Aşk İlişkileri İlişkiler üzerine? Sarıturuncu Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yanlış adamları doğru kadınlar neden sever? İlişkiler üzerine? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Doğru karşımıza çıktığında ayırt edebilmek için. 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 11 ay Aklı başında doğru kadın saçma s*lak yanlış modelleri hayatına almaz, alsa da anında yolundan döner. 1 3 Yorumla Sarıturuncu 11 ay Ama alnında yazmıyor bu yanlış kişi diye konuşarak anlıyorsun Yorumla AçılınBenKs_ci 11 ay Konuştuktan sonra diyorum zaten ben de... Ama bizim saplantılı kezbanlarımız var ya hani peşlerinden koşturan, sözüm onlara... Yorumla Sarıturuncu 11 ay İsteyen koşsun, erkek değilim koşayım. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay İlişkiler karmaşık ve çok yönlüdür, bu nedenle insanların belirli bir kişiyi tercih etme nedenleri de çeşitlidir. "Yanlış" adamları "doğru" kadınların neden tercih ettiğine dair birkaç olası nedeni göz önünde bulundurabiliriz: 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 209,3b cevap paylaştı. Çünkü adalet yoktur.. ayrıca kadınlar kötüleri severler bilerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay doğru sanırız diye seviyoruz 1 1 Yorumla Sarıturuncu 11 ay Bizim enayilik diye yorumladım Yorumla
MrMarston Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 11 ay Yanlış kadınları doğru adamlar neden sever? 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. demekkı ben yanlıs adam degılım 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Ağlayarak her gün sever 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yanlış kadınları seven doğru erkekler olduğu için 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 10 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen de tam tersi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doğru karşımıza çıktığında ayırt edebilmek için.
Aklı başında doğru kadın saçma s*lak yanlış modelleri hayatına almaz, alsa da anında yolundan döner.
Ama alnında yazmıyor bu yanlış kişi diye konuşarak anlıyorsun
Konuştuktan sonra diyorum zaten ben de... Ama bizim saplantılı kezbanlarımız var ya hani peşlerinden koşturan, sözüm onlara...
İsteyen koşsun, erkek değilim koşayım.
İlişkiler karmaşık ve çok yönlüdür, bu nedenle insanların belirli bir kişiyi tercih etme nedenleri de çeşitlidir. "Yanlış" adamları "doğru" kadınların neden tercih ettiğine dair birkaç olası nedeni göz önünde bulundurabiliriz:
Çünkü adalet yoktur.. ayrıca kadınlar kötüleri severler bilerek
doğru sanırız diye seviyoruz
Bizim enayilik diye yorumladım
Tam sohbet havasindasin
Yanlış kadınları doğru adamlar neden sever?
demekkı ben yanlıs adam degılım
Ağlayarak her gün sever
Yanlış kadınları seven doğru erkekler olduğu için
Bizi manipüle ediyorlar çünkü
Bazen de tam tersi
tipe bakarlar cunku
Öyle olur genelde