Tiktoktan yorumlarda tanıştım adamla samimi arkadas olayım derken bizimkisi çok değişik oldu birşeyler yasamadık ama konuştuk resim attım oda resim attı yüzümü sonra profulden kaldırdım engelledim instkaramdan her yerden nunarasini. Eşimin ogrenmemesi için ne yapacagim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sakin ol. Ortada aldatma yok. Yaptığın doğru ve etik bir davranış değil ama aldatma da değil. Adam seni bulamaz merak etme. Seni bulsa da sana ulaşması lazım. Her türlü ulaşılmaz ol, sosyal medyada mesajlara bakma kapalı bir profilin olsun. Sana ulaşması bile zorken kocana hiç ulaşamaz.
016 Yorumla- +1 yıl
@Aise255 bak çok romantiksin. Ama aynı şey değil. Evli insanları düşün. Eşinin birisi ile duygusal yazıştığını ya da duygusal bağ olmadan seks yaptığını öğrensin. İnsanlar ilki için çok üzülür ve kırılır ama çoğu ayrılmaz. Boşuna üzülmüş olur öğrenen. Ama diğerinde çoğu ayrılır. Bu açıdan bakınca bir insanı üzmekten çok aldatmak hayatını etkilemek vardır. Bu durumu kendin için düşünürsen de benim dediğim yere geleceksin. Ayrıca bir şey daha söyleyeyim. Çevrende gördüğüm evli ya da sevgilisi olan insanların en az yarısının flört ettiği insanlar oluyor. Yani 25 yıl bir iş yerinde çalışan biri dönemsel olarak illaki biri ile özel şeyler paylaşıyor. Hayatı tertemiz düşünme çok üzülürsün. Kime güveneceğim diye kompleks de yapmak her şey olacağına varır
- +1 yıl
@Aise255 ben bu durumu normal görelim demedim. Bu etik dışıdır. Ama bu aldatma değildir. Sen ya da ben şu an ben asla bunu kabul edemem diyebiliriz. Çocuğunun olduğunu düşün, işinin olmadığı düşün, eşinle kavgalı bir dönemdeyken eşin sadece dertleştiğini anlattığını düşün. Ayrılamayabilirsin. Bende ayrılamayabilirim. Bunun için bir mahkemede eminim hakim emin misin diye sorar boşanmak isteyen kişiye.
- +1 yıl
25 yıldır aynı yerde çalışan birinin başkalarıyla illaki bir şeyi olur mu? Bence bu tamamen kişinin karakterine bağlı, ne alakası var bence insan kendini bildikten sonra ister 50 yıl bir yerde çalışsın eğer eşiyle/sevgilisiyle gerçekten mutluysa böyle flörtmüş oymuş buymuş aklından bile geçmez
- +1 yıl
@Opppppo burada bir genelleme yaptım ben. Herkes böyledir demedim. Olduğundan bahsettim. Evet karakterle de ilgili ama sadece o kadar değil. Güzel bir kadına evli diye ilgi göstermeyi kesmeyen birçok insan var. Ortada bir ilanı aşk yok ama sürekli ilgi gösteriliyor. Sıcak kanlı hayatı boyunca rahat ilişkiler kurmuş insanlar hayatının kötü bir anında bu kişilerle yakınlık kurabiliyor. Bunun erkeği kadını yok. Ve iddia ediyorum böyle olan insan sayısı %10 falan değil. En az %50.
- +1 yıl
- +1 yıl
@mavikutu bak yazdıklarımı oku. Durumları açıkladım. Erkek kadın farketmez birçok kişi eşi böyle bir şey yapsa ayrılmaz. Üzülür güveni kırılır. Bunu öğrenmesine gerek yok. Kişi de aldattım diye düşünmemeli. Şuradaki bütün konuşmayı oku ne dediğimi anlarsın. Hala anlamadıysan bana yaz kardeşim daha net örnek verip anlatayım
Soran+1 yılBenim eşim ayrılır emin olun affetmez. Yoksa neden korkayim. Ölüme kadar götürenler var eşim öyle değil ama çok kötü olur biliyorum
- +1 yıl
Anlıyorum. Ama endişe edecek durum yok sana ulaşamaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun hepiniz 😔
- +1 yıl
@mavikutu insanların bazen hayatın içinde olmadıklarını düşünüyorum. Çoğu insan kabul eder. Hele evli. Soracak ne oldu. Ben bir şey yazmıştım o yazdı, sohbet etmeye başladım. Yanlış biliyorum özür dilerim ama sadece sohbet ettim. Öyle normal konulardan sohbet. Sonra kim olduğumu merak etti. Bir tane fotoğraf attım. Üzüldü kırıldı ama dediğin gibi belki güven de gitti, belki ilerde daha büyük patlak verip ayrılacak ama her ne olursa olsun evliliği bu yüzden çok az kişi bitirir. Ünideki manitan değil bu hadi yoluna diyeceksin. Belki çocuğun var ortada, girdiğin ev kredisi var belkide. İş yerinde patronlar insanlar köpek gibi davranıyor da hayat için sineye çekiliyor. Biri ile sohbet etmesini mi kaldıramayacak.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öncelikle bir daha asla tekrarlama bu ve benzeri bir şeyi. Yoksa eninde sonunda başına gelecek olan belli. Diğer önlemleri almışsın zaten bir çok öneri de gelir değerlendirirsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen yaptığın işi doğru buluyor musun? Evli bu kadınsin ne işin var elin adamıyla şunu unutma yanlış yerde doğru aranmaz kendine çeki düzen ver böyle şeylerde birdaha bulaşma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
50Cevap
Ah be ablacım neden?
İki çift lafamı aldanıyorsunuz yapmayın Allah aşkına ya.. Pişmansin biliyorum böyle işlere birdaha bulaşma haberlerde neler neler duyuyoruz Allah korusun..
Seni bulabileceğini sanmıyorum gönlün rahat olsun.. senden hariç çok kişi ile yazışıyordur unutmuştur bile seni..13 Yorumla
Soran+1 yılEvet pişmanım 😔
Soran+1 yılAma fayda etmiyor maalesef
+1 yılBisey olmazzz sana burada yuh cekenller ozelde kimlerin altina yatiyor belli degil boş ver. Seni bulsa bile nolcak? Oyle bir sey yaparsa alir mesaji verirsin polise dersin suna iki konus adamin akli cikar bi daha kimseye oyle yapmaz. Kimseden korkmayin Yahu
00 Yorumla
+1 yılİyi tamam bizde konuşuyoruz denk geliyorama neden numaranı verirdin neden yüzünü gösterdin saten adam gibi biriyse seni arayıp ulaşmaya çalışmaz tamam unut ve sakin oll o da meraklı deildir istenmediği yere gitmeye tabi eğer adam sa.
03 Yorumla- +1 yıl
Öylede bazı adamlar takıntılı oluyor peşini bırakmayabilir başka numaralardan arar tehdit eder vss bende kızın yaptığı davranışı hiç doğru bulmadım çok çok yanlış yapmaması gereken bir durum bu fakat yapmış işte bir cahillik ve pişman olmuş eminim ki oda hatasını anlamıştır ve birdaha böyle seylere gerek görmez inşallah da adam bunu bulamaz diyim ne diyim başka kimsenin mutsuz olmasını üzülmesini istemem çünkü rabbim bir dahada şeytana uydurmasın
- +1 yıl
Bak aynı şehirden de farklı şehirden de evli kadınlar bana çok saran oldu resim atan arayan yazan çok oldu konuştuğum ama insan gibi bitirdim hepsini de bitti mi biter net.
- +1 yıl
En güzelini yapmışsın sana yakışan da budur zaten 👏👏👏 zorlamaya üzmeye gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAklın başına gelmiştir bir daha yazmazsın inşallah. Bundan sonra eşinden gizli kapaklı işler yapmazsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmam asla keşke yapmasaydim ben zina işledim yerim cehennem
- +1 yıl
Ben erkek olduğum halde kimseye numaramı vermiyorum sen de verme. Bu devirde insan babasına güvenemiyor.
- +1 yıl
Olsun insanlık hali hata yapmışsın. Bundan sonra dikkatli olmalısın.
- +1 yıl
Bundan sonra eşine haber verip öyle yaparsın sjsnd
- +1 yıl
Haykırdım 😄😄😄
+1 yılHatasız olmaz onu geride bırak ta attığın resimler normal mi cinsel içeriklimi normalse sosyal medyada paylal6
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel
- +1 yıl
O zaman dua et ama bişey olmaz endişe etme
+1 yılGörüştüğümüz olur konuştuğumuzda olur ama mesafe sart arkadaşlar evli insanlarda bu platformda takilabilir ama insan kendini bazı konularda isterse frenleyeblr
00 Yorumla
+1 yılHep söylerim bizim kadınlar zevk yaşamayı bilmezler diye önce yapıp sonra neden niçin nasil diye bir sürü sacmalikla kafalarını doldururlar
00 YorumlaAdam senle uğraşmaz rahat ol. Ama böyle maceralara dikkat et. Bir kere başına iş aldınmı sıkkıntın büyük olur
00 Yorumla
+1 yılBuna aldatma bile denmez. Ben de ilişkiye girdin sandım. Off boş boş sorular sormayın. Sil mesajları, kapa hesabını oldu bitti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yazıklar size de sizi eş diye alana da geçmiş olsun
Aldatan kadın da erkek de insan değildir gözümüzde00 YorumlaYani eşiniz varken niye başkalarıyla konuşursunuz anlam veremiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılDedikleri ilgisi hoşuma gitti. Ama kullanmak içinmiş 😔
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Telefonuna kadar vermişsin yani Tc kimlik numaranı da verseydin bari.
05 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılKorktum çünkü buluşalım seni alayım dedi aynı ilde yaşıyoruz
Soran+1 yılBende engelledim çok korkuyorum bulursa biterim
ne tiktokmuş abi insanların hayatını mahvediyor adeta
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Neden boyle bisey yapiyorsun evli kadinsin hic mi gururun yoj kocani hic mi dusunmuyorsun
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok Pişmanım 😔
Soran+1 yıldedikleri çok hosuma gitti oynattı beni resmen
Soran+1 yılİltifatlar güzel sözler işte bilindik. Sonra resim istedi atmiyorum deyince konuşmam dedi hata yapıp resim attım sonra oda attı ben yazma dedikçe tehdit etti
Soran+1 yılBende engelledim heryerden sala. k gibi
Soran+1 yıl19 😔😔
Soran+1 yılTamam
+1 yılUmarım bir şey olmaz niye böyle şeyler yaparsınız anlamıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılCahillik işte pismanlik fayda vermiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç günde oldu bitti bu olay? Birden fazla mı yaşandı? Yüzünü gördü mü? Memleketini biliyor mu? Vs vs
015 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde kocaelideyiz yüzümü gördü resim de attım ama pişmanım şu an ses seda yok ilk gün çok korkuyordum
Cevap sahibi+1 yılO evli mi
Soran+1 yılHayır 36 sı var ama bekar evlilik yaşamamış. Neden sordunuz
Cevap sahibi+1 yılBekarsa takıntılı olma ihtimali bir gıdım daha fazla. Sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılYakında 20 oluyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha gencecikmişsin. Sen nelerle ugrasiyon güzelim
Cevap sahibi+1 yılŞimdiden böyle şeyler yaparsan ( arkadaşlık niyeti dahi olsa) ilerde büyük cikmazlara girersin
Soran+1 yıl16 iken evlendim 3 yılda ilk kez bu başıma geldi uygulama yüzünden. Birdaha tiktok miktok yakından uzağından geçmem 😔
Cevap sahibi+1 yılBir musibet bin nasihatten iyidir. Güzel ders oldu sana. sakin bu sözünü unutma
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılİnşallah benzer hatalara bir daha düsmezsin. Rica ederim
Cevap sahibi+1 yılİyi misin
Soran+1 yılİyiyim sorun yok şu anlık çok şükür
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılToparladın mı biraz?
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. öğrenmez merak etme oldu bitti yapacak bisey yok daha dikkatli davran
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe Çok kötüsün. İnşallah bulur. Kalbinde Allah korkusu olsa yapmazdın yorumlarda da hatadır önemli değil gibi yazmışlar ne iğrenç bir toplum olduk ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi arkadaş arıyorum vs bahane bulma hatalarına gözün dışarda Allah bilir ne olduda adama rest çektin sizin gibiler yüzünden evlenmekten korkar oldu herkes
00 Yorumla
+1 yılPişman olacağın şeyleri neden yapıyorsun? Bir daha yapma sosyal medyadan uzak dur bir süreliğine..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Böyle yapıp içine dert olacağına kocana dürüstçe anlat bence. Böyle bir hata yaptım üzgünüm vs...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler yaşadık derken, sadece konuşmamı geçti aranızda?
00 Yorumla
+1 yılYapılan her gahbelik gün yüüzüne çıkar rahat ol sen ne yaparsan yap...
00 YorumlaNumaranı değiştir bir şekilde başka birisinden arama ihtimali var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Adamın işi gücü yok seni mi arayacak kapı kapı. Senin gibi binlercesi vardır. Unutmuştur bile :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende Kocaelindeyim benzer durum başımda istersen dertleşiriz yaz bana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. olm bi halt yiyosunuz bari random hesaplardan konuşun
00 Yorumla
+1 yılDoğru şeyi yapmışsın aldatma değil bu işler yanlış ilerleyince engellemişsin zaten korkma eşin öğrenmez öğrense bile kendini düzgün anlatırsan sıkıntı çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstese bulabilir bir şekilde, yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya bence bir şey olmaz sen engeli kaldırma yeter.
Yüzün gözüküyor muydu resimlerde00 YorumlaNumaranı değiştir gerçek isimle ıngstram tiktok acmadıysan sıkıntı yok. Numaranı değiş mutlaka bir bahane bul.
00 YorumlaYa abla tiktoktan tanışma ne demek ya bu eski kuşaklar neden böyle saçmalıklar yapıyor? Tiktok tanışma uygulaması değil ablacım!
00 YorumlaBekar olduğum halde daha kimseye doğru dürüst numaramı vermedim. Evliler ne haltlar yiyormuş vay be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Nasıl böyle cesaret ediyorsunuz?
038 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum oldu işte
Soran+1 yılSiz evli misiniz
Soran+1 yılAnladım Allah kimseye benim gibi karı nasip etmesin
Soran+1 yılben kendime kızıyorum sizinle bir ilgisi yok 😔
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılihanet ettim bedelini ödüyorum mübah bana her şey
Soran+1 yılSen eşini affeder miydin?
Soran+1 yılHayır öğrenirse ben biterim tüm korkum o zaten öğrenirse ne yapacağım
Soran+1 yılEngelledim ben heryerden yazamıyor umarım unutup gitmiştir
Soran+1 yılAllah size hayırlı bir kadın nasip etsin
Soran+1 yıliyi diyelim iyi olsun. siz?
Soran+1 yılAllah daha iyi etsin inşallah
Soran+1 yılHayır ogrenmedi çok şükür. yeni hamile olduğumu öğrendim geçen hafta her şey üst üste geldi
Soran+1 yılEvet 🙂
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılAptal mısınız?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bulamaz seni rahat ol
04 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılKorkuyorum ikimizde kocaelideyiz denk gelmekten korkuyorum
+1 yılbaşka hesaplardan yazabilir
00 Yorumla
+1 yılAnlamadım. Sen aldatmamışsın.
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle şeyler yapıyorsunuz?
00 YorumlaBunlar icin evlenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılTehtit ya da şantaj var mı
00 YorumlaUmarim yakalanırsın eslerinize aciyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Umarım bulur, eşin de öğrenir.
00 Yorumla
+1 yıleğer yakın iseniz bir birinize bulma ihtimali var
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu tek anlatsam olur mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ilişki oldu mu. olduysa arar bulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bulur ilişki yaşamadım çok şükür
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomik misiniz siz ya
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden komik olayim
Cevap sahibi+1 yılNeyin kafasını yaşıyorsun konuşarak insan mı aldatılır kuzum
Soran+1 yılResim attım yüzüm gözüken çıplak boşuna mı korkuyorum
Soran+1 yılSiz bı iyice düşünün ben hataliyim kabul ediyorum ama iyice okuyun yazdiklarimi
Cevap sahibi+1 yılBence büyütecek bişi yok, bi daha yüzünü atma benden sana tavsiye
Cevap sahibi+1 yılBir de fake ünsta adresi al, anladığım kadarıyla heyecan seviyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılboşuna korkuyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşâAllah eşin öğrenir ve seni boşar.
018 Yorumla
Soran+1 yılKötü insan
Cevap sahibi+1 yılUmarım seni bulur demek ki evlenmek istese eşini bırakıp gidecektin. Hipergami böyle bir şey.
Cevap sahibi+1 yılSen aldatırken çok iyi değil mi? (!)
Soran+1 yılDefol git
Cevap sahibi+1 yılİşine gelmeyince hemen de defol git.
Soran+1 yılEvet sanane sanami kaldi
Soran+1 yılGit işine bak sinirimi bozma
Cevap sahibi+1 yılKes.
Soran+1 yılSen kes uza buradan
Cevap sahibi+1 yılHem suçlu hem güçlü
Soran+1 yılSanane?
Cevap sahibi+1 yılYazık kafana.
Soran+1 yılergen velet
Cevap sahibi+1 yılHahaha diyene bak.
Soran+1 yılistermiydim böyle olsun
Cevap sahibi+1 yılİstemişsin belli ki.
Soran+1 yılÇok pişmanım 😔
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılıyor buradan (!)
Gizli Üye(18-24)+1 yılResmini atmış ya
00 YorumlaAldattım derken nasıl yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAldattım işte
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Nasıl öğrenecek ki şüphelendi mi
00 Yorumla
+1 yılTiktok ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılUygulama
+1 yılAdam seni tanıyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sosyal medyada ismim ve resmimi gördü
- +1 yıl
Kaydetti mi resimleri
Soran+1 yılBilmiyorum ki işte 😔
- +1 yıl
Özele gelir misin
- +1 yıl
Sustun
Aldatmışsın inş bulur seni inş
04 Yorumla
Soran+1 yılBak demeyin öyle
Soran+1 yılZaten üzgünüm
- +1 yıl
maalesef şu an içimden tek geçen şey bu gerçekten artık soyunuzun tükenmesi dileği ile kimseye gğvenimiz kalmadı eşime nasıl güvenicem ben nasıl bir şeyleri engellemeden özgürce yaşatıcam siizn gibileri yüzünden ister istemez şüphem oluyor özür dileirm ama yeter artık inş bulunursunuzda hepinizin soyu tükenir
Soran+1 yılİyi
Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. Kaçamak yaptın mı
06 Yorumla
Soran+1 yılİliski yaşamadık resim ve video üzerinden oldu
Soran+1 yılNude gibi
Soran+1 yılKendi adım soyadım resimim vardı 😔😔
+1 yılBence mahvoldun
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bulur
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun
- +1 yıl
Bende izmitteyimde yani böyle bir şey yapıyorsan doğru dürüst yap bari yanlış yaptığın bişey varki seni bulmasından korkuyorsun
Soran+1 yılÖzel resim attım 😔😔
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Yani umarım bulmaz ozaman ne diyim
- +1 yıl
Sen Kocaeli’nin neresindensin
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
İstek atsana
Soran+1 yılYazma zaten bir dertten kurtulmaya çalışıyorum
Soran+1 yılYeni dert alamam
- +1 yıl
O niyetle demedim öylesine yanide sen bilirsin tamam
hiç bişey yapma bulamaz
00 Yorumla
+1 yılbir şey yapmana gerek yok
00 Yorumlanude mi attın?
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi aldattım, aldattığım adamın beni bulabilme ihtimali var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler