Sevgilisinin boyu kısa diye ayrılmak isteyen kızlar görüyorum. Gerçekten bu boy mevzusu bu kadar önemli mi? Bana göre sevgi dış görünüşten daha önemli.
Senin boyun sevdiğin adamın boyunun neden alakası var ki önemli olan beğenmek değil mi? Dışarıdan bakınca güzel gözükmüyor diye mi eğer öyleyse insanların fikrine göre sevmek çok saçma değil mi? Neden önemli boy
Sonra erkekler dış görünüşe bakıyor dersiniz siz kadınlar daha çok bakıyorsunuz daha basit varlıklarsınız sevgi ne bilmiyorsunuz aklınız fikriniz dış görünüşte
Daha ne demek istediğimi anlamıyorsun siz de bakıyorsunuz sonra erkekler cinselliğe bakıyor diyorsunuz bu davranışı anlatıyorum. Erkekler basit diyorsunuz. Siz daha çok bakıyorsunuz.
Sevgilimin boyu kısa ayrılsam mı diyen var diyorum ki sevgiden daha önemli olması saçma önemsiz demiyorum. 185 altı biriyle asla sevgili olmam diyen var. Bu kadar önemli olmamalı. Şeyi pembe olmazsa midem bulanır kusarım diyen var. Bu kadar abartı seviyelere gelmesi saçma.
Uzunum ve uzun boylular ilgimi çekiyor kısalar yanımda çocuk gibi e biraz kalıplıyım da napabilirim? Herkesin kriteri beğendiği şeyler olacak tabii ki madem dış görünüşe bakmıyorsun gel benle evlen duba gibiyim hadi gel bak bakayım noluyor
Bu arada boyum da 186 kısa değilim sadece bu düşüncede insanlar bana göre özgüvensiz geliyor. Mükemmel birini bulup hava atmak istiyor. Buna ihtiyaç duyuyor. Güzel biri onun için büyük bir başarı. Ayak numarasını önemseyen insanlarla aynı ortamda yaşamaktan nefret ediyorum. Bana göre karşımdaki tatlı olsun bakımlı olsun yeterli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
Önemsiyorum çünkü uzun bir kızım ama minyon olsaydım pek takmazdım
Ne kadar uzun
Senin boyun sevdiğin adamın boyunun neden alakası var ki önemli olan beğenmek değil mi? Dışarıdan bakınca güzel gözükmüyor diye mi eğer öyleyse insanların fikrine göre sevmek çok saçma değil mi? Neden önemli boy
Şöyle desen anlarım uzun boylu erkekleri beğeniyorum anlarım ama benim boyum uzun kısa olsam pek takmazdım ne alaka yani şimdi niye takıyorsun
Sonra erkekler dış görünüşe bakıyor dersiniz siz kadınlar daha çok bakıyorsunuz daha basit varlıklarsınız sevgi ne bilmiyorsunuz aklınız fikriniz dış görünüşte
Umarım uzun boyle birini bulursun seni öyle bir aldatır ki mutsuzluktan ölürsün
Sizin gibiler yüzünden toplumda huzur kalmadı şekilci pis varlıklar
Lan bundan sonra ben de sevgiye bakmıyorum büyük meme uzun boy istiyorum
Biri üzmüş srni bana çatma burada
Herkes dış görünüşe bakar
Tamam bakma sevgiye bu kimseyi ilgilendirmez ki
Arkadaşa büyük meme uzun boy verelim bı tane 😂😂
Daha ne demek istediğimi anlamıyorsun siz de bakıyorsunuz sonra erkekler cinselliğe bakıyor diyorsunuz bu davranışı anlatıyorum. Erkekler basit diyorsunuz. Siz daha çok bakıyorsunuz.
Sevgilimin boyu kısa ayrılsam mı diyen var diyorum ki sevgiden daha önemli olması saçma önemsiz demiyorum. 185 altı biriyle asla sevgili olmam diyen var. Bu kadar önemli olmamalı. Şeyi pembe olmazsa midem bulanır kusarım diyen var. Bu kadar abartı seviyelere gelmesi saçma.
Tamamen önemsiz demiyorum
Bu kadar detaycı olmak basit geliyor bir şeyi farkettim aşırı kriterleri olanlar hep çirkin çıkıyor.
Ben seni anlıyorum katılıyorum da dediğine ama benim ne suçum var ne dedim?
Uzunum ve uzun boylular ilgimi çekiyor kısalar yanımda çocuk gibi e biraz kalıplıyım da napabilirim? Herkesin kriteri beğendiği şeyler olacak tabii ki madem dış görünüşe bakmıyorsun gel benle evlen duba gibiyim hadi gel bak bakayım noluyor
Güzel anlaşırsak evlenirim duba gibi olman umrumda bile olmaz.
Bi önemi yok yani sadece toplum algısı seversem alışırsam yanından ayrılmam bile
Ya eminim öyledir
Bu arada boyum da 186 kısa değilim sadece bu düşüncede insanlar bana göre özgüvensiz geliyor. Mükemmel birini bulup hava atmak istiyor. Buna ihtiyaç duyuyor. Güzel biri onun için büyük bir başarı. Ayak numarasını önemseyen insanlarla aynı ortamda yaşamaktan nefret ediyorum. Bana göre karşımdaki tatlı olsun bakımlı olsun yeterli
Evet ama herkes öyle değil ben kısa birinin yanında kendimi kadın gibi hisseetmem anlatabildim mi
Srnin dediğin insanların da amacı farklı veya m. llar işte
Dikkat ettim de bana hakaret etmişsin sensin o
Neyse bana göre öyle
1.85 altı dünya ahiret gardaşımdır
Gerçekten mi o kadar önemli mi umarım 185 üstü birini bulursun ne diyim 🤗🙊
Senin boyun kaç?
165