AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Lise mezunu olmaz sana yakışmaz okulunu oku güzel tahsilli birini bul
Bence eline mesleğini aldıktan sonra böyle bir yola gir. Kararlar değişir unutma. Hem minnet duygun da olmaz aileden başkasına. Belki yanlış düşünüyorumdur ama benim düşüncem bu yönde
Bazısı yalan diyor bazısı okumasına izin veriyor bunu ancak sen anlarsın.
Hiç inandırıcı değil, evlenincede çocukta yaparız kariyerde derler.. inanma sakın 🤔😂
Kesinlikle evlenme bekleyin daha çok gençsiniz seviyorsa okul bitene kadar beklesin
Tamam deki gel yüzük takalım bekle okul bitsin evlenelim
Doğruyu söylesin ya da söylemesin önceliğin okulun olsun
Bence olabilir niye herkes böyle demiş ki
seni okuduğun bölümden alıcak hali yokya
Sıfır evde köle olursun. Ama ben eşimi okuturum yine de istiyosa 🤠
Erken evlenmek avantaj ama biraz da hayatı yaşamak lazım 😉
bence sıkıntı yok kanka çok var burada evli ve universite okuyan ablalarım
Yalan seven okul bitesiye kadar bekler kendine yazık etme
Çoğu erkek sanırım kabul etmiyor sonradan özellikle çocuk olduktan sonra
Kesinlikle evlenme bekleyin daha çok gençsiniz seviyorsa okul bitene kadar beklesin
Okulunu bitir kendi iş alanında çalışmaya başla ayaklarının üstüne bas ondan sonra evlen aklınca senin gözün açılmadan garantiye almaya çalışıyor seni.
Evliyken çok zor okuyamazsin zaman olmaz kafani toplayamazsın çocuk olduktan sonra hele daha zor
Bence önce okulunuzu bitirin bi de zor bi bölüm süreç başlı başına yorucu ve sorumluluk getirecek…
Okumuş kızlar neden cahil erkeklerle evlenir ki anlamam
Benim arkadaşım da aynı yaptı şu an ev hanımı. İnanma seven bekler.
Kesinlikle inanma yarın bir gün de dondur çocuk yapalim der
Neden olmasın. Sana güven vermeyen şey ne? Onu anlatt bakalımm biiii
Aşk karın doyurmaz, kariyer hayat kurtarır. Evliyken okuma falan hikaye, inandırıcı değil.
Ay öyle okulu kazanacak kadar zeki bir kızın böyle bir soru soracak kadar saftrik olması ironi resmen
Sevgilim okuyor olsa evlenirsek çok daha fazla desteklerim ama başkaları hakkında bir yorum yapamam.
İnanma. Cok zor ayni anda yurutmek. Banada ayni vaatler verildi fakat 2. ayda hamile kaldm asla bitiremedm üniversiteyi
Asla kendi mesleğini ele almadan evliliği düşünme yalan bahane olduğunu bilemezsin evlendikten sonra üstünde söz hakkı olmaya çalışınca çok sorun çıkar aranızda ileriye sönük daha büyük problemler yaşarsınız sonra
Kanki harbi şaka mısınız siz ya. Ciddi ciddi soruyor musun birdee. O kadar eczacılık okuyorsun hiç mi kafa çalışmıyor ya.
Evleneceksen eğer açıktan okursun fazla sorun etmez. Ne de olsa ilerde belki çocuğun olur ona bakmakla meşgul olursun. Örgün olarak okursan eğer sabah git akşam eve gel, bir de çocuğun var, kocan da işe gidiyor bu sefer çocuğa kim bakacak?
Evlilik sorumluluğuyla okulu bir arada yürütmek çok zor. Üstelik eczacılık gibi bir bölüm okuyorsunuz. Yaşınız da çok gençmiş. Sizin yerinizde olsam okul bitmeden evlenmeyi kabul etmem. O kadar seviyor ve kaybetmek istemiyorsa beklesin biraz.
Sorun olur illa ki evlenince zor olur yani hem iş yapcan hem kocan olcak zor ders çalışman o kafayla
Okul bitsin, işini eline al, adam olsun da beklesin.
Ekonomik özgürlüğüne kavuşmadan asla evlenme, yazık edersin diplomaya.
OKULUNU BİTİRMEDEN ASLA EVLENME DERİM HATTA İŞİNİ DE KUR ONDAN SONRA EVLEN TÜM ERKEKLERİN KAFASI AYNIDIR DEĞİŞMEZ BİR GERÇEK BU KENDİNDEN GÜÇLÜ KADINI HAZMEDEMEZLER
evlen ne kaybedersin hem sevis hem oku ne guzel firsat
Cogu arkadaşim öyle derdi ama Şu an hicbirinin karisi okumuyor hepsi kucağında cocuk evde oturuyor😀
Evlenirsen 3 gün sonra seni okutmaz emin olilkmisi hamile bırakmak zaten hamileyken zaten okuyamicaksin
Hayır inandırıcı değil
Canısı evlilik kaçmaz sen okuluna git kariyerin mesleğin olsun mantıklı düşün koca parasınamı muhtaç olacan 😂Sen asalak karılardan olma mesleği olan kendi parasını kazanan kadın ol
Seviyorsa sen okulu bitirene kadar bekler. Beklemiyorsa da kendi bilir bu kadar basit
Evlilikle okulun ayni ayna yürüyeceğini nasil dusunursun hamileyken sıraya sığmazsın
bilemem şahsen ama sen genede işini sağlama al, okulunu bitir ne yapacaksan öyle yap.
Seni gerçekten severse bekler. okul daha önemli. Hayatını kur. Daha sonra evlilik olur
seni kaybetmek istemiyorum demiş, demek ki sana güvenmiyor. başkasına kaçacağını düşünüyor ya da seninle cinsellik yaşamak için erkene alıyor.
İnanma. İlerde okuyorsun eve bakmıyordu ilgilenmiyorsun diyecek derdin1 ise 1000 olacak araya aileler belki çocuk girecek ciddi bı durum
Ne güzel işte oyalamıyor seni fikrini açık açık söylüyor ayrıca niye okumana engel olsun ona zarar ne
Bence Kabul etme okulunu bitir evlendikten sonra okuma evinde otur diyebilir kendi özgüvenin olsun önce..
hayır okulum bitsin sonra evleniriz dersen yıllarını kurtarmış olursun en kötü onu kaybedersin
Bu kişiye bağlı sanırım bazıları gerçekten evlendikten sonra değisiyor , ama benim birkaç arkadaşım evlendikten sonra üniversiteyi bitirdi.
Saçmalama lütfen. Okulunu bitir. Seven adam bekler. Yıllar sonra ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın.
Ya bence o bir bahane veya erteleme çünkü evlendikten sonra asla buna benzer sözler tutulmuyo dinlememek lazım pişman olmamak için
Hicbir sey icin acele etme önce kariyerine odaklan lütfen💜
Hala sevgili misiniz böyle kişilerle ya basın tekmeyi
Yalan değildir yani öyle olan çokk insan var evliliğe hazırsanız neden olmasın
Çok kadın var evlendikten sonra okuyan ama tavsiye etmiyorum
bence hayır okulun bitmeden sakın öyle bir işe girişme birde aranızda sınıfsal farklılıklar olucağını düşünüyorum üniversite okumuş ve okumamış birinin hayata bakışı farklı olacaktır
Sakın okukunu bitirmeden evlenme pişman olursun ve asla işe yaramaz bu pişmanlık
Dusuk bi ihtimal evlendikten sonra sende bosverebilirsin
Aynen ev isi bulasik camarsir yemek utu ivir zivir arasinda cok rahat okursun ya zaten
Sevgilim oldu ama hiç öpüşmedim diyen kız gerçeği gibi
Valla biz öyle yaptık ve eşim okuyor halada devam ve her zaman destekleyecegim.
ya bana nedense cafe isletenler hep samimi gelmistir bence ona inan