Biliyorum özellikle burdan cok zor ama yalnızlık sıkıyor bir yerden sonra. Evlenilecek o aradığım mükemmel kisiyle karsilasamayacak miyim acaba?
1 ay
Evlenilecek düzgün kimse yok mu?

Neden olmasın.
Siz buna ne kadar izin veriyorsunuz.
Bazı alışkanlık ya da takıntılarınızı , önyargınızı ne kadar kenara atabiliyorsunuz.
Aslında içinde bulunduğumuz ya da bulunduğunuz durumu özetlemek gerekirse.
Genel olarak bu şekilde bir isyan var ama kimsenin aklına ben ne yapabilirim ya da yapmalıyım bir seçenek nedense gelmiyor.
Örnek vermek gerekirse sizin etrafiniza ördügünüz duvarları neden hep bir başkası yıkmak zorunda.
Madem bu kadar istiyorsunuz neden ilk adımı sizin atmamanız gerek.
Sanki istemiyor gibi davranmak bir gelenek haline geldi insan topluluğu arasında.
Bir gelenekte herkes yapıyor ben niye yapmıyorum diye düşünme hastalığı.
Sonuç olarak bir insanı sadece yazdığı bir kelime veya kurduğu bir cümleyle taniyamayiz.
İllahaki oturup bir yerde sohbet etmemiz gerek.
Peki siz bu konu da neleri basarabiliyorsunuz.
Sadece dış gorunusune takilip hayır dediklerinizin aslında aradiginiz kişi olma ihtimali hiç aklıniza geldi mi?
Cesur insan kaldı mı ki memlekette , bende burdan yazıyorum işte.
Profilim de dediğim gibi mucizeyi arıyorum.
Bir ihtimal.
Öncelikle bu soruya verilebilecek en saçma cevapları bir ekşi de görürsün bir de burada.
Hiç kimse mükemmel değildir, karşına çıkanlarda, sen de. Bu yüzden 4 te 4 uyum bekleme. Uygun şekilde teklifleri değerlendir, ufak ufak görüş tanış. Ama tanış yani fingirdeşme değil bazılarının yaptığı gibi. O yolda olunca illa biriyle karşılaşırsın. Yaş büyüdükçe işler daha da zorlaşır aklında bulunsun.
Efendim öncelikle kendimi taktim edeyim müzbin bir bekarım , 25 yaşında 182 boyunda kumral hafif kirli sakallı mesleğinde ve işinde başarılı tahsilli , bir ev bir ofis , iki İnstagram 1 Twitter, 1 sigortalı ikide kaçak işçim var efendim bu safi size talip olabilir mi acaba?
Neden ben diye sorabilir miyim acaba hickimse kalmadi mi
Canım latife yapıyorum yani ironi amaçlı yazdım keyifli olması açısından ayrıca evlenmek demek düzgün kimse olup olmaması değil senin ile hayat arkadaşı olacak kişiyi seçmen demek senin fedakar ve cefakar birini bulman lazım ki ilişkiye emek versin😊
Görüş
17Görüş
Olmayan şeyi zaten bulamazsın, çok çok insanlar hayatına dahil olmak için senin görmek istediğin gibi davranırlar
Burfan zor... biraz güzel giyin bakimli ol dışarı çık sosyalleş bulursun bence... biz de de yok ayri mesele 😔
Çekingen biriyim insanlarla iletisim sıkıntım var o yüzden zaten bu durumdayim
Geliyor ama icime sinmiyor
Maddi yönden biraz sıkıntı olsa da evlenilecek biriyim diye düşünüyorum kesinlikle.
Gel gör ki bende evlenmeyi düşünmüyorum 😏
Niye
Neyden
26 yasindaysan çok yaşlı da değilsin aslında
Evlenmek zorunda değilsin ki tatlım :) Kariyerine odaklan, spor yap, bol bol su iç, kitap oku, sahilde yürü, aktivitelere katıl, kurslara yazıl.
Yapıyorum zaten ama arkadaşım dostum yok yalnızlık zor
Arkadaş edin o zaman niye evleniyorsun 😂
Yok etrafimda sevdigim arkadas olarak sevdiğim kimse yok
Arkadaş edin diyorum arkadaşlarınla konuş demiyorum. Sıfırdan insanlarla tanış.
Zaten asıl mesele o kafamızda ki düzgün kişiyi bulmak.
O da ha deyince olmuyor.
cut.
Kişisine göre değişir.
Hayırlısını istemek lazım
Haklısın
ben de aynı şeyleri düşünüyorum yaaa
sen nerdensin?
Hayırlı insan olması bende aynı yuvam sevdiğim olsun istedim saygı huzur önemli yok kimse es arkadaş sırdaş olucak
Allahın emri olur nasibin yazılı merak etme
Allah soyletti sanki
Kalbini ferah tut kapılma ves veselere
Aradığın kriterler ne 😁
Var kanka var gördüm ben
Sen mükemmel misin peki?
Bence öyle
Burdan anlatamam
Ckar ckar skma canını
Karşılaşırsın ama ne zaman Allah bilir
nedne olmasın
Mükemmel kişiyi aramaktan vazgeç
Sen mükemmelmisin?
Zor tabii kolay değil evlenecek birini bulmak...
Elbet bir gün
Evlilik düşünmüyorum
En İyi Görüş