Tesettürlüyüm ama zorlanıyorum?

arkadaşlar 15 yaşında biraz baskıyla birazda kendi isteğimle tesettüre girdim. açıkken de namaz kılar dinime dikkat ederdim kapandıktan sonra da bunları uygulamaya devam ettim ama zoruma giden şey şu kendimi rahat hissedemiyorum mesela bir yere 5 dklığına çıkarken veya balkona çıkarken diyelim üstümüzdeki kıyafetlerle topuz yapıp çıkmak varken bunları yapamamak huzursuz ediyor beni. tesettürü Allah'ın rızası için taktığımı biliyorum ama içimden diyorum ki rahat kıyafetler giymek varken özgürce çıkmak varken bunları yapamıyorum veya biz heryerimizi örtmeye çalışırken erkeklerin bu kadar rahat giyinmesi ayrımcılık mı var düşüncesine sürüklüyor beni. ya bilmiyorum belki şeytanın vesvesesidir ama tesettürü içimden gelerek yapmıyorsam ne sevabı var diyorum ama yine de elimdem bişey gelmeden bu şekilde hayatımı sürdürüyorum. Bana yardımcı olacak birisini arıyorum gerçekten artık kafam allak bullak , ayetlerle açıklayabilecek veya bunun bu şekilde olması bana yinede sevap verirmi bunları öğrenmek istiyorum.
Tesettürlüyüm ama zorlanıyorum?