Offf ne yapsam gecmiyo cok agrim varr egilemiyorum kalkamiyorum kesinlikle bisey yapamiyorum abartmiyorum. Oturmaktan belim agridi ama baska cagrem yok. Su an noye yaziyosun diyeceksiniz ama zaman gecmiyo bu agrilarla. Biraz unutmam lazim bu agrilari.. Ne yapmam lazim sizce egzersiz veya baska bisey?
Anam doğduklarını düşün bebislerin ile geçireceğin harika zamanları onlara patik hırka ör günlük tut ilerde okuyabilecekleri hep doğumdan sonrasını düşünüp hayal kurman acını bir nebzede olsada azaltır diye düşünüyorum :)
Birde var ya bol bol kitap oku bebekler ile ilgili çok ihtiyacın olacak hem bebisler hemde senin ve eşinin psikolojisi için şimdiden yaşları uzun olsun :)
Oyyy kiyamam onlara. Kac haftaliklar? Hamileler icin hamile okulu var onlari bir arastir. Hamile egzersizleri var. Her gun yarim saat yuruyebilirsin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayy saol kizzz darisii senin de basina. 3 aylik tatlim. Evet oyle yerler var ama ne bilim rahat edebilir miyim orda bilemedim
Niye edemiyesin canim gayet de eglenirsin hem. Yeni cevre farkli ortam. Tavsiye ederim. Benim de oglum var canim. Ayazim. Agrilarla bas etmek zor ama onlar icin herseye deger.
En İyi Cevaplar