Sevgilime anlam veremiyorum yardım edin , konunun devamı yorumda okuyun lütfen?

5 ay önce biriyle tanıştım, geçmişinde çok kızla beraber olmuş, çapkındı. Ama olgun ve ince yürekliydi. Benimle yeniden başlamak sevmeyi öğrenmek yeniden doğmak istedi. 2.5 yıllık ilişkiden çıkalı 6-7 ay olmuştu aldatılmıştı. Biz başladık benim ilk ilişkimdi, çok korkuyor , güvenemiyordum. Çok kuruntum vardı çok inatçıydım , 2 aylık sevgiliydik elimi bile tutmasına izin vermezdim çok güzel bekledi beni ona alışmamı güvenmemi hiç gocunmadan. Birlikte aşalım dedi. Sonra başka şehre gidecekti üniversite için her gün görüşmek istedi gidicem dedi. Görüştük gideceği gece bizi paylaştı hesabında son dakikaya kadar beni aradı. Sonra gitti oradayken ben iş yoğunluğundan falan onu arayamayordum hep mesajlaşıyorduk o arardı hep sürekli. Görüntülü aramak isterdi hep işim olurdu. Ben onun yanına gidicektim o şehre ilk tatilimiz olacaktı gittiği şehir çok soğuktu ben gidicem diye işe girmişti hem okul hem iş yürütmeye çalışmıştı. Sonra tartıştık bir gün çok şiddetli. Ben sevildiğimi hissedemiyorum aylar oldu hala alışamadıysan alışma bana dedi. dikkatli olucam söz dedim. İki gün sonra görüntülü konuştuk hiç yüzüne bakarak seni seviyorum dememiştim. Çekindim hep utandım ilkimdi. O konuşmada dikkat etmiş sözümü tutacakmıyım diye tutamadım uyicam dedm kaçtım. Sonra soğuk yapmaya başladı çok sinirlendi. Tartıştık ayrıldık. Bir hafta sonra bir şekilde yazdı şans istedi sonra bir daha deneyelim keşke böyle olmasaydı çok özledim dedi. Vermedim o şansı. . Sonra kız eklemeye başladı konuşmaya kızlarla falan çok sinirlendim. 2 arkadaşı vardı biri askere biri ülke dışına tekti. Ben ikimize sweat almıştım her gün onu giyiyordu hikayelerini uzaktan izliyordum görüyordum. Neyse sonra ben umutla bekledim buraya geldiğinde yazar görüşmek ister belki diye yazmadı. Ama benim aldığım sweati hep giyiyordu. Ben yazdım ama hep hakaret ettim yaptığı hareketlerden dolayı. Açıkça anlattı boşluktaydım dedi konuştum dedi kızlarla. Benden zaman istedi sonra içimde bitirmedim seviyorum ama ne yapmak istediğimi bilmiyorum kafamı toplamam için bana o zamanı ver nolur diye yalvardı. Verdim o zamanı. Ama bana sadık kal dedim söz verdi. Sözünde durdu , o konuştuğu kızı engelledi çünkü kız sosyal medyada paylaşım yapmıştı anladım uzaktan takip ediyordum. Bana hiç kıyamıyordu anlamıyordum ama ordayken kıydı. Bu şehre gelmeden iki gün önce o şehirde kızın biriyle alkollüyken bir şeyler yaşamış. Anlık olmuş hızlı gelişmiş. Açıkladı hep ne sorduysam tek tek. Biz ayrıydık boşluktaydım anlık gelişti dedi. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyormuş beni üzmekten korkuyormuş defalarca ölmek istiyorum dedi. Ne sorunun var dedim anlatmadı kapattı kendini içine. Benim ilkim olduğunu biliyordu beni abisiyle falan tanıştırmıştı. bana hep safsın kendini koruyamıyorsun diye kızardı.
Sevgilime anlam veremiyorum yardım edin , konunun devamı yorumda okuyun lütfen?