Önceden senlerce platonik olurdum, veya çok seçerdim birini görmek için can atardım. Hiç sevgilim olmadı ve aşık olamıyorum yaklaşık 1 senedir neden böyle oldu
Zaten öyle herkesle öylesine görüşeyim zaman geçsin biri değilim. Mantıklı düşünen de biriyim. Onun dışında bi tane çok sevdiğim ama arkdaş olarak gördüğüm bir erkek var ama aşık değilim onla tanıştıktan sonra sanki biraz değiştim
Hiç svegilim olmadı mesela. Benim hoşlandığım biri benden hoşlandığını söylese bile kabul edemedim önceden çok özgüvesizfim şimdi de kimseyi beğenmiyorum
Ben 1 aydir girmiyorum oyle bugun boslugum oldu girdim ayni sey. Bide senin 5 gun girip girmemen bizim ozelden konusmamiza neden mani olsun. Sen bahane uydurmayi birak on yargili olma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ihtiyacin yok ya da cevren seni etkiliyor olabilir.
İhtiyaç derken
Beklenti sevmek veya sevilmek. İlgi talebi yok.
Yok gibi arkdailarım var eskiden oluyrıdu şimdi yok gereçkten
O duygulari unutmuşsun sana birilerinin hatirlatmasi lazim
Ona da fırsat vermiyorum işte
Daha önceden bir tramva mi yasadın neden ki. ya da karsındakiler sana senin istedigin gibi yaklaşmiyorlar
Zaten öyle herkesle öylesine görüşeyim zaman geçsin biri değilim. Mantıklı düşünen de biriyim. Onun dışında bi tane çok sevdiğim ama arkdaş olarak gördüğüm bir erkek var ama aşık değilim onla tanıştıktan sonra sanki biraz değiştim
Ne degisti mesela. Sen mantık düşünüyorsan hayirlisi
Yani ne bileyim o da bana ilgi gösteriyor, sevgili değiliz ama ilgi ihtiyacım yok sanırım onun içşn
Ben seni anlayamadim yaa. Sen şu an kapali kutu gibisin bence. Beklentilerini karsilayamayacak sana yanliş yaparlar diye izin vermiyorsun
E sen beni çok iyi anlıyorsun ama yazığın her ley doğru çıkıyor
Bunlar yasanilan seyler karsilastigimiz seyler ondan olabilir
Hiç svegilim olmadı mesela. Benim hoşlandığım biri benden hoşlandığını söylese bile kabul edemedim önceden çok özgüvesizfim şimdi de kimseyi beğenmiyorum
Olabilir guven duygusuna bagli bu tur seyler özele gelebilir misin
Neden özele geleyim
Konusmak icin yani sen hep bu sekilde cok farkli hayallere mi kapilirsin
Nasıl hayallere
Ön yargili olma diyorum işte
Ama vakit kaybı burada amele konuşunca ne olacak 5 gün girmiyorum ben bazen bile
Ben 1 aydir girmiyorum oyle bugun boslugum oldu girdim ayni sey. Bide senin 5 gun girip girmemen bizim ozelden konusmamiza neden mani olsun. Sen bahane uydurmayi birak on yargili olma.
İşte sürekli girmek durumda kalırım bağlanırım buraya
İnsanlara da bağlanmak istemiyorum ondan olmuyor galiba sevgilim
Abovvv sen neler neler dusunuyon. Beni yanlis anlamaa senin manitan olsa biriyle selamlastigini gorsen onu bitirirsiin cok farkli triplere girersinv
Sen ilk anı yasamayi bil sonra gelecegi düşün yaa
Girerim tabi gmzünü oyarım
Sne kaç yalındasın
27 yasindayim
He büyükmüşsün
Olgunum diyelim
Tamama
Iyi gorusuruz 🖐
Flörtüm var
Ay bu ben ya.
Sen de mi aşık oldu
Olursun yaşın kaç ki