Cevaplarsanız sevinirim simdiden tesekürler?

Ben sanalın sahte olduguna inaniyorum o yüzden sanaldan flort ya da sevgili gibi seyleri hep sanaldan yaptim asla gercek hayata yapmadim Şu an evliyim bjnlar tabiki gecmiste kaldi fakat sizce hatami yoksa gercekte olmadigi icin hata değilmi ben gercekte sevgili bile yapmadim hayatimda kimsyeyle bulusmadim ya da o tarz seyler bile düsünmedim gercekten isim olmaz diyodum hep ama sanldan tabikide konusmuslugum olmustur can sıkıntısından hatamı sizce tabiki bulusan eden kisilere saygim sonsuz arkadaslar kimseyi yargilamaya hakim yok evet güzel yorumlarinizi bekliyorum⭐
Güncellemeler
+1 yıl
herkes yanlıs anlamis yani sanalda flort gibi ileri deyil yani ya bi iki günluk konusma ama diyet kızlar sanali resmen gercketen yanindaymid gibi yasiyolar ona takiliyorum ben yani özeline kadar paylasanlar var cok yanlıs benim yasım 19 evliyim fakat asla yeni kusak insalar gibi deyilim agir basliyim böYle seylere karsiyim aslımda sanalda olsa reelde olsa Sevgilik bile. Biraz mesafeli olamali simdi mesafe. Bile yok cok kötü seyler yasiyolar🤷‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlariniz icin tedekurler
Cevaplarsanız sevinirim simdiden tesekürler?