Kişilik & Karakter Kızlar sizce ideal erkek nasıl olmalı? Yağmurr74 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bence kıvırcık saçlı uzun esmer ama çok koyu tenli değil yanında topuklu giyilebilen erkek. Kızlar sizce ideal erkek nasıl olmalı? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. benim gibi 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. güzel arabası, evi, bankada 5 mil, tipi salla gitsin :D 0 2 Yorumla Yağmurr74 1 yıl kalp? tip önemli değilse dikkat et afgan kaçağı çıkmasın gufjdk Yorumla siyahcorap 1 yıl alışkınız güzel kızların yanında kanka görmeye o yüzden yadırgamam :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kız güzel olsun ince belli geniş kalçalı iri gögüs lü olsun. 0 2 Yorumla Ersndg 1 yıl Kızlar demiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kendime göre yorumladım Yorumla
Ersndg Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kıvırcık saçlı erkek mi olur 0 3 Yorumla Yağmurr74 1 yıl olur örnek veriyim bana göre Ferdi Kadıoğlu (bağımlı olduğumdan değil) neden olmasın? Yorumla Ersndg 1 yıl Ferdi başka bir varlık milyonda bir tutar Ferdi harici yakışan görmedim hiç Yorumla Yağmurr74 1 yıl görüldü onaylandı ✔ Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Cevap gelince bana da haber versene 0 5 Yorumla Yağmurr74 1 yıl yorum yazmışlar paşa hazretleri bakın isterseniz Yorumla ayazwinston 1 yıl Bakım köle de kizlar cevaplamamis ki kızın biri tek cevaplamış o da saçmalamis Yorumla Ersndg 1 yıl Kdkdkdkdk Yorumla Ersndg 1 yıl Hesabı erkek ödesin yeter kızlara Yorumla Ersndg 1 yıl He bir de keko olması Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zeki zengin yakışıklı ve alfa olmalı. 0 3 Yorumla Ozчмandias 1 yıl Promosyon olarak ne istersin Yorumla siyahcorap 1 yıl @Ozчмandias gönlü zengin demek istedi hemen yanlış anlıyorsun :) Yorumla Ersndg 1 yıl @siyahcorap kendi zengin miymiş acaba da zengin koca istiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim gibi
güzel arabası, evi, bankada 5 mil, tipi salla gitsin :D
kalp? tip önemli değilse dikkat et afgan kaçağı çıkmasın gufjdk
alışkınız güzel kızların yanında kanka görmeye o yüzden yadırgamam :)
Kız güzel olsun ince belli geniş kalçalı iri gögüs lü olsun.
Kızlar demiş
Ben kendime göre yorumladım
Kıvırcık saçlı erkek mi olur
olur örnek veriyim bana göre Ferdi Kadıoğlu (bağımlı olduğumdan değil) neden olmasın?
Ferdi başka bir varlık milyonda bir tutar Ferdi harici yakışan görmedim hiç
görüldü onaylandı ✔
Cevap gelince bana da haber versene
yorum yazmışlar paşa hazretleri bakın isterseniz
Bakım köle de kizlar cevaplamamis ki kızın biri tek cevaplamış o da saçmalamis
Kdkdkdkdk
Hesabı erkek ödesin yeter kızlara
He bir de keko olması
Zeki zengin yakışıklı ve alfa olmalı.
Promosyon olarak ne istersin
@Ozчмandias gönlü zengin demek istedi hemen yanlış anlıyorsun :)
@siyahcorap kendi zengin miymiş acaba da zengin koca istiyor
Yazında okiyim