Ya keşke 165-170 falan olsaydım o kadar çok isterdim ki cüce gibiyim resmen bir de sevdiğin insanı sırf boyun yüzünden kaybetme ihtimali cidden çok koyuyor insana ama yani olumsuz olursada hakta vermeliyim sanırım yani çok fark var adam rahatsız oluyordur belki ama sırf bu yüzden vazgeçilir mi? (henüz ilişkimiz yok
Sevdiğiniz kişiden sadece boy farkı yüzünden vazgeçer miydiniz?
Hayır tabi ki benim için aşkta boy önemli değil. boya göre aşık olmuyorum. sevdiğim kadının kalbi ve karakteri önemlidir benim için. zaten merak etmeyin sevdiğiniz insan sizi gerçekten seviyorsa boyunuza takılmaz. zaten boy için seven başkasını bulsun gerçek sevgi de karşılıklı duygular saygı ve güven önemlidir. bunlar olduktan sonra hiç bir şey engel değildir aşkın bitmesine.
İkiniz birbirinizi seviyorsanız gerisi boş ama moralini bozmak gibi olmasın çok uzun erkekler kızların bir çoğunun sandığı gibi kısa sevmez ben yanımda sevgilimi taşıyorum kızımımı diyen bir çok kişi duydum bu işi sırf görsel olarak sorarsan senin yanına 1.70 boy bile baya uzun (tr nin boy ortalaması yüzünden bile dedim yanlış anlaşılmasın) 1.80 bir erkek ile 1.70 bir kız uyumlu 1.90 civarı bir erkek ile 1.75 ve üstü kız uyumlu 10-13 cm fark olması biraz kötü duruyor
O iş öyle değil yani uzun boylu erkeklerin ciddi bir oranı kısa boylu zayıf, minyon kızlardan hoşlanır. Bence boyunda hiç bir sıkıntı yok, iyi hatta ancak tabi kilo olmayacak
Hayirrr isterse dünyanın en kısa erkeği olsun isterse kilo alsın tombiş olsun tabi bunları olmasını istediğim için demiyorum da nolursa olsun o benden vazgeçmediği sürece ben de onun elini bırakmam 😍
Çok takmam boy farkını kisaysa yüksek topuklu ayakkabı giysin. Nolacak dünyanın sonu değil ya. Uzun da severim orta da severim. Fiziği gözüme hitap ettikten sonra boyu önemli değildir..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
senden gerçekten hoşlanıyorsa boy meselesine takılınmaz bence önemli olan düşünce karakter olarak uyum sağlamak ve benim annannemde 145 boyunda bi kadın dedem 190 boyunda bi adamdı her zaman aşkla bakardı
@Tutku19999 hoşlanmıyorlar ve genel olarak da kadınların istediğiyle söyledikleri farklıdır evet uzun boylu erkek isteriz derler ama sadece lafta kalır. Tabii bir de Olgun erkek olunca dezavantaj oluyor günümüz kızları Olgun erkek sevmiyor.
En İyi Görüş