Aldatılmışım sindiremiyorum?

Arkadaşlar beni 2 aylık bir ilişkim vardı biliyorum daha çok yeni. Biz flört dönemindeyken 2 kız 2 erkek arkadaşımla dışarı çıkmıştık. Bir tane erkek arkadaşım elini omzuma attı ben de rahatsız olduğumu söyledim çekti. O sırada sevgilim görmüş bizi aradı sen beni aldattın şöyle böyle dedi. Ben olayı açıkladım içimin rahat olduğunu söyledim. Konuşmayı kestik. Sonra sürekli bana yazıp kin kusmaya başladı ben yine kendimi açıkladım. Ben seni istiyorum dedi ve sevgili olduk. Sevgili olduktan 2-3 hafta sonra bana bayağı kötü davranmaya başladı. Şakayla karışık hep ayrılıktan bahsetti ve hala benim onu aldattığımı söyledi.2 kez de benden ayrıldı aniden ve konuşmak için gittiğimde üzüldüm ağladım. Ama ne istiyorsan öyle yapalım dedim. Her seferinde de seni seviyorum istiyorum dedi şaka yaptım dedi öptü sarıldı. Bu arada hemen hemen her gün beraber kalıyorduk. Bana iyice küfretmeye başladı. Ben de saygını koru yeter artık dedim yine ayrıldık. Sınra yine barıştık. Her neyse dün beraberdik yine telefonunun şifresini biliyordum ama bildiğimi bilmiyordu. Duştayken girdim baktım 6-7 kadına yazmış arkadaşına benim hakkımda neler neler söylemiş. Duştan çıkınca aç bakacağım dme dedim. Bakamazsın sen kimsin falan dedi. Ben girdim baktım her şeye dedim. Bana dedi ki her erkek yapar bunu abartma. Ayrıldık bitti dedim çıktım evden. Yol boyunca mesaj attı hak ettin orsp seni sevseydim böyle arayış içinde olmazdım güzel intikam aldım falan dedi. Daha da 3 saat önce seni seviyorum demişti. Defalarca kez konuştum tek taraflı bir şey yürütemeyiz sevgin yoksa bitir diye. Ben üzülüp ağladım bir kere ayrılmak istediğinde çok saçma bir zamanda söylemişti çünkü. Neymiş ağlayan insana karşı koyamıyormuş. Her yerden engelledim ama söylediği laflar ya da diğer kadınlara yazdığı şeyler aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Yeni bir şehirdeyim arkadaşım bile yok o benim her şeyimdi burada

Aldatılmışım sindiremiyorum?