Üniversitede tanıştık bir kızla. Hem de aynı yurttayız. Sürekli yemeklerimizi falan beraber yeriz dışarı, okula beraber gider geliriz çok güleriz. Aslında o biraz cekingendi ben açtım onu. Ağlamalarımızda birbirimizin yanında olduk. Sürekli o erkek bana baktı bu erkek bana baktı diyor. Bı erkek falan takip etse yazsa anlatiyor. Neyse asıl konuma geleyim. Ben fotoğraf çekinmeyi seviyorum onunla beraber fotoğraf çekinmek istiyorum ya iyi poz vermiyor ya da çekinmeyi sevmiyorum diyor. Başka arkadaşlarıyla cekinip instaya snapa atıyor. Galerisi de arkadaşlarıyla falan fotograflari. Neden beni kendi hikâyelerinde paylaşmıyor olabilir ya da neden foto çekinmek istemiyor benimle?
1 ay
Bu görüşleriniz gerçekten çok önemli?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bence kötü niyeti yoktur kendi özgüvensizliğiyle ilgilidir
Takip ettiği arasında bı çocuk var sürekli bakıyor ona arada. Belki o yüzden de olabilir mi? İlk başta konusuyorlardı sonra kestiler konuşmayı. Tanımadığı yakışıklı erkekleri falan takip ediyor. Belki ondan da olabilir gerçekten emin olamıyorum.
Güzelsen kısmetimi yemesin diye dlsşxpvpv şaka şaka bilemedim
Yani gerçekten bilemiyorum. Mesela snapte bı erkeği onaylamış. Bugün diyor ki çocuk sürekli Snap atıyor ben hiç bir şey atmıyorum diye fotoğraf cekinip oraya attı. Sonra çocuk Snap attı annene sor bskslim jandarma damat ister mi diye üstüne alındı ve tekrar Snap atti arkadaşımla beraber. Yani gerçekten anlayamiyorum
KelslşxpoalPxpc o ne ya😂
Bilmiyorum çocuk gibi mi desem ne desem
Bunu niye bu kadar dert ettin
Sadece bir amacı olabilir mi ya da bir kıskancligi olabilir mi diye düşünüyorum ona göre arama mesafe koymak istiyorum. Sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor. Bizim grupta örneğin ben güzel değilim deyip duruyor bizim kızlarda çok güzelsin en guzelimiz sensin diye yukseltiyolar o da alıştı artık güzel değilim deyip duruyor. Kim yazarsa kim bakarsa bize söylüyor direkt ki bakan insanlar ona bakmıyor genel olarak etrafı seyreden insanlar.
Kızı merak ettim doğrusu
Uzun boylu o, ben 163üm mesela diyor ki senin boyunda olmak isterdim. Hani böyle çok az çalıştım deyip yüksek alan tipler vardır ya onlardan biraz
Dm den atsana
Kızın fotoğrafını mi? Saçmalama.
Nr olucak
İlginç hangi ünidesiniz?
Büyükşehirde köklü bir universite. Adını kalsın bende.
Şehiri söyle bari bende üni okuyom nolur nolmaz belki aynı okulda okuyoruzdur
Ankara
Gazi mi? orada değilim ama orada okuyan akrabam var
Tarih öğretmenliği okuyor
Üniversite ben de kalsin
Daha doğrusu okudu ama şu an doktora mı ne yapıyordu orada işte
Değişik
Bilmiyorum sürekli kendi konularından bahsedilsin onunla ilgilenilsin istiyor. Ben güzel değilim diyor arkadaşlarım falan da diyor ki gerçekten çok güzelsin aramamizdaki en güzelisin diye motive ediyorlar.
Dengesiz
Snaptan bir erkeği onaylamış mesela. Çocuk sürekli Snap atıyormuş bugün diyor ki çocuk sürekli Snap atıyor ben hiç bir şey atmıyorum diyerek snap attı. Sonra çocuk geri snap attı sor bakalım annene jandarma damat ister mi diye üstüne alındı hemen tekrar arkadaşımla olan bir fotoğraf attı büyük ihtimal sadece çocuğa acti