Engelliyim deyince engelleyen kadına ne denir?

Ben de ne diyeceğimi bilemedim de size sorayım dedim, bir baktım engellemiş, sizce böylesine ne denir?🤔
06 Aralık, 2022 Salı Saat 17.24
Abim Allah Rızası İçin Üzme Kendini Cahil İnsanlar Kimse İçin Üzme Kendini Lütfen Allah Sana Uzun Ömürler Nasip Etsin İnşallah Ağzı Olan Konuşuyor Cahiller Takma Üzme O Tatlı Canını
Allah razı olsun kardeşim
Bu Dünya Emin Ol Sizler Sayesinde Dönüyor İyi'ki Varsınız Allah Sizleri Başımızdan Eksik Etmesin 🤲🏻🥰
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim
🥰🤗
İnsanlıktan anlamayan, engelli olanları kendisi gibi zihinsel özürlü sanan kadındır.
Teşekkür ederim
Rica ederim, takılma. Sen bedensel olarak engelli olabilirsin bu senin suçun değil. Önemli olan zihinsel engelli olmaman umarım bir gün tam manada iyileşirsin 🤗
Çok teşekkür ederim engelli olmayı sorun etmem
Rica ederim
🤗🤗🤗
Görüş
8Görüş
Sen en azından fiziksel engeli olan birisin. O ise beyin özürlü :D Bir şey demene gerek yok. Türk kızlarında hala kezbanlık var. Emin ol benzer şeyleri bizlere de yapıyorlar. Ufacık bir şeyden durduk yerde dengesizce engelliyorlar. Çünkü ruh hastası, kezban ve psikolojileri bozuk oluyor. Türkiye'de normal kız bulmak mümkün, var bunlar. Bana denk geldi. Ama sayıca çok azlar. Haberin olsun. Kendini üzme erkek düşmanı bir f*minist için.
Gerçekten ya var ya elin Avrupalı fıstık gibi kızları bizimkilerden daha iyi
Ben farklı düşünüyom elbette dawn sendromluların vb. Grupların iyileşme şartıyla yaşama hakkı var ama bir insan fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı olsa daha güzel olur açıkçası ben engelli bir kadınla evlenmek istemem engellilerin çok ön plana çıkartılmaması gerekiyor çünkü dünya her türlü insanı kaldırabilecek kapasitede değil sadece sağlıklı olanların yaşaması gerekiyor
O zaman senin başına bir şey geldiğinde söyle kafana sıksınlar engelli olarak boşa yaşama
Gral ben dersem söverim; onuda burası kabul etmiyor.. geçen o.. yazdım bacım diye düzeltmiş.. oysa o.. dan bacı mı olur zalımlar.. Allah bize yeter gral.. kimsesiz kalacak olsak Allah kimsesizlerinde kimsesi olmaya yeter
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
🤗🤗🤗
İnsanlıktan nasibini almamış işte. senin yerinde kendisi olabilirdi böyle varlıklardan nefret ediyorum
Yani ben engelli olmak da zaten şikayetçi değilim umurumda bile değil de acaba bu insanlar hiç sorun düşünmüyor mu
Belki şey anlamıştır mantıksız olacak ama senin engelleyeceğini sanıp ondan önce engelliyim bari demiştir eğer öbür türlüyse düşünmek istemiyorum 😞
Yani bilemiyorum sanırım ben bedensel engelliyim yazdıktan sonra engelledi
Selam gadası 🙃
bir şey demeye lüzum görmüyorum. O tür insanların seviyesine inmemek daha iyidir.
En güzeli kardeşim
Hiçbir şey kalbi kötü olan bir insana bir şey öğretemezsin
Kesinlikle katılıyorum
İşinizden yana evlilik görenler vardı engel mi atmış şimdi kızcağız 😃
Anlamadım 🤔
böyle kötü kalpli insanların var olması çok üzücü
Değerli yorumun için teşekkür ederim
Kız beni kendinden soğutmak mı istiyor? ↗ buna da yorum yapar mısın
Tek kelime 3 hece, o*ospu denir.
😂😂😂 teşekkür ederim
🤗🤗 yani engelli olmayı kafaya takan birisi değilim tabii ki ama şaşırdım
Aynen öyle