Esim ailesine cok duskun bosanmayi bile dusunuyorum ve hamileyim sizce mantikli mi dusunuyorum?

Merhaba arkadaşlar, eşim ile çok ani ve hızlı bir evliliğimiz oldu. Kısa süre bir beraberliğimiz oldu ve o süre zarfında çok anlayışlı, üzerime düşkün, beni düşünen, empatisi olan biriydi. Evlendikten sonra belki 30-40 bine yakın borcunun olduğunu öğrendim ve bu benden gizlendi. Daha düğünümüz bile olmadı. Ailesi evlendiğimiz ilk zamanlarda sorunumuz yoktu zaten tanışma aşamasındaydık ama patavatsızca konuşmaları beni rahatsız etmeye sürekli nasihat vermeleri ve sanki borçlarından haberleri yokmuş gibi konuşmaları sinirlerimi bozmaya başladı. Eşimin babası ben hamileyken bana senin psikolojik sıkıntıların var dedi. Eşimin borçları yüzünden ve o günden sonra ilişkim bitti ailesiyle. Saygısızlık yapmam ağır konuşmamak için kıçımı dönüp gittim. Ve eşim beni suçladı. Anneliğime laf etti. her zaman kendi ailesini ön plana koydu. Ve bu sefer aileme bok atmaya başladı. Hamileyken itilip kakıldım eşimin tarafından. Ailem aranıp alın bu kızınızı dendi. Arabadan kendimi attım allahtan yolda başka araba yokmuş baskılar yüzünden. hamileliğimin son dönemindeyim ve ailesinden nefret ediyorum. Bize gelmesini sürekli mıç mıç olmak istemiyorum. 2 hafta sonra da doğumum var ne yapacağımı bilmiyorum. Hala kardeşi ve anne babası ön planda. Bana sormadan fikrimi almadan kardeşinin bizde kalmasına izin verebiliyor. kardeşi bize geldiğinde afedersiniz alkollü gelip odalarıma kusuyor. Ve ben hamile halimle temizlik yaptığım halde tekrardan kanka topluyorum. ne yapmalıyım sizce?

Esim ailesine cok duskun bosanmayi bile dusunuyorum ve hamileyim sizce mantikli mi dusunuyorum?