Güncellemeler
+1 yıl
şu an arkadaşım dediğiniz kız size nude atsa tahrik olur musunuz? yoksa onu arkadaştan fazlası olarak görmediğiniz için tahrik olmaz mısınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler olabildiğince fazla kadına ulaşmak isterken "o kız arkadaşım" demeleri inandırıcı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bn pek inanmıyorum o ise arkadasiyla sevişen varmış 😄neymiş ihtiyaç gidermek için böyle şey mi olur canım
Kasin ve erkegin arkadaş olmamalari icin sebep ne?
çünkü arkadaş olsalar da kadın o erkeği arayıp onunla birlikte olmak istediğini o an istekli olduğunu vs söylese ne dostluk kalır ne arkadaşlık. erkeğin bu teklifi anında kabul etmesinin sebebi aslında içten içe zaten karşı cinsle tek yapmak istediği şeyin içgüdüsel olarak çiftleşmek olmasıdır.
Gerçekte öylemi ya. Benim arkadaşlarımın çoğunluğu kadın dir isim geregi, ama hiç birine oyle yanaşmak gibi düşüncem yok. Ha elektrik alırsam da...
yanaşmak gibi bi düşüncen yok çünkü onlar aranızdaki şeyin daha fazlası olamicağını sınır çizerek hep belli ediyorlar. ama bi gün bi tanesi kucağına çıkıp soyunsa ve seni istediğini söylese asla öz kardeşinmiş gibi tepki göstermezsin bu da içten içe onu hiçbir şekilde samimi olarak "sadece arkadaş" olarak göremiceğini gösterir
Ama kadın ve erkegin fıtratı farklıdır. Kadin yukarda yazdığın şekilde herhangi bir erkege yapsa dayanacak erkek tanımıyorum daha. Bombayi bomba yapan baruttur ( erkek) ama kucuk bir kıvılcım (kadın) hem barutu yakar hem bombayi patlattır. O yüzden kadin olmak erkek olmaktan daha zordur.
Ateşle Barut meselesi Bence olamaz Bir taraf Kayar
İnsanlar cinsiyetlerine göre kategorize edilmezse olur neden olmasın.
insanlar cinsiyetlere sahip olduğu sürece kadın ve erkektir zaten ekstra bi kategori değil bu. sen topuklu ayakkabı diyemiyorsan kategorize olduğu için
giyemiyorsan*
Demek istediğim karşıdaki insanı tanırken kadın veya erkek olduğu için değil öncelikle insan olduğu için tanımaya çalışırsa kişi pekala arkadaş olabilir.
gerçekten arkadaş olan biri arkadaşlıktan fazlasını istemez, ama erkeğin böyle bi teklifi kabul edecek olması arkadaşlıkrtan fazlasına her an hazır olduğunu gösteriyor. sadece kızlar teklif etmiyor diye yapmıyorsunuz. onlar sınır çizmeyi bırakıp kkucağınıza atladığı an arkadaşız biz yapma diyip kaçmazsınız, o yüzden "modern" insanlar kendini kandırabilir delüzyon bedava
Siz hayatı ve insanları sadece tecrübe ettiklerinizden ibaret olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İstediğiniz gibi ithamlarda bulunabilirsiniz beni şahsen hiç ilgilendirmiyor. İnsan kendini bildikten sonra gerisi hikaye. Dilerim bu düşüncelerinizin dışında bir tecrübe yaşarsınız belki o zaman demek istediklerimi anlarsınız. İyi akşamlar.
kadın sınır çizdiği sürece erkek zaten arkadaş olabiliyor onda bi sorun yok. ama kucağına çıksam dur biz arkadaşız demez :D bunu inkar edince modern oluyormuşuz
biri birinden hoşlanır mutlaka xperci gacı
Ateş ve barut yan yana durmaz olması imkansız
Bu nasıl bakış açısı böyle 😀
Konuştuğum kız bana neden nude atıyor peki?
