Günümüzde erkekler neden böyle?
Kadınlar artık çok mu kolay lokma sizin için? Neden tek bir kadına bağlı kalamıyorsunuz?
Neden sürekli kadınları kullanma düşünceleriniz var?
Eğer sadık bir insan değilseniz neden yine de evleniyorsunuz?
Günümüzde erkekler neden böyle?
Kadınlar artık çok mu kolay lokma sizin için? Neden tek bir kadına bağlı kalamıyorsunuz?
Neden sürekli kadınları kullanma düşünceleriniz var?
Eğer sadık bir insan değilseniz neden yine de evleniyorsunuz?
Kolay kadın gerçekten çok daha bu akşam tinderden bir tanesi içmeye götürdü. Ondan dolayı çok sallamıyoruz artık gelen gelir gelmeyenin anasının tavasına kadar yolu var
Sosyal medya.
önceden bir kadının peşinden koşardın. Mücadele ederdin. Emek verirdin. Ve teklifini kbl ederse onla yürürdün.
şimdi sosyal medyadan istediğine yürüyorsun. Karşı taraf seni beğenirse hop cepte. Bepenmedin mi, başkasına yürü.
red yesen ne olur. Diğerine yürürsün. Bu sebeple her şey çok basitleşti.
önceden burnu kaf dağında olan kızlar artık kolay lokma. Eğğğ alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
iyi olsak değer mi bileceksiniz, senin kafa yine bir bahane bulur terk etmek için. O yüzden kötü olursak kadınlar kıymet bilir, beleşe kolay şekilde mi bize geliyorsunuz peki, zorlaştırırsanız biz de zorlaştırırız, etkiye tepki.
Ben sadık olmama rağmen evlenemiyorum hadi bakalım ateistler bunu açıklayın.
Hadi be oradan fotoğrafına baktım hayatta güvenilmez sana, yakışıklı erkeklere hiç güvenim yok hele.
Gerçekten bu doğruysa şaşırdım Allah Allah 🫤
Ahahaha yorum süper
Cevap
10Cevap
Kadınlar hak etmiyor çoğu şeyi ondan. Gördüm yaşadım bana yetiyor. Kadınlar kendini düzeltsin ilk sonra erkeklere laf etsinler
Allah Allah yok canım gerçekten mi? Bende nerede düzgün, efendi, ağırbaşlı duran erkek görsem bir bakıyorum instagramda onun bunun kızına sapık sapık yorumlar yazmış 100 erkekten 90'ı böyle hiç şaşmadı şu ana kadar
İyi kadın bulamıyoruz ki. Bulsak biz de isteriz düzenli ilişki de yok. Ben sırf kendimden iğrenmeyeyim diye doğru kadını bulana kadar kimseye yanaşmamaya söz verdim kendime.
Her yerinizi açıp geziyorsunuz, kendi kendinizi ucuzlattiniz
Bu cinsiyet meselesi değil ki karakter meselesi. Her iki cinste de böyleleri var.
Bu tamamen karekter meselesi cinsiyet meselesi değil anlayın artık şunu ya
Ş. siz ve karaktersiz oldukları için
Bı tık haklısın ama çok değil
Bilmiyorum cevabını bulurum umarım bi gün
Noldu ki niye azar yedik şimdi
aynı şey kısmen size de geçerli
İki taraf için geçerli
Her genelleme olduğu gibi bu da yanlış
Kadınlar da bağlı kalmıyor bence
Allah belalarını versin
Bu km sjsjsjsjsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?