Ailem çok kaba ve anlayışsız insanlar. Sizce evlilikte kız tarafı için aile sorun olur mu?

Babam cebine para girsin dünya umrunda olmaz. Kumar bağımlısı kendisi.
Annem ruh sağlığı bozuk cimri yanına oturup 2 çift laf edemediğim en ufak tartışmamda ağza alınmayan küfürler eden bana şiddet uygulayan epilepsi ve takıntı hastası bir kadın.
Küçük abim evli ne arıyor ne soruyor. Karısını el üstünde tutuyor evine gitsem sürekli beni ezikliyor.
Diger buyuk abim evde kalmis ne evleniyor ne evden ayriliyor yiyip içip kahveye gidiyor ondan da şiddet görüyor psikolojik baskı görüyorum giyimim sade olmasına rağmen baskı kuruyor tişört giyme pantolon giyme saçını at kuyruğu yap açma yemeğimi yap çorabımı yıka tam bir hanzo.
Liseyi hoca zoruyla okudum. Güçlükle üniversite okudum hemşire oldum atandım.
Evlenmeyi düşünüyorum ama hayatıma biri girse bile kimseyle bunları tanıştırmaya çekiniyorum çok utanıyorum.
Çok da şansizim. Sevgisiz ilgisiz büyüdüm.
Sizce Aile önemli mi? Evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım?
Arkadaşım nikah yap gizlice yurtdisina kaç dedi mantikli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani kız arkadaşlarım erkek arkadaşlarını ailesiyle tanıştırıyor aileleri çeyizlerini döşüyor kutlama yapıyorlar evlilik teklifi alıyorlar ne biliyim aracı olanlar oluyor benim kimsem yok. Bunları düşündükçe bunalıma giriyorum. Benim günahım ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkur ederim görüş paylaştığınız için.
Ailem çok kaba ve anlayışsız insanlar. Sizce evlilikte kız tarafı için aile sorun olur mu?