yani bilmiyorum da geçmişin ilerde ciddi ilişkilerde büyük sıkıntı olur hatta durumdan haberdar erkeler seninle ciddi düşünmez eskort gibi takılmalık kız FB olarak görürler
Bilmiyorum inan bana kısa sureli iliski babasiz buyudum ailem hep dağınıktı beni boyle severler sandim biliyodum sevmeyeceklerini ama bi ihtimal dedim bu ailevi olaylarin psikolojik etkisi de olabilir hep bi sevgi arayisi icindeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
öyle hissediyosan öylesin dir ben okudum ben öyle hissediyorum mesela ama benim öyle düşünmem seni yollu yapmaz özeti bu
E yani bu seni bağlar . O yüzden benim diyeceğim tek şey gel biz onu +1 yapalım derim :))
Yani biraz öyle gibi argo tabirle. Her önüne gelenle hemen hemen yatmışsın insan biraz seçici olur hiç iyi değil.
:/ u
Uzucu umarim duzelirim
yani bilmiyorum da geçmişin ilerde ciddi ilişkilerde büyük sıkıntı olur hatta durumdan haberdar erkeler seninle ciddi düşünmez eskort gibi takılmalık kız FB olarak görürler
Dogru diyosun
ayran gönüllü bi arkadaşımızsın, vicdanı bol yüreği bol, nerde fakir fukara var sevindiren cinsten
herkesle beraber olmak senin ne tur biri oldugunu belli eder kolay kiz yolludur
delik desik olmussun yani
Doğal hakkın kimse karişmsz erkek kıymet bilmemiş anlam yok
Kısa süreli sevgilik ve ilişkiler oluyor. Yoksa sadece birlikte olup ayrılıyor musun
Aynen kisa sureli iliskiler
Hmm tabi bu arada yatağa da gidiyor ister istemez
Evet
Merak ettm ilk kaç yaşında birlikte oldun
Reşittim
Hemde en kalitelisinden buda bir seçim. Kaliteli yollu olmakta bir maharet
Tesekkurler
Bravo sürtüğüm
Mmmh
Aferin küçük sürtüğüm benim. Benide sıradan geçir
Ne zaman
İstedpin zaman yazman yeterli
Tamam
Mesaj atabilirsin
Yok canım olur mu öyle şey a aaaaa
ne alaka be :D
Hız sınırını aşmışsın hızı düşür biraz
Evet sanki :) hala oluyormusun
Evet
para için mi
Hayır
Erkeği nasıl seçiyorsun?
Sevgilim oluyor ya kisa sureli iliski :/
hangi şehirdesin :)
Birlikte oldum dan kastın ne?
Iliskiye girmek
Yani yollu denilmez bence hiç bir kıza para karşılığı bu işe başlamadığı sürece. Sen sadece sevdiğin insanlarla ilişkiye girdin arzuladin onları
Tesekkur ederim cok kotu eksik hissediyorum
Yoo öyle düşünme rahat ol :) arzulaman ve yapman normal bence
😞 tesekkurler
E hadi o emoji olmuyor ama cidden gülümse biraz yoksa ben sohbeti uzatirim seni rahatsız ederim bak 😅
Yaaaaa
Evet 😅
Düzeltecek misin emojiyi yoksa ben düzeltecem 😀
😀oldu mu
Oldu 😁😅 ama gerçekte de olmalı
Mesaj atsana bana
Benim de seviyem yetmiyor ki anca yarın bugün seviyem artarsa maalesef
Burdan konuşalım seviyemiz oluşana kadar en azından kafan dağılır
Yaaaa :(
Dur soru sorim seviyem artsin ne sacma ozellik bu ya
Maalesef benim de hesap yeni. Neyse moralini bozma daha yeni emojiyi düzelttik. Okuyor musun?
Seviyen hemen artmaz yarın artar bugün topladığın puanlar yarın eklenir 🤦
Evet veterinerlik okuyorum sen
Ben de öğretmenlik okuyorum :) nerde okuyorsun demiycem onu özel sohbette konuşuruz. Nasıl gidiyor okul vizeler falan?
Guzel gidiyor her sey yolundaa seninnn
Aynen öyle benim de her şey yolunda ama ilişki yok 😅 eksik olan o. Sence bu bir eksiklik mi?
Degil ama herkes ister biri olsun hayatinda
Yani ister insan çoğu zaman haklısın. Ee başka neler var bu birlikte olma durumundan başka
Rutin ya okul ev is
Vay ben bi türlü part time iş bulamadım ya. Helal olsun bulmuşsun sen.
Veteriner klinigine gidiyorum yardima
Bak güzel bu bende klinik falan yok bölümde maalesef 😅
Fake ınstagram hesabın var mı
Yolundasın kral
evet
Pek mutsuz değilsin Gibi halinden
Ol ol
Ne yolu sen ucmaya baslamissin bile
Tesekkurler ya
Sakin gidipte bakir bi cocugu kandirip onunla beraber olma kendin gibi birini bul yelloz kari
Davul bile dengi dengine sacmalama istersen niye yapayim
Aferim uslu kiz
Fek bir paylaşım
Degil bu arada ciddiyim saydim az once
gel özele bir
Neden yaptın
Bilmiyorum inan bana kısa sureli iliski babasiz buyudum ailem hep dağınıktı beni boyle severler sandim biliyodum sevmeyeceklerini ama bi ihtimal dedim bu ailevi olaylarin psikolojik etkisi de olabilir hep bi sevgi arayisi icindeyim
Dmden yaz bana
Istek attim
Tamam