Bir çoğumuz Liv Tyler'ı beğeniyoruz. Görünüş olarak Liv aklımızı başımızda alıyor. Pekii kusursuz burnuna ne demeli. Duru güzelliğini küçük ve hafif kalkık burnu tamamlıyor. Ama Liv'in burnu ya biz Türkler gibi hafif kemerli ve büyük olsaydı. Burnumuzda kemer olması burnu aşağı bakıyor gibi gösterir. Bu nedenle kemerli burunlarimizdan pek hoşlanmıyor olabiliriz. Eğer Liv'de böyle bir buna sahip olsaydı ne olurdu? Karakterini bir kenara koyarsak, sizce o, kusursuz güzelliğinden ödün verir miydi? Amacım kesinlikle Liv'i çekmemek falan değil. Aksine ben Liv'in yetenekli, güzel ve iyi kalpli biri olduğunu düşünüyorum ve onu seviyorum. İlk aklıma gelen güzel o olduğundan ötürü Liv'i seçtim. Sonuçta güzel bir burnu var ve aklıma ilk o geldi. Ama bence burun ister Liv'de olsun ister bizde, cok bir yamukluk olmadığı sürece güzelliği örtmez. Bu yazıdaki amacım sizin düşüncelerinