Basit kız olarak görenlerle muhattap bile olma iqsuz herifler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmediği, istemediği ve rahatsız olduğu in kötü davranmış
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki ya ben bişey yapmadım ki ona aksine hep o bana yaptı
Cevap sahibi+1 yılBilmem. Sana neler yaptı?
+1 yılbasit zor kız olayının bu kadar yanlış yorumlanması beni üzüyor; sevdiğime basitim, sevmediğime zor.
10 Yorumla
+1 yılyanlış bir şey değil dediğin gibi basit görünürsün insanların elde edebileceği bir şey değer görmez fakeden falan konuşsaydın keşke
00 YorumlaSorun kız da değildir onu basit gören erkektedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayir kotu bir sey degil kesinlikle. Eger basit kiz muamelesi yapan sevdigin erkekse daha konusma
10 YorumlaTebrikler bir maldan daha kurtulmus oldun😅
11 Yorumla
Soran+1 yılValla aynen öyle ya niye tüm mallar beni buluyor anlamadım yani😂
Hayir degil ama dozu kacirmamak lazim
00 Yorumla
+1 yılSöyleme sevdiğini basitsin gözünde evet.
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki!! İlk adımı kadınlar atmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil sevginin cinsiyeti mi olurmuş
00 Yorumlaplatonik kokusu alıyorum
10 YorumlaYok değil
00 Yorumla
+1 yılKeşke bizide seven soyleseydi
00 YorumlaYo kotu değil
00 YorumlaHayır bence kötü bişi değil
00 Yorumla
+1 yılNeden kötü olsun
00 YorumlaThanos haklıydı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Görmez
00 Yorumla
+1 yılTabikide hayırrr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir yerleri kalkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Kötü değil
00 YorumlaÇok güzel ve eşsiz
00 Yorumla
+1 yılTabii ki hyr
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızın bir erkeğe onu sevdiğini söylemesi kötü bir şey mi yani?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım