Dugune az kaldi, ve ben vazgeciyorum.. ne yapmaliyim?

arkadaslar merhaba, ben Selma (26y) yurt disinda yasiyorum. Nisanlimla nikah yaptik ve o da turkiyeden ayrilip ulkeme geldi, burada yasiyor 3 aydir. Birlikte yasamiyoruz, dugunumuz bu yaz.. Kafamda cok sorular var, kendimi asla mutlu hissetmiyorum, huzursuzum. Ortada sorun yok, cok duyarli, sefktali, anlayisli bi insan. Ama onunlayken bile bazen sorguluyorum. Eger gercekten dogru kisi o olsaydi, su an yaninda olmaktan mutluluk duymazmiydim? mesala iki gundur gormedim ve hic ozlemedim.. aramasa aramam.. mesaj atiyor her sabah, ama eskisi gibi canimli cicimli olamiyorum.. kafamiz ayni aslinda, aile yapimizda, yani ayni seyleri seviyoruz, gezmek, is kurmak vs... ilerde mutlu olabiliriz gibi de geliyo.. ama eskiden ask yasamis biri olarak, ask boyle bisey degil. Biliyorum nisanlima asik olmadigimi.. farkindayim artik.. nikah yaptigim icin de pismanlik duyuyorum.. cok hizli davrandim.. cesaretim yok ne durumu anlatmaya.. ne de devam etmeye.. kimseye anlatamiyorum, korkuyorum belki sadece bir anlik bir his tir diye.. Gercekleri baskasi soylerse fark ediyor insan.. o yuzden yaziyorum..

Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmaliyim
Dugune az kaldi, ve ben vazgeciyorum.. ne yapmaliyim?