Ben ciddi ilişki yapamıyorum yol veriyorum neden bunu yapıyorum?

Bu zamana kadar hep layloylom takıldım. Bana ciddi ilişki düşünerek gelen herkesle yollarımı ayırdım. Çünkü ciddi ilişkiye hazır olduğumu hiç düşünmedim. Bu zamana kadar doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Nedenini tam çözemedim. Sanırım hep daha iyisi olabilir düşüncesi oldu kafamda. Henüz zamanı değil gibi geldi. O yüzden böyleydim. Şimdi ise öyle düşünmüyorum artık vakti geldiğini biliyorum ama yine de yapamıyorum korkuyorum. Neyden korktuğumu çözemedim. Artık etrafıma bakıyorum da herkes gelecekteki yanında olacak kişiyi seçmiş. Ben ise hala aklım havada geziyorum. Biri var benimle ciddi ilişki istiyor. Yani bana yaklaşımlarından anladım. Şimdi ona nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum. Onunla henüz görüşmedim görüşmeye korkuyorum zaten. Normalde hiç korkmam görüşmekten çok kişiye hiç konusmadan birden görüştüm ama işte onunla görüsmeye korkuyorum. Napıcam bilmiyorum bunu nasıl aşarım. Ona şans tanımak istiyorum ama korkuyorum. Kaç kere pas vermedim kendisine hiç vazgeçmedi. Güvenimi kazanmaya çalıştığının farkındayım. Ama dediğim gibi şans tanımaya da korkuyorum. Kimseyle görüşmekten korkmam ilk kez böyle bir şey oluyor

Ben ciddi ilişki yapamıyorum yol veriyorum neden bunu yapıyorum?