Kesinlikle evlenmek istemediğini söyledi. Kendini evli bir şekilde düşünemiyormuş. Bana zaman ver biraz dedi ama çok açıkki reddedildim. Çok iyi bir insanmışım ama yine de sonuçta bana aşık değilmiş ki ben de ona değilim. Değerlendirmeye bile alınmadım. Üzüldüm. Bundan sonra nasıl bir yol izenmeli fikirlerinizi paylaşırmısınız.
1 ay
Bir kaç gün önce yakın bir arkadaşıma evlenme teklif etmiştim ama reddedildim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
sende ona aşık değilsen neden evlenme teklifi ettin
Çünkü aşık olduuğum kimse yok ve çok mükemmel bir insan. Kaçırmak istemedim. Daha sonra pişman olmamak adına.
asıl pişman olacağın şey aşık olmadığın biriyle evlenmek olur
orası karışık. herkeste öyle işlemez o dediğin
öyle mi neden?
mantık evliliği yapıp mutlu olan çok kişi var onu demk istedim. aşk bazen yanlış seçimler yapmana eüneden olup seni çok üzebilir
Sen mi evlenme teklifi ettin
evet ben ettim
Vay iyimis
pek de iyi değil bence. üzüldüm cidden. hem de olumsuz cevap alırsam kendime söz vermiştim üzülmeyeceğime dair.
Zaten kendine yalan söz vermişsin ki insan ister istemez üzülür kendine olumsuz yanıt alırsam uzulurum ama kendimi yıpratmam ve çabuk atlatirim deseydin daha gerçekçi olur ve kendine guvenin de çok sarsilmazdi
güvenim büyük bir sarsıntıya uğramadı. ama söylediğiniz şeyde haklısınız
Büyük bir sarsıntı geçirmediğine sevindim
teşekkürler. bundan sonraı için tavsiyeniz var mı
Kendinle barışık kalmasını bilen birisin belli.. O kişiyle denk gelirseniz bir yerde falan utanmaman gerektiğini de bilirsin... Ve en önemli tavsiyem bana Özel mesaj atabilirsn :)
karşı karşıya gelirsek inan umrumda olmaz. ben içimden geldiği gibi davrandım. ayrıca hala konuşuyoruz. ilerde görüşme gibi planlarımız da var. kaybetmek istmem onu. değerli biri benim için. mesaja gelince ciddi anlamda tavsiye vericekseniz geleyim yoksa inan çekemem saçma sapan muhabbetleri
Saçma sapan muhabbet yapan biri gibimiyim başından beri sence? Ama bence bundan sonra gelirseniz muhabbet saçma sapan olabilir gibi gibi iyi geceler mutlu olursunuz inşallah
alınmanız için söylemedim. klp kırmaktan inanın hoşlanmam. kusura bakmayın. yardımlarınız için teşekkürler. iyi geceler size de mutluluklar dilerim
Kalbim kırılması ki ben kirilmam kolay kolay sinirlendim sadece
o zman boşuna sinirlendirdiğim içinüzgünüm
Sorun değil iyi geceler tekrar
iyi geceler
Olabilir normal karşıla
Karşılıyorum zaten. . sadece biraz hayal kırıklığına uğradım.
boş ver sıkma canını, elinden kaçırdığına yanıcak ama
yanar mı inan bilmiyorum. teselli ettiğin içi çok teşekkürler.
Emin ol yanar, rica ederim, kıyamam siz gibi insanlara, nasıl ahmaklar bunlar..
ahmak diyemem inanki. çok sevrim insan olarak da. teşekkürler tekrar. :)
Ben derim ahmak diye çünkü seni üzmüşşş
:) bir karar alıp harekete geçtiğinizde üzülmeyi de göze almışsınızdır demektir. denemediğim içi pişman olmaktansa böylesi beni daha az pişman hissettirir.
Sende çok haklısın işte ama ben sinirlendim işte ✌🏻🥰 kusura bakma
:) teşekkürler. Bu şekilde işte. yapılacak bir şey yok pek de. teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
Burcu boğa mı
ben boğayım. o terazi
Boğalar inatçıdır eninde sonunda elde eder
zorlamak arkadağlığımızı da bitirir. ne yapılmalı bilemedim. tavsiyen var mı
Aranizda hala iletişim var mi
tabiiki
her gün konuşuyoruz nerdeyse
O zaman hiç evlenme teklifi etmemiş gibi devam et bence kaleyi içten fethet bana kalırsa
bence de en doğrusu bu. nasıl içten fethedilmeli nu konularda çok net olduğum için kaybeiyorum bence.
Yanı onla hep buluşmaya çalış sana alışsın eğlenceli ol senle eğlensin sana bağımlı olsun yanında ol vs
teşekkürler tavsiyeleriniz için aklımda tutacağım bunları
Bildiklerim kadariyla yardımcı oldum rica ederim
:)
Senmi ettin
evet
Nasıl oldu
işte ben evlenme teklif ettim. düğüneceğini söyledi. sorduğumda da yazdığım şeyleri söyledi ama sonra biraz daha düşüneyim izin ver de dedi. karışık yani. slında ben cevabımı aldı gayet net bir reddediliş
İyiymiş
öyle