Eşim şu an hamile. Abisinin çocuğu oldu bir sene önce. Bugün bana bebek arabası gönderdi, fiyatı 40 bin TL. Maddi durumumuz iyi ama ben o parayı vermem dedim, çünkü 10 bine de gayet iyi markalar var. Sonra “Abimgiller de bunu kullanıyor” dedi. Ama abisi doğru düzgün iş yapmaz, onun alması mümkün değil. “Babamlar aldı” dedi. Ben de “Tamam o zaman sana da onlar alsın, eşit davranmış olurlar” dedim. O da “Yok, senin annen baban alsın” dedi.
Ben de “Benim annem babam başka bir şey alır” dedim. O ise “Ben annemi babamı bu işlerle rahatsız etmek istemiyorum” diye karşı çıktı. Ben de “Ne rahatsızlığı, abinin oğluna alıyorlarsa senin oğluna niye almayacaklar?” dedim. O da “O oğlu” dedi. Ben de “Sen de kızısın” dedim. Orada sinirlendim.
Adam kendini resmen dışlıyor. Babasının da maddi durumu var. Hatta bırak oğluna, yeğenine bile alıyor. Ama eşim, annesi babası bize para harcamasın diye uğraşıyor. Bu nasıl bir kafa? Çok sinirlendim, küfür ettim, çıktım.
Bu nasıl bir düşünce tarzı? Kendi annem babamla bunu konuşmalı mıyım, yoksa mesajı aldım: “Siz alın, biz karışmayalım” mı demek istiyor acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer