Aşk İlişkileri Aşık oldum ama yüz vermiyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor @Edameda06bu hatuna aşık oldum yav sitede ilk defa birine vuruldum Güncellemeler+1 yıl Sorumu kaldıran vicdansızlar amacınız ne Güncellemeler+1 yıl Bu gacıyııı seviyorum ya Aşık oldum ama yüz vermiyor ne yapmalıyım? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. @Edameda06 cancazım gel bak neler oluyor burada jfjffjjff 😜😂 1 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😳😳 Yorumla u MustiEmre +1 yıl İlk gördüğümde bende öyle oldum 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyor beni 😕 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ Yorumla Soran +1 yıl @Edameda06 :(:( Yorumla Edameda06 +1 yıl @AskeriiMühendiss senin yandan bir fotoğrafın var mıydı bir ara? 🤔 Böyle sakallı ve yan profilden çekilmiş selfie şeklinde Yorumla Soran +1 yıl @Edameda06 yok hayır yoktu Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Ablam herkese yüz vermez :D 1 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Edameda herkese bakmaz reis bence 😂 onun kulvari daha yukarıda sanki hiç baktın mı yorum yaptığı erkeklere mesela hiç uorum yapuyor mu 😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla mami6138 +1 yıl Ama sen kaslı maslisin. belki. bakar tabi Yorumla mami6138 +1 yıl Adam yanıyor aşktan 😂 Yorumla Soran +1 yıl He ya ilk defa vuruldum 😕 Yorumla mami6138 +1 yıl Umarım diledigin gibi olur Yorumla Soran +1 yıl 😀umarım sndd Yorumla mami6138 +1 yıl 😂👍 Yorumla mami6138 +1 yıl Edameda görüşümü beğenmiş reis benden sana tavsiye vazgeç bu aşktan 😔 zor kız o bira takip et bak kimlere yazıyor nelerden hoşlanıyor vs Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Vazgeç bu sevdadan seni çiğner tükürür gömer 🤣🤣 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nie ya 😕 Yorumla Ghost_King +1 yıl Sen ondaki göze baksana 😀 o yemez bunları Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim ama ben Yorumla Ghost_King +1 yıl Bende çok ciddiyim 🤣 Yorumla
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Havada aşk kokusu var 🤣🧞♂️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet aşık oldum Yorumla
BirDerdimmmVar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Zevksiz 😂 0 8 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Niye zevksiz Eda güzel kız 😅 Yorumla BirDerdimmmVar +1 yıl Zevk meselesi bana göre değil Yorumla Soran +1 yıl 😕zaten yüz vermedi Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @Edameda06 gül gül sen Yorumla BirDerdimmmVar +1 yıl Sana inanacak kadar sa ll ak biri değil Yorumla Soran +1 yıl yalan değil mq dalga geçmiyorum işim gücüm yok dalga mı geçicem Yorumla BirDerdimmmVar +1 yıl Amann bana ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
@Edameda06 cancazım gel bak neler oluyor burada jfjffjjff 😜😂
😳😳
İlk gördüğümde bende öyle oldum 🙄
Sevmiyor beni 😕
🤦♀️🤦♀️
@Edameda06 :(:(
@AskeriiMühendiss senin yandan bir fotoğrafın var mıydı bir ara? 🤔 Böyle sakallı ve yan profilden çekilmiş selfie şeklinde
@Edameda06 yok hayır yoktu
Tamam
Ablam herkese yüz vermez :D
Edameda herkese bakmaz reis bence 😂 onun kulvari daha yukarıda sanki hiç baktın mı yorum yaptığı erkeklere mesela hiç uorum yapuyor mu 😂
Üzüldüm
Ama sen kaslı maslisin. belki. bakar tabi
Adam yanıyor aşktan 😂
He ya ilk defa vuruldum 😕
Umarım diledigin gibi olur
😀umarım sndd
😂👍
Edameda görüşümü beğenmiş reis benden sana tavsiye vazgeç bu aşktan 😔 zor kız o bira takip et bak kimlere yazıyor nelerden hoşlanıyor vs
Vazgeç bu sevdadan seni çiğner tükürür gömer 🤣🤣
Nie ya 😕
Sen ondaki göze baksana 😀 o yemez bunları
Ciddiyim ama ben
Bende çok ciddiyim 🤣
Havada aşk kokusu var 🤣🧞♂️
Evet aşık oldum
Keşke biri bana da aşık olsa
Ağla
Zevksiz 😂
Niye zevksiz Eda güzel kız 😅
Zevk meselesi bana göre değil