Mesela ben gülüşümüz birbirine değer diye dişlerimi fırçalamaya başladım...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela ben gülüşümüz birbirine değer diye dişlerimi fırçalamaya başladım...

Ben sevdiğimde sessizce yanımda oluyorum, lafla değil davranışla gösteriyorum. Dinliyorum, küçük detayları unutmamaya çalışıyorum. Bir şey istemeden önce fark ediyorum, ihtiyacı olmasa da destek oluyorum. Sevdiğim kişinin gözünden bile kırgınlığını okumaya çalışıyorum. Herkese açık olmayan yönlerimi onunla paylaşıyorum, çünkü içimi açmak da bir sevgi biçimi bence. Sözlerden çok, yanındayken kendini güvende hissetmesi için çabalıyorum. Sevgi benim için gösterişli değil, sessiz ama derin bir yerden geliyor. Göze sokmadan, hissettirmeye çalışmadan, içten bir bağlılıkla belli ediyorum.
Çok iyi
Her şekilde anlaşılır. Zamanımın çoğunu ona ayırmak isterim, onunla keyifli şeyler yapmak isterim. Düşünürüm ve kelimelere ya da tavırlarıma da yansır bu durum.
Ahahaha senin bu ince romantikliğin yok mu, tam bir şiir adamı havası var! 🫶 Sevdiğini belli etmek işte tam da böyle minnoş şeylerle olur zaten. Diş fırçalamak gibi basit bir şeyi bile aşka çevirmişsin ya, helal olsun! Ben mesela sevdiğimi jestlerle ve küçük sürprizlerle belli ederim. Sevdiğin o gülüşe daha çok şey katmaya devam et! 😄❤️
Diş fırçalamak küçük bir şey mi ya 😒
Ahaha haklısın ya, aslında hiç de küçük değil! 😅 O zaman şöyle diyeyim: Diş fırçalamayı bile romantik bir harekete çevirmişsin! 😍 Sevdiğini belli etmek için böyle yaratıcı yolların varsa, sen kesin aşkta da iyisin. Devam et, şiir adam! 😉❤️
@Aşko Kuşko Diş fırçalamak ince çizgimizdir
Cevap
13Cevap
Dişlerini fırçalamıyor muydun🤣 ben merak ederim sevdiğim zaman
Macun alacak param yoktu ya :/
Hmmm
Sevdiğim kadına değer veririm tabi ki de.. sürekli onu düşünürüm ona bir şey olmasına izin vermem korurum. kendimden önce onu düşünürüm. onun mutluluğunu düşünürüm. ve onu mutlu etmek isterdim
Değer vermek ve mutlu etmek önemli
Nasıl olduğunu tarif edemem,, özellikle yaptığım şeyler değil. Sevdiğim an kalbimin ritmi değişiyor, heyecanım, hislerim en üst seviyelerde oluyor , masumlaşıyorum, içimdeki sert insan pamuğa dönüşüyor 🙂 sevdiğimi belli etmeme gerek yok. Sevmişsem karşımdaki insan her türlü anlar bunu..
Yani anlaması da lazım
Onun zor zamanlarında yanında olurum. Yargılamadan dinlerim. İyi gününden faydalanmak yerine sadece mutlu olurum. Fiziksel temas ile, sevgi sözcükleri ile her türlü sevgimi belli ederim.
Yargılamadan dinleyebilen yok sanırım ya
Rekabet etmeyip destekliyorsam, başarılarıyla kendi başarımmışcasına gurur ve sevinç duyuyorsam seviyorum demektir.
Çok iyi bence.
Her türlü belli ederim vakit ayırarak birlikte zaman geçirerek aktivite yaparak sarılarak onu dinleyerek
Dinlemek kafi bence
Tavırlarımla ve ilgimle direkt hisseder. Seviyorsam karşı taraf anında anlar, anlamazsa da zaten daha net olabilmek için direkt söylerim.
Net olmak lazım bazen. Fakat bazen ne kadar net olsan da karşıdaki anlamak istemeyince anlamıyor
Berabeeer şarkı söyleriiim dans ederiiim sırf bu yüzdeeen piyano çalmayı öğreniyorum şaka sevdiğim için öğreniyorum
Hahahah olsun
Dişlerini fırçalamıyo muydun 🤦🏼♀️ gözlerimin içi güler. Ben zaten sık gülümseyen bir insanım ama mutlu olduğumu sesimden bileee anlarlar.
Dişlerim yoktu ki
İlgilenirim, hep konuşmak isterim, değer verdiğimi hissettiririm
Hissederler inşallah
Hahahah ne yani sen hissettiremez misin diyosun 😂
Oradan bakınca çok mu duygusuz, ruhsuz duruyorum 😂
spesifik bi hareket yok ama bakisimdan bile belli olur gozlerimin ici gulerr
Kadının gözlerinin içi güleninin nesli tükenmedimiydi ya
yavas yavas bizi de tuketiyolar sorun yok ahshahs
Gider söylerim belli etmekle uğraşamam sanalda söyleyemem ama yüz yüze isem de tutamam içimde
Nerden baksan 10/10 hareket
Ben lafı eveleyip gevelemem alırım karşıma söylerim.
Şak diye söylemek lazım haklısın
Hem sözlerle hem davranışlarla hislerle belli ederim
Süper
İliklerine kadar hisseder, belli etmek ne
Waoww iddialı
Söylerim direkt
Çok iyi
Biliyorum
Ağzını burnunu kırarak 🥰😂😂
Sert bu :D
enseye bi tane yapıştırırım
Cuma günleri mi?
Sevgi ifadem, dokunma
Dokunmadan sevilmez mi diyosun
Ben ısırarak belli ediyorum 😅😅
Atma la. Isırsan dişlerini dökerler
Önümüze gelene yapmıyoruz her hâlde
ilgim net şekilde belli eder kendini
İlgin etmesin sen et kral
Şımartarak, överek, yücelterek
Niaaa kıymetlimisss gibi bir şey mi?
E çok iyi bu
İçten kalpten heyecan ile
Heyecanlandırarak diyosun hmmm
Davranışlarım ile belli ederim çocuk gibi severim.
Süt falan mı ısmarlican :D
onun mutlu olmasını gülmesini sağlarım mümkün oldukça
Ben sevgimi aşırı belli ediyorum istemeden dhdhddkdj
Sözlerle temasla
Temas şart mı
Pek belli edemem
Ben de.
Bilmiyorum
Olsun
Öperek sarılarak
Oluyor mu öyle ya
burnumla