Ayrılalı neredeyse 1 yıl oldu. Koyamadım yerine kimseleri. Ne yapsam unutamıyorum. Onu sevmeyi durduramıyorum.
1 ay
Onu unutmak için ne yapmalıyım?

Merhaba
Çok klişe olacak ama zamana bırak. Özle ağla ama bırak zaman onuda yaşanmamış saysin. Kabullenmek zor olsada kabul et neden ayrıldın neden sen bu kadar yok bazı gerçekleri bilmek lazım
Görüş
2Görüş
Ayrılık Sonrası Kendine İyi Davran!
Şu yazdığım bencede kendim de varım fazlasıyla. İstersen oku.
Sağol ☺️
Arkadaşlarınla vakit geçir ya da oyalanacak başka şeyler bul hobi edin vs..
Bu arada yorumları okurken bir kızı başka bir hesaptan stalk yapıyormuşsun onu yaparsan zaten unutamazsın
Ona ait olan eşyalar vs hepsini yok mu etsem?
Et hiçbir şey bırakma seni terk eden o
Peki ya anılar?
Unutmak istiyorsan elbette onları da yakmalısın hiçbir kalıntı bırakma ona ait
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim üzülme hiçbir zaman cidden değmiyor 🙂
O seni nasıl unuttuysa sen de onu unut, hayatına devam etmeye çalış kafanı meşgul et gün içinde yorul ki aklıma gelmesin yorgun düşüp uyursun, hayatını onsuz da yaşayabilirsin kimse vazgeçilmez değildir
Haklısın
Unutmak için çabalama. Sevebildiğin kadar sev. Hazır olduğunda unutursun.
Yoruldum artık
Kafanda affedip bitirip devam edeceksin.
Onu affetmeyecegim
Neden ayrıldınız
Terk etti
Artık üzülmeyeceğim. Erkeğin hayatında 1 kere canı yanarmış. 1 kere kaybedermiş. Efendi bi adamdım ama artık olmayacağım.
Gözüm açıldı ne yazık ki 😃
agaaa şu kadar sevilsek yeter
Başka bir hesaptan gizlice takip ediyorum. Yeni sevgilisiyle öyle mutlular ki. Benim günlerim sanki hep karanlık olmuş hala acaba bugün nasıldır hasta mıdır diye hala onu düşünüyorum. Kokusunu bile unutamadım. Beraber gittiğimiz yerlere tek başıma gittikçe mahvoluyorum. Bu çok adi bir şey
Nasıl bitecek bu kara sevda?
Yeni bir kadin
En İyi Görüş