Resepsiyonda çalışıyordum otelde benim yaşımda bir misafir gelmişti gayet samimi sıcak davranmıştı hatta ilk gördüğümden itibaren, sonra odasına bir kız arkadaş almış biz de kimlik istedik ben ilk aradığımda da benim arkadaşım normal arkadaşım sen rahat ol gidecek falan demişti, sonraki geldiğinde yine bana sıcak davrandığında ben de gülüp sizin yüzünüzden o gün müdürle Takıştık falan dedim o benim normal arkadaşımdı ki gitti o gün normal arkadaşımdı dedi yine.
hayır zaten kim olduğunun bir önemi yok koçan için bilmiyorum otel için bunun önemli olduğunu sandı diyeceğim ama ilk defa otellerde kalan biri değil asla. Anlamadım normal arkadaşın veya değil bunu bana niye vurguluyorsun ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cunku kizla kaldiginin resmi kayidi olsun istemiyordur
Olsa kaç yazar? Otel dışarıya bilgi vermez. 26 yaşında evli değil bir şey değil sevgilisi olduğunu da sanmıyorum öyle olsa üç beş escrtla instadan takipleşemezdi
Otel polise haber veriyor
Kdjdjdjkdkd saçmalama kızım neyin kafasını yaşıyorsun sen. Evet polise kimlik bildirimi oluyor ama odaya gelen katil ya da kaçak biri değilse polis napsın milletin özelinincahik cahil bilmediğiniz konularda yorum yaptığınızda çok komik oluyorsunuz
Tamam kuzum calismaya devam!
Polislik bir durum yok sadece kayit çıksın istemiyor.. şu an da iki bayan da gelse yasal
İçeride seks yapmadık demeye çalışmış senlik bir şey yok 😁 bal gibi de yapmıştır😏
E bunu niye vurguluyor? Yapsın veya yapmadın bu otelin umrunda olmaz ki
Belki odaya seks için arkadaş alamazsınız diyeceğinizden çekiniyor hem tek kişilik oda kiralamış arkadaş çağırmış normalde oteller kabul etmez bildiğim kadarıyla 🙂
Zaten iki kişilik oda ücreti ödüyor oda fiyatından sattığımız için; sadece kimlik alınacak gelenden, gelenden ödeme alınacak bile olsa bunu kaçıracak bir çocuk değildi o paranın peşine düşmez. Ayrıca helal otel de değil ne alaka biriyle bir şey yapamazsınız falan Arabistan mı burası dkfkkfkf
Niye istemeyen otel var ki gelip odanın içine ediyor sonuçta yapmadığını bırakmıyor o yatakta düşünsene 😁 ayrıca paralı olup fuhuş olanlar da var bazı yerler risk almıyor o yüzden..
siz sormuşsunuz o da cevap vermiş
sormasaydınız neden sana bunu desin ki
Kiskandigini dusunuyor olabilir ya da kiskanabiliceni
İnsanı ekmeğinden edecek canımsın
Pardon?
Geri... zekalı demiştim çocuk için
Otel çalışanlarını zor durumda bırakmasınlar awk
Otel 5 yıldızli mi
56 odalı ve 5 yıldız gibi hizmet beren bir yerdi de ne alakası var bununla yahu. Zaten ili kişilik ofa ücreti ödüyor sadece kimlik alınacak gelenden, gelenden ödeme alınacak bile olsa bunu kaçıracak bir çocuk değildi o paranın peşine düşmez
O zaman hoşlandığı için sana hesap veriyor