Ya bi gün duygusal boşluğa düştü canı sıkıldı bi şey işte attı diyelim ki, sırf olmaz öyle şey diyip işin içinden çıkmayın. kanıtlamaya çalıştığım şey eğer olursa erkek "ama ben seni arkadaş olarak görüyorum ve tahrik olamam, erkrk arkadaştan farkın yok gözümde" demez, çiftleşmek ister. bu da onların arkadaş olamayacağını gösterir. kadınla erkek, kadın erkeğe vermediği sürece olur ama erkek her an hazırdır
İyi güzelde sen her iyi anlaşan kadın erkek ilişkilerini neden cinselliğe dayandiriyorsun ki illaki cinsellik olmak zorunda mı ya da kadın nude atıyor ama sorun olmuyor erkek nude görünce tahrik oluyor diyorsun erkekten arkadaş olmaz 😅😁
kız kardeşinin nude'sini görsen çiftleşmek ister misin? hayır. çünkü onu kardeş olarak görüyorsun. o arkadaşının nude'sini görsen çiftleşmek ister misin? evet. çünkü kadın erkek arkadaş olamaz sadece kadının çizdiği sınır gereği erkek arkadaş gibi davranır
İlk önce şu çiftleşmek sözcüğünü bir kaldıralım biz hayvan değiliz sonuçta çiftleşmek ne 🤦♂️
Hayır ne alaka nude nerden çıkıyor onu anlamıyorum
Olur tabii ki neden olmasın?
evet arkdaş olabilir benim arkadaşlarım var
Olabilir
E tabi ki
Olurr
Hangi çağda yaşıyorsunuz
çağa göre insan cinselliği mi değişiyor
Hayatın hiç işte çalışmadın okula falan gitmedin sanırım
okulda bi sürü arkadaşın oluyor ama erkek seni öz kardeşine olduğu kadar libidosuz görebilir mi
Görür niye görmesin ne yaşıyonuz siz hiç sevgilin olmadı ortak arkadaş gurubunda falan takılmadın heralde arkadaş olduğun herkesin seni * istediği fikrine nereden kapıldın
o benim arkadaşım diyen kızlar o erkeklere seks teklif ettiğinde yüzde kaç kabul etme şansı
31 yaşındayım arkadaşım dediğim kadınlardan etkilenenler olduğu oldu ben hiç seks teklif edenini görmedim bu kafa ile hiç arkadaşın olmaz
Sen bulunmaz hit kumaşı çok güzel inanılmaz mükemmel seksi çekici en iyi vs her şey senmisin ki herkes senden etkilensin ne yaşıyorsun
soruma cevap veremedin. eğer erkekler arkadaşım dediği kadınların seks teklifini anında kabul edeceklerse arkadaşız diye kendilerini kandırıyorlar (ki evli olanlar bile kabul eder bence) böyle bi gerçek varken hayır sus arkadaş olabilirler falan demek malca değil mi
Arkadaş olarak gördüğüm kimse seks teklifi falan etmedi ne yaşıyorsun sen işe girsem patron okula gitsem hoca sokağa çıksam tüm erkekler beni * ister diye mi geziyorsun nasıl bir asosyalsen artık
ya sen mal mısın teklif edilir bu yaygın mı diyorum mal diyelim ki kadın böyle bi şey söyledi diyelim ki diyorum kadına 1000 lira verdim ara arkadaşım dediğin erkeği seks teklif et bak bakalım kabul ediyor mu dedim. erkek kabul edecek bu da erkeğin o kadını asla öz kardeşi gibi libidosuz görememesinden kaynaklı. sırf kızlar teklif etmiyor diye arkadaşız diyorsanız zaten dolandırıcısınız
Sen uçmuşsun kral asosyal hayatında devam et arkadaş hep birbirlerini skiyor sanıyor mal
sghsfgsfg şu an arkadşaım dediğin nbi kız sana nude atsa yükselmez misin? yükselmezsen gerçekten kardeş olarak görüyorsundur okey
Arkadaş olarak gördüğüm kimse bana nude falan atmaz ne yaşıyon olm sen abuk sabuk arkadaşlar ediniyorlar herkesi öyle sanıyorlar
ya MK DİYELİM Kİ ATTI DİYELİM Kİ ATTI SENİ DENİCEK
Arkadaşım olan birisi bana niye nude atsın ayrıca fotoğrafa yükselecek yaşta değil o yaşta bile olsam arkadaşıma niye yükseliyim ona yükselecek olsam beğendiğim kadını etkileyecek bir karekterim var zaten niye arkadaş oluyum ne yaşıyorsan o kafada değil herkes
Dağda yaşayan bir köylüsün kaybol şimdi arkadaş falan edinme senin dağında sever seni
bu kadar tetiklendiğine göre hayatında arkadaş dediğin kızları aslında arkadaş olarak görmediğini, fırsatın olsa s*keceğini anladın :D
Kusura bakma ben senin gibi karektersiz değilim çevremde de öyle insanlar yok
Zor bence