İlişki meseleleri?

Üniversite birinci sınıfım. Şunu belirteyim yaşıtlarıma göre olgun birisiyim velet olarak görmeyin yani. 3 kız arkadaş beraber takılıyoruz her daim. Grubumuzdan bir kız sınıftan bir çocuktan hoşlanıyor. Bende o çocuktan hoşlanıyorum fakat ben bunu kimseye söylememiştim (zamanında söylediğimde iyi şeyler yaşamadım) kız haliyle benim hoşlandığımı bilmiyor. Lakin ben bu çocukla kızın arasını bozacak hiçbir şey yapmıyorum. Çocuk yanımızdan geçerken arkadaşım ona bakıyor ben yere bakıyorum. Çünkü geçmişte lise yıllarımda hoşlandığım çocuğu bilen yakın kız arkadaşım benim hoşlandığımı bile bile çocukla sevgili oldu. Aynısını bu arkadaşıma yaşatmak istemediğim için cocuga karşı hiç ilgili degilim. Aslında cocuk bana daha cok ilgili gibi. Beni rehberine ekledi, diğer kızları eklememiş. Yani kısaca kendimi ben aslında kötü hissettim. Çocuktan hoşlanmayı mı bırakayım ne yapacağımı bilemedim. Bu arada bu kiz bazen çocuktan soğuyor gibi oluyor ve ben aslında okuduğum bölümden memnun değilim küçüklüğümden beri hedefim olan baska bölümü okumak istiyorum bu yılda onun icin tekrar yks gireceğim. Bu gruptaki iki kızda bana sürekli sen kazanamazsın işte burada kalacaksın tarzında şeyler söylüyor. Bunlar böyle dedikçe ben çocuktan hoşlanmakta vicdan azabı duymuyorum

İlişki meseleleri?