Ezilmeyen adamdan aşık olmaz.. Her şeyi göze alıp bağıra çağıra seni seviyorum diyen adamdan olur.. Sevgisinden utanmayan adamdan olur.. Tutupta kadınının kolundan bu hatun benimdir kalbimdir diyen adamdan olur gerisi boş uzay gibi boşluğu gibi.
Valla bana beni rezil rüsva edecek adam lazım değil sevgili sıfatındaki kadın/ erkek sizi zor güç durumlara rezil durumlara sokuyorsa o sizi sevmiyor demektir aşk da tek kişilik değil iki kişiliktir.
Neyi başardık... Yanmaya gelse kimse gelmez. Gelse kül olana kadar kalmaz. Neyi başarıyoruz. Biz başkasına bakmıyoruz adamlar hayat devam ediyo deyip siliyo tüm hatıraları.
bizde silersek olmaz ki bizim silmememiz lazım o zaman aşk olmaz bak bunları birileri konuşmak zorunda birileri içmek dertlenmek zorunda birileri birilerini hatırlamak zorunda, onlarda bir taraflarında bireler uçuşarak uyumak zorunda neden? çünkü bu böyle değişir mi hayır. komik :)
Şu pozitifliğinin, Güler yüzünün altında neler gizliyorsun az çok hissedebiliyorum. Boşverme sen hayatı. Sevdiklerin kendilerinden fazla istiyordur mutlu olmanı, düzgün yaşamanı. Gözleri üzerindedir.
En İyi Cevaplar