Erkekler, Aşık olduğunu söyleyen erkek bunları yapabilir mi?

Nereden başlayacağımı açıkçası bilmiyorum. Geçen sene biriyle tanıştım. 1 yıldır konuşuyorduk taa ki bugüne kadar. Yaşı, yaşadığı yeri, eğitimi, geçmişi komple yalandı. Ancak ben yine de ona hep şans vermeye devam ettim. Hep elinden tuttum, yardımcı oldum onun daha iyi yerlere gelmesi için. Halbuki bana aşık olan oydu. Sevgili değiliz ancak gerçekten çok yakındık. Bana şifrelerini verdi kendi isteğiyle. Bakmak istemedim hiç bir zaman. Çünkü bir şeyler bulmaktan korktum. Ama bir zaman sonra kendime engel olamadım ve p**no izlediğini öğrendim. Üstelik bana yeminler etmişti izlemediğine dair. Her geçen gün yeni bir şey öğrenmekle beraber, bugün ise, benimle konuşurken, bana çok aşık olduğunu söylerken ve telefonda saatlerce ağlarken, instagramında bazı kızların fotoğraflarını beğendiğini ve kaydettiğini gördüm. Şimdi paramparça bir durumdayım çünkü ona gerçekten değer vermiştim. Lütfen bana kırıcı olmadan yorum yapabilir misiniz, bu şeyler erkeklerin doğasında mı var gerçekten yoksa bana hiç aşık olmamış mı?

Erkekler, Aşık olduğunu söyleyen erkek bunları yapabilir mi?