Kendisi playboy tarzında takılan kizlarla amacı bel altı olan çapkın birisi. Bana sürekli diyor senin gibileri hep yalnız kızlar senin gibi efendi iyi çocuklara bakmıyor imkansız sana bakmaları diyor. Benim gibilerin kirletip attığı kızlar senin gibi efendileri evlenirken diktirip kandırıyor falan diyor daha buna benzer çok şey diyor ve boş da değil yani adam her gün başka kızla takılıyor üni okuyorum aynı bölümdeyiz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden başkasina benziyorsun
Çünkü onu kıskanıyorum o birsuru kızı yatağa atarken benim daha sevgilim bile olmadı
Bu benim için büyük bir fırsat serseri it kopuk biri olmak için
şu an icin boyle peki hiçbir kiz onu gercekten sevecek mi guvenecek mi
Güveniyorlar adam üç kagitcilik yalan dolanla ağzı iyi laf yaparak aynı anda birsuru kızla sevgili
Öyle aşırı şerfsiz biri ki senle konuşsa seni bile kandırır adam kitabını yazmış serefsizligin istediği kızı elde ediyor hangi kız olursa olsun
Boylesine çok denk geldim rshat ol sadece tiksiniyorum bulacagin kizlar emin ol hicbir zaman duzgun olmayacaktir
Sen çok mu düzgünsün peki denk geldiğine göre o tarz adamlarla takılmışsın
Düzgün kız yoktur kardeşim kızlar düzgün olmaz
Ne kadar aptalca bir yorum denk gelmek illa takilmak mi demek bana bu tarz erkekler cok yaklaşti onlarla çiksam zaten çikardim ama benim aradigim onlar degil ayrica bu bookumsu şeyi olmak istiyorsan ol millete sorma
Ayrica efendilik icraatte degil kafanin içindede biter kafanin içini bilse sana efendi der mi
Kızlar efendi erkek sevmez diyor bende diyorum bu yalan değil ki çoğu kız ağzıyla diyor zaten serseri it kopuk erkek seviyorum diye
Kardeşim ben sevmiyorum insan nasilsa oyle insana denk gelir oyle olursan ortam kizina efendi olursan efendi kiza denk gelirsin seçim senin
Sorun zaten efendi kızların bile kötü erkek sevmeleri biz zaten kötü kızların kötü erkek sevmesine laf etmiyoruz iyi kızların bile kötü adamı sevmesi bizim zorumuza giden şey
Cevreni degiştir o zaman çunku benim etrafimda boyle kiz yol
Yokk
Ne fark eder değiştirsem nolcak
İstedigini yap lakin bu kişi olmak istemiyorsun sirf deger gormek istedigin için bu yolu tercih ediyorsun ama vicdanin oyle demiyor dedigim gibi tercih senin
Bende isterdim bir kız benle sevgili olsun beni sevsin diye ama ne varsa bende hiçbiri istemiyor
Emin ol bende duzgun birini bulamiyorum diye yalnizim zaten o kizlari efendi cocuklar gormuyor nedense
Tam tersi siz bizi görmeyip ağzı laf yapan it kopukları seviyorsunuz
O zaman niye sevgilim yok benim 😂
Sana teklif eden iyi çocukları reddettigin için
Geçmişte olmuşsundur it kopuklarla sevgili
Hayir iyi degillerdi diyorum bende nerden mi biliyorum gozlemliyorum
Lan olmadim olmadim allah allah
Hiç mi olmadin sevgili kimseylw
Oldum ama ilk sevgilimi tanidikça sogudum ortami kotu olunca bitti zaten ikincisindede kari kiz içki ortami yoktu haram yiyordu bu yuzden ayrildim başkada olmadi 21 yaşindayim zaten bunlarda ergenligimde olan şeylerdi 17 yaşinda ben o zaman akillandim ve kimseyi kabul etmiyorum çunku efendi erkek duruşuyla belli oluyor bunlarin hiçbirisi efendi degil hatta ben mi abartiyorum dedim birine bi şans vereyim dedim ve sadece kahve icmeye gittik orada bile bi suru yalsn soyledi kiz ortami oldugunuda farkettim masayi terkettim ne o yazdi ne ben ha birde şey var lisede iken ortam çocugu vardi yine ama bana duşkunlugu vardi bende ondan uzak durdum istesem yapamaz miydim yapardim zaten cocuk beni istiyor aradan 5 sene sonra mesaj atti işte bu yaz seni seviyordum filan diye bende ona acik açik dedim sen boyle birisin ve ben bunu istemiyorum diye
Umarim herkesle ayni kefeye koymaktan vazgeçersin bebi
Tensel temasın da mı olmadı?
Seks sevişme elletme öpüşme nude falan
Olmadi sadece ilk sevgilimin elini tuttum başka hiçbir şey olmadi
Yanagimi elimi bile öpmedi kimse
Bak hep böyle tipler işte kolayca sevgili yapabiliyor efendi erkekler biraz utanıyor kızlardan
Kanka ne onemi var ki ben onun duzgun olmadigini anlayinca bitirdim mi evet el tutmaktan otesi oldu mu hayir
Üni okuyor musun şu an
Evet son senem
3. sınıfım üniversitede bende
Az kalmiş normalde seninle yasitim ama ben biraz okuma heveslisiydim ne vardi sanki 😂
Hangi üni
Mersindeyim sen
Ben 1 yıl mezuna kaldim yoksa bende son sınıf olurdum
Kaç dogumlusun
Afyon
2001
Sende erken yazilmişsin
Galiba
Biliyor musun vicdanım asla kötü adam olma diyor beynimse sevilmek istiyorsan ol diyor kafam çok karışık
Senin dusuncelerini biliyorum oyle biri olmak istesen soruyu sormaz yapardin
Hmm evet öyle oldu erken yazıldım
Takip isteği atıyım mı gizliden çıkarsan
At bakalim ama geç yazabilirim ders calisiyorum
Tamam bekle atıyorum kolay gelsin
Bekliyorum