Selamlar dostlar şimdi yine buradasınız ve bu yazıyı okuyorsunuz büyük bir ihtimalle :D
Okulda biri var böyle hanımefendi, hoş biri anlatacaklarım biraz uzun olabilir okumak isterseniz teşekkürler
Şimdiiii klasik biz bu kızla bakışıyorduk ve ben onun arkadaşıyla sosyal medya üzerinden konuşmuştum güzel bir kız olduğunu ve nasıl biri olduğunu sormuştum...
sonra bu hanımefendi bana fazla bakmaya başladı gibi , yemek yerken yanıma oturdu felan
ama ben hiçbir şekilde iletişim kuramadım karşı cinsle bir türlü konuşamıyorum ve şu an sanırım bana ilgisi varsa bile bu ilgiyi kaybetmek üzereyim aranızda tecrübe etmiş insanlar illaki vardır...
Sürekli arkadaşlarıyla dolaşıyor, son zamanlardır sınıftan çok az çıkıyor benden kaçıyor gibiydi...
bir arkadaşım onunn bana pas verdiğini ve benim onunla konuşmadığım için bana olan ilgisini bitirmeye başladığını söyledi.
Beyefendiler, Hanımefendiler sizden yardım istiyorum. Eskiden aşık olmuştum fakat açılamamıştım bu kıza aşık değilim fakat onu da kaybetmek istemiyorum başlıca sorunlarım
ne olursa olsun karşı cinsle konuşamamak ( Psikoloğa Göründüm )
karşı cinsten korkmak çekinmek utanmak
insanların ne diyeceğinden yani etrafa duyulmasından korkmak
+ Psikolojik tedavi görüyorum
Lise son sınıf öğrencisiyim
Ve ilgisi var mı yok mu bütün bu şeylerden sonra, kızla çok bakıştık.
Sevgiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer