Çok çaresizim çok (Ayrılma-Aldatma)?

Merhaba arkadaşlar. Sevdiğim kızın benle sevgiliyken aynı iş yerinden başka biriyle mesajlarını yakaladım, terk ettim yalvardı yakardı aynı iş yerinde olduğumuz için ve de sevdiğimden kıyamayıp affettim. Aradan bir süre geçti nişan yaptık. Nişan sürecinde ve sonrasında aynı kişiyle mesajlaştığını gördüm. 4 ay kadar önce yazışmış ve daha yazmamış. Ben yeni fark ettim. Cinsel bir birliktelik yok ama duygusal içerikli mesajlar var. Bu kişiyle benden önce bir yakınlığı olmuş. Ondan kopamadığını yazmış. Terk etmek istiyorum, ama yapamıyorum. Aynı iş yerindeyiz. Konuştuğu kişi de aynı iş yerinde. Kızla çok mutluyum ama sözünü tutmadığı için terk etmek istiyorum. Düğün hazırlığı aşamasındayız. Herkes düğün bekliyor. Benim her şeyi bildiğimi bilmiyor. Aradan 3 aydan fazla zaman geçtiği için nasıl gündeme getirebilirim bilemiyorum. Olayı kapatıp devam edeyim diyorum bazen ama içime bir sıkıntı geliyor. Beni çok çaresiz bıraktı. Siz olsanız ne yapardınız? Gerçekten büyük bir çıkmazdayım. Bu saatten sonra nasıl gündeme getireceğimi bilemiyorum. Her geçen gün acı çekiyorum.

Çok çaresizim çok (Ayrılma-Aldatma)?