Merhabalar...
Kimileri yaşadığı ayrılıktan sonra sığınacak bir liman arar. Yani kısacası yine bir aşk arar.
İyi de bu bir çözüm mü sizce?

Merhabalar...
Kimileri yaşadığı ayrılıktan sonra sığınacak bir liman arar. Yani kısacası yine bir aşk arar.
İyi de bu bir çözüm mü sizce?

Hayır, kimse yara bandı olmayı hak etmez. İnsanların acıları paylaşılabilir bu normal ve hepimiz aslında başladığımız her ilişkide içten içe milat olacak cinsten biri olup, eskiye dair her şeyi unutturmak istiyoruz ama bunun için bizim çabamızla sevdiğimiz kişinin bizi bu amaçla kullanması bir tutulamaz.
Kimse bir başkasını unutturamaz sadece bir süreliğine kafasını dağıtır.
Hayır tabi ki ayrılık acısını unutmanın yolu eski anıları silmektir ve zamana bırakmaktır. çoğu insan yeni ilişkisi bittiği halde takip etmeye ya da merak etmeye devam ediyor bu tabi ki ilk başlarda hiç mantıklı değildir. bu yüzden en iyisi yeni hobiler bulmak veya size onu hatırlatacak şeylerden uzak kalmaktır. bunun yerine başkasını yara bandı olarak kullanmak yani sırf birini unutmak için kullanmak kötüdür. ve zaten işe yaramaz kişi aklında birisini hala unutamamışken ve seviyorken başkasıyla konuşmamalı yani sevgili olmamalı bu sadece daha çok üzebilir hem de karşınızda ki insana büyük bir saygısızlıktır bence.
Ayrılık Sonrası Kendine İyi Davran!
Bununla ilgili bence yazmıştım. orada yazdığım bir bölüm :
Bu dönemde teselli amaçlı atılan her yeni bir ilişki biçimi, istemediğiniz tepkimelere yol açacaktır. Çünkü içinizde kocaman bir boşluk vardır. Denizde boğulurken yılana sarılma ne kadar iyi bir çözüm ise bu da öyledir. Bu halinizden faydalanmak isteyen mi dersiniz, yeni hayal kırıklıkları mı, karşıdaki kişide eski ilişkiyi bulmaya çalışıp daha da hüsran yaşamak mı..
Teşekkürler :D
Birini severken başkasıyla onu unutabiliyorsan gerçekten sevmemişsindir bence.
Cevap
5Cevap
Ayrılık acısını gerçek anlamda çeken biri değil yeni bir aşkı, karşı cins birine o gözle bile bakamaz halde olur. Ayrılır ayrılmaz başkasına koşma hali sadece sevmeyenler için mümkündür çünkü. Aşkı kucaklayan insan aynı şekilde acısını da kucaklayıp yasını tutmalı ancak bu şekilde saygı duyulmuş olur yaşanan herşeye
Genel olarak hayır ama bazı kişilerde gerçekten böyle oluyor. Benim de bir kere başıma gelmişti.
Ahfjajdje ne dedin peki
Bence o insanı unutmadan geçmiyor, başkalarında da onu arıyorsun. Zamana bırakmak lazım yoksa karşımızdakine yazık olur
Kesinlikle
Hayır bunu yapmanız çok yanlış olur hem kendinizi üzer hem karşınızdakini üzersiniz çünkü sağlıklı karar veremezsiniz bunun en güzel çözümü zamana bırakıp kafanızı toplamanız ve kendinizi dinlemeniz olucaktır çünkü aşk insanı öldürmez ama süründürür
Sevdikysem unutmam. Hayatıma başkası girse de unutmam. Ama ask acısı çekmeyi, birinin düş kırıklıklarına takılı kalmayı sevmiyorum. Keyfime bakıyorum istediğim gibi. Yeri dolmayacak kimse yok benim için.
Acıyı dindirmek için olayı sindirmek kabul etmek kaçmamak gerek öncelikle. İlişkinizin bittiğinden emin ol. Tüm her şeyi yüz yüze konuşmuş olun. Çünkü yarım bıraktığın bi şey üzerine bile aylarca umut bağlarsın. Ha sonrası mı? Zaman. Zamanla her şey unutuluur
Çivi çiviyi söker derler
Ama ayrılıktan sonra hemen yeni bir iliski arayışına girmek bana duygusuzluk olarak geliyor insan önce bir şeylerin yasını tutar sonra ne halt edersen et
En iyi yolu bence, bir süre kendi haline kalıp kafanı toparlamak, kendini yenilemek, hayatını tekrar eski düzene sokmak için biraz zaman tanımak çok daha iyi. Sonrası, aşk..
Ben bunu hiç doğru bulmuyorum. Kendini kandırdığın kadar karşıdaki kişiyi de kandırıyorsun, bunu ayıp bile buluyorum. Kendi acını unutacaksın diye başkasıyla oyalanmak ne kadar doğru?
Hayır. Kimseyi yara bandı olarak kullanmayı kendime yakıştırmam.
Ne zaman kafa rahat olursa o zaman yeni ilişkiye başlamalı.
Hayır tabiki onu severken onun için acı çekerken nasıl yeni bir aşka yelken açabilirsin, o kişiyede yazık
Kişilik meselesi, önce içine sine sine aşk acısını kabulleneceksin sonra geçiyor zaten.
Kimse kimsenin yara bandı değil zaten aşka da inanmıyorum.
Hayır yeni bir aşk falan nafile. Zamanla alışıyorsun, alışınca unutmuş oluyorsun.
İnsanın aklında biri varken başkasına nasıl neden haksızlık yapsın
İnsan gerçekten çok seviyorsa ve o kişiden ayrıldı ise bu acıyı unutmak zor maalesef ki
Karşılıklı eğlence isteyen biri daha iyi olur. Böylelikle yara bandı durumu da olmaz
Çözüm olmayabilor ama yalniz kalmaktan iyidir. Belkide rabbim hak ettigini cikartir karsina. Ancak ayrilir ayrilmaz olmamasi gerekir cunku karsindaki insani kullanmak olur
Bu daha toksik olur
Hiç hatırlamamaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?