Aşk İlişkileri Kızlar, sizce için ideal erkek nasıl olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayalinizdeki erkek adayı (koca) nasıl onu soruyorum Kızlar, sizce için ideal erkek nasıl olmalı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
taetae333 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl orta tipli uzun boylu takı, piercing takan tarzı güzel kibar, komik, kıskanç, baskın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 190 mı boy olarak neden piercing olmasını istiyorsun? Yorumla taetae333 +1 yıl 180-185 yeterli piercing güzel duruyor ama burna değil kaşa ve dudağa Yorumla Soran +1 yıl değişik bir istek evet burunda kadında da güzel durmuyor Yorumla taetae333 +1 yıl değişik değil gayette yakışıyor bir erkeğe hatta benim için 3-0 öndeler Yorumla Soran +1 yıl tercihler ve zevkler tartışılmaz saygı duyuyorum hanımefendi görüşünüze Yorumla taetae333 +1 yıl saol Yorumla
gulba Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Üzmeyen mutlu eden 1 34 Yorumla Soran +1 yıl üzen çok oluyor ama :( Yorumla gulba +1 yıl Evet o yüzden yalnızım Yorumla Soran +1 yıl yalnızlık iyi bence kafam rahat Yorumla gulba +1 yıl Soruyla bu ne alaka Yorumla gulba +1 yıl Yalnız olmak istesen bunu sormazsın Yorumla Soran +1 yıl yalnızlık daha iyi diye dedim sorun yapılacak bir şey değil demek istedim kusura bakmayın hanımefendi yanlış bir şey dediysem Yorumla gulba +1 yıl Ne kusuru :) yeni sevgilimden ayrıldım bunun acısını yaşıyorum öyle demek istemedim Yorumla Soran +1 yıl belli yeni ayrıldığın geçer zamanla takma kafana unutuyorsun tecrübelerime dayanarak söylüyorum 1 sene olacak benimde galiba unuttum zamanı bile sen söyleyince aklıma geldi Yorumla gulba +1 yıl Unutulur her şey zamanla da üzüyor tabi Yorumla Soran +1 yıl üzülünce eline bir şey geçmiyor değmez üzülmeye hanımefendi Yorumla gulba +1 yıl Ele geçmekle ilgili değil ki istemli değil Yorumla Soran +1 yıl başka şeylere odaklan onu düşünmeye çalış o zaman daha iyi oluyor Yorumla gulba +1 yıl Deniyorum bakalım Yorumla Soran +1 yıl denemeye devam hanımefendi yaş kaç buarada Yorumla gulba +1 yıl 24 yok ya eksik olsun Yorumla Soran +1 yıl eksik olan ne Yorumla Soran +1 yıl kolay unutursun merak etme Yorumla gulba +1 yıl Beni hiç umursamayan birini ne kadar düşünebilirim ki zaten Yorumla Soran +1 yıl katılıyorum buna böyle düşüyorsan zaten çabuk unutursun Yorumla gulba +1 yıl :))) Yorumla Soran +1 yıl :))) Yorumla Soran +1 yıl kafa dengisin sevdim seni Yorumla gulba +1 yıl Teşekkür ederim 🙃 Yorumla Soran +1 yıl rica ederim hanımefendi :) Yorumla Soran +1 yıl daha önce konuştuğum biri çıkarsan gülerim :)) Yorumla gulba +1 yıl İsmim görünüyor diye biliyorum nasıl çıkacağım 😅 Yorumla Soran +1 yıl sağda üç nokta varya oradan Yorumla Soran +1 yıl yorumun yazdığı yerde sağ tarafta üç nokta var orada izlenme yazısı var ona tıkla Yorumla gulba +1 yıl Önceden konuştuğun biri mi çıktım 😌 Yorumla Soran +1 yıl hatırlayamadım ama istek attım sen tanırsın belki Yorumla Soran +1 yıl önceki hesabımla yani geçen sene falan konuştuk mu hatırlamıyorum Yorumla gulba +1 yıl Hayır tanımıyorum :) Yorumla Soran +1 yıl biraz tanıdık geldi gibi Yorumla Soran +1 yıl anladım yazacaktım ama yazamıyorum size Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ideal erkek de kadin da yoktur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayalindeki eşi nasıl onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlilik düşünmüyorum ki dolayısı ile hiç nasil biri olur felan düşünmedim Yorumla Soran +1 yıl düşünenlere sormuştum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
orta tipli uzun boylu takı, piercing takan tarzı güzel kibar, komik, kıskanç, baskın
190 mı boy olarak neden piercing olmasını istiyorsun?
180-185 yeterli piercing güzel duruyor ama burna değil kaşa ve dudağa
değişik bir istek evet burunda kadında da güzel durmuyor
değişik değil gayette yakışıyor bir erkeğe hatta benim için 3-0 öndeler
tercihler ve zevkler tartışılmaz saygı duyuyorum hanımefendi görüşünüze
saol
Üzmeyen mutlu eden
üzen çok oluyor ama :(
Evet o yüzden yalnızım
yalnızlık iyi bence kafam rahat
Soruyla bu ne alaka
Yalnız olmak istesen bunu sormazsın
yalnızlık daha iyi diye dedim sorun yapılacak bir şey değil demek istedim kusura bakmayın hanımefendi yanlış bir şey dediysem
Ne kusuru :) yeni sevgilimden ayrıldım bunun acısını yaşıyorum öyle demek istemedim
belli yeni ayrıldığın geçer zamanla takma kafana unutuyorsun tecrübelerime dayanarak söylüyorum 1 sene olacak benimde galiba unuttum zamanı bile sen söyleyince aklıma geldi
Unutulur her şey zamanla da üzüyor tabi
üzülünce eline bir şey geçmiyor değmez üzülmeye hanımefendi
Ele geçmekle ilgili değil ki istemli değil
başka şeylere odaklan onu düşünmeye çalış o zaman daha iyi oluyor
Deniyorum bakalım
denemeye devam hanımefendi
yaş kaç buarada
24 yok ya eksik olsun
eksik olan ne
kolay unutursun merak etme
Beni hiç umursamayan birini ne kadar düşünebilirim ki zaten
katılıyorum buna böyle düşüyorsan zaten çabuk unutursun
:)))
:)))
kafa dengisin sevdim seni
Teşekkür ederim 🙃
rica ederim hanımefendi :)
daha önce konuştuğum biri çıkarsan gülerim :))
İsmim görünüyor diye biliyorum nasıl çıkacağım 😅
sağda üç nokta varya oradan
yorumun yazdığı yerde sağ tarafta üç nokta var orada izlenme yazısı var ona tıkla
Önceden konuştuğun biri mi çıktım 😌
hatırlayamadım ama istek attım sen tanırsın belki
önceki hesabımla yani geçen sene falan konuştuk mu hatırlamıyorum
Hayır tanımıyorum :)
biraz tanıdık geldi gibi
anladım yazacaktım ama yazamıyorum size
Ideal erkek de kadin da yoktur
hayalindeki eşi nasıl onu soruyorum
Evlilik düşünmüyorum ki dolayısı ile hiç nasil biri olur felan düşünmedim
düşünenlere sormuştum