Sanırım biz kızlar için bu çok önemli değil hemen tanıştırıyoruz veya anlatıyoruz tüm arkadaşlarımıza fakat erkekler bu konuda daha arka planda gibi..
Hemen tanıştırmıyorlar veya anlatmıyorlar neden?
Sanırım biz kızlar için bu çok önemli değil hemen tanıştırıyoruz veya anlatıyoruz tüm arkadaşlarımıza fakat erkekler bu konuda daha arka planda gibi..
Hemen tanıştırmıyorlar veya anlatmıyorlar neden?
Sevgilim ne zaman isterse. sevgilime bırakırdım bunu tanışmak istemez ise tanıştırmazdım. çünkü çok fazla yakın arkadaşım yok zaten. bunun için mesela bir ortamda denk gelirse tanıştırırdım yoksa tanıştırmazdım özellikle.
Neden tanıştırmazdın peki?
Gerek duymuyorum
Arkadaşım kalmadı maalesef olsaydı 6 ay sonra belki tanıştırırdim..
Çünkü üstünden biraz zaman geçmeli onu iyi tanımam gerekir bütün huyunu suyunu bilmem gerekir, ona güvenmem gerekir.
Kesinlikle doğru peki sizi tanıştırmayan birine nedenini sorar mıydınız?
Eğer nisanlanacaksam o kişiyle sorarım ama sadece sevgili olacaksam o kişiyle umursamam.
Cevap
0Cevap
İkinci senemiz bitti tanıştırmadım sjbshs ve harika yürüyor. Tanıştırmak sorun değil de önemli olan çizgiyi koruyabilmek. İlişki iki kişi arasında yaşanır. O ilişkiye çevre dahil olmaya başlayınca bozulur her şey. Biz şimdiye kadar kimseyi sokmadık tartıştık beraber çözdük güldük yine ikimiz eğlendik bu kadar.
Bende tam tersi sürekli ailemle tanışmak istiyor ben geri çekiliyorum. Bence sizin alginizda sorun var
Algımda neden sorun olsun? Herkes bir değil sonuçta bende bunu ölçebilmek adına soruyorum işte..
Sevgilim diye
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?