Uzun zamandır peşimde koşuyordu. İnstada tanıştık ve ben buluşmak istemedim o ısrar edip tanisirsan pişman olmazsın falan filan deyip ikna etti. Baya bir zaman sonra ben de tamam dedim bugün yarım saat yürüdük birlikte. Sonra kendisi yazmadı ben yazdım düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum diye. Sen negatif konuşuyorsun sürekli bende heyecan istiyorum deli dolu biriyim dedi. Hayır yani ben başta neysem oydum onca zaman benim için hicbisi önemli değil deyip de sonra bu yaptığı çok kırıcı değil mi? Ne yapmam gerek?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hata sende değil senle buluşan kişilerde doğru dürüst tanımlayıp beklentiye giriyorlar. Bulusunca beklentinin altında kalınca sebep bulup çekiliyorlar
Nasıl yani. Ne alaka ki ben başta ne idiysem sonda da öyleydim değişen oydu. Görüşünüzü anlamadım açıkçası
Yani kusura bakmayın yanlış anlatmış gibi oldum. Beklentilerinin aşağısında buldukları için kesip atiyorlar
Oysa ki siz aynı kişisiniz
Başta hata onlarda deyince ben naptim ki diye dusindum jxkd çok nazlı olduğumu söyledi belki de çok zor olunca çok daha guzel daha havalı biri olmi beklediler ve sonuç ben olunca kestirip attilar
Yani ben ilk başta yanlış yazdım kusura bakmayın. Ama her zaman siz siz olun. Sizi bu halinizle kabul edicek insan çıkar karşınıza
Bilmiyorum yani biri daha aynı şekilde davrandı. Çok zor biri görünüyorum dışardan ama biraz yakına gelince çabaya degmeyecegimi düşünüyorlar sanırım ve bu anlamı çıkarmış olmak çok canımı yakti
Canını sıkma sen Geçmişi bırak geleceğe bak
Ya bayadir konuşuyorduk ne bilim şimdi o kim bilir başka kimlerle de konusuyordur. Sadece senle konuşuyoruz falan bir sürü şey demişti bana inanmıyorsun ama sana inandircam. Bunlar beklentiye soktu beni ya
Öyle diyen kişiye zaten inanma. Hic bir zaman beklentiye girme beklentiye girince her şey tam tersi oluyor
Doğru diyorsunuz.
Her zaman canın yanmiyicak merak etme
Umarım da inancım kalmadı pek. Teşekkür ederim yine de
Rica ederim Canını sıkma
Her zaman pozitif düşün pozitif ol
Teşekkür ederim ❣️
Rica ederim. Ben yalnızlığa alıştım fakat bir yerden sonra insan sevgi ve ilgi bekliyor
Kesinlikle öyle. Üzücü oluyor
O sevgi ve ilgi gelmeyince dahada kötü oluyorsun işte
Ve daha takintli hale geliyorsun
Aynen oyle neyse kusura bakma rahatsız etmiş gibi oldum İyi geceler
İyi geceler
👋👋👋
Ağzı laf yapıp kendisi fıs olan tiplere denk geliyorsun
Olabilir yani algılamakta zorluk çektim bir süre ben uanlis bişi ki yaotim diye. Ama aynıydım onun beklentileri fazlaydı herhalde
Yarım saat yürüdük diyorsun. Daha ilk günden saçna sapan bi şekilde, bi kafede çay kahve içip sakince konuşmak yerine seni yürüten erkek zaten en başta senin beklentilerine cevap veremezdi. Onun beklentilerine uyup uymadığına değil, senin beklentilerini karşılayıp karşılamadığına bak. Zaten "farklı kafalardayız, heyecan istiyorum" falan filan demiş. Yani takılmalık erkek. Baktı seni kazanması için daha çok emek vermesi lazım. Kısa yoldan kurtulmayı seçmiş. Sana küfür falan etmiş. Küfürlü konuşmuş yani. Normalde erkekler hoşlandıkları sevdikleri kızın yanında böyle konuşmamaya dikkat ederler. Sana karşı böyle rahatsa onu bozacaktın. Sen benim yanımda nasıl böyle konuşabiliyorsun diyecektin. Biraz haddini bildirecektin. Muhtemelen fazla yumuşak huylu davranmışsın değmeyecek birine.
Evet öyle oldu. Biraz soğuktu da hava kendisi teklif edebilirdi oturmayı kahve içmeyi falan. Zaten şaşırdım sen sanalda daha kibardin dedim biz klavye aslanı değiliz reelde aslanix dedi hkjjg
Ne kadar canım olduğunu buradan bile görebiliyorum :D O zaman sana kolay gelsin aslan benim senle işim olmaz diyecektin
Keşke deseydim içimde kaldı en som görüldü attım o da tepki vermedi. Yani saçma bir şekilde başlayıp bitti jxj
Yok en iyisini yapmışsın. Hiç sallama bile allah aşkına yaaa :D O sallanacak bir tip değil
Aman boş ver kişiliği bozuk biriymiş. Senle olmayınca ayıya bağlamış
Hayır bin kere ben dış görünüşe bakmam falan dedi bir şans için defalarca konuştu görüşmek istedi. Sonra olanlar çok üzücü yani bişi hissetmesem de ona karşı.
Bence dürüst, doğru olanı yapmış. Mesajda ne kadar tanıyabilirdi ki... Beklediği gibi çıkmamışsın
Hayır zorla söylettim düşüncelerini çünkü insan hissediyor. Ben sürekli dürüst biriyim falan diyordu ve daha kibar konuşuyordu sanalda. Ama reelde çok rahat küfür falan edip böyle davrandı anlam veremedim.
Demek ki seni beğenmemiş ve kaybetme korkusu olmadığından ne de olsa sevmedim artık amcaoğluna bağlarım demiştir
Galiba öyle. Bana sadece bir şans ver demişti nerdeyse yalvadi onca zaman. Görüşünce puff. Biriyle daha böyle oldu baya pesimdeydi yüzyüze gelelim şans ver her şey istediğin gibi olcak demişti görüştük ve çöp pldu gene. Hata nerede yapıyorum
Valla bilmiyorum cnım
Engelle geç takıntı yapma beğenmemiş
Cidden ya ama en azından benim için dış görünüş önemli değil zirvalarini bin kere tekrar etmeseydi. Bir de zargana dedi genelde fizigimi çok beğenir herkes onun dedigiyse... Çok kırıcı
Kendi nasilki kız nasıl zargana oluyormuş güldüm şimdi buna 😅
Kendisi de zayıf ama kas falan dedi. Bilmiyorum fiziğimde sıkıntı yok yani çoğu çok iyi der ki öyle de. Ama hiç begenmemis ki böyle davrandi
Bırak şunu ya akli sıra sana mundar muamelisi yapıyor engelle geç çok kırıcı konuşmalar öylede denmez sen begeniyorsan fiziğini kimsenin begenmesine gerek yok
Değil mi ya sanki bir şans için o kadar ısrar eden benim he. Görsen kendi gözünle tanicaksin beni dış görünüş hiç umrumda değil sevdim mi tam severim falanlar filanlar hepsi bos
Kolpa demek insan ne kadar farklı olabilirki zaten fotodakinden hikaye yapıyor
Evet ya zaten kendisi sacimdan ve dudagimdan tanımış yemekhanede görüp kxksk öyle söyledi yani israra ne gerek vardı uyismuyoruz demek için
Aynen öyle kurtulmussun lavuktan
Canım yandı ama hep böyle mi olcak. Benzer bir örneğini daha yaşadım baya ikna etmeye buluşmaya çalışıyordu aylarca görüştükten sonra tirt. Sanki ayıp olmasın diye buluşmuşlar gibi. Hayır yani çok mu çirkinim değmiyor muyum sevmeye sevilmehe
Bilmiyorum o onların gevsekligi kurtuluyorsun işte sen buluşma kimseyle bundan sonra
Yalnızlığa mi alisayim
Biz de yalniziz biseyimiz eksilmiyor yalniz olmak yanlış kalpte olmakdan iyidir
Uyusmamaiaainiz
Tamam da bunu baştan düzgünce soyleyebilirdi. Bir şans için kaç kere konuştu ikna etmeye çalıştı beni
Karakter meselesi
Öyle
Neden ki
Ya anlam veremiyorum bende onca zaman neden ısrar etti. Ona da sordum ne alaka dedi. Çok mu çirkin buldu acaba uğraşmaya değer bulmadı belki de beni. Üzüldüm
Olabilir takma guzelim