Sevdiğimi nasıl belli etmem gelsin cevaplar?

Öncelikle selamün aleyküm size bir sorum olacak lütfen en ince ayrıntısına kadar cevap ver ben bundan 1 yıl önce bir kızı sevdim hemde çok yüzüne bakmaya kıyamazdım yani o derece sonra öğrendim ki kız beni yedekte tutuyormuş bende herşeyi yüzüne vurdum ben bunların hepsinin farkındaydım Seni sevdiğim için seni Kaybetmemek için canım ayağına yattım gibi gibi işte anladınız siz sonra kız beni wp tan engelledi ınstagramdan takipten çıkarmış şimdi kimse bu kızı unut falan da filanda diye yorum yapmasın yani soruma doğru düzgün cevap vermicek olanlar yorum falan yapmasın şimdi size sorum şu birisi bana dedi bu kız senin gibi sevenini bulamayınca eninde sonunda sana geri dönmek isticek dedi ama ilk başta sergilediğin tavırları sergilersen yine gider dedi şimdi o seni yoklucak dedi beni hala seviyormu diye dedi benim de kafam karıştı benimde onu hala sevdiğimi ilk başta belli etmemem lazım diyelim kız bana ınstagramdan istek attı ne yapmam lazım veya bir arkadaşı bana sordu onu hala seviyormusun diye ne cevap vermeliyim şimdi ewt desem bir dert hayır desem bir dert benim onu sevdiğimi belli etmemem lazım veya wp tan naber dedi ve özür diledi nasıl davranmalıyım anladınız siz benim demek istediğimi buraya kadar okuyan kardeşim Allah seni sevdiğine kavuştursun amin 🤲
Sevdiğimi nasıl belli etmem gelsin cevaplar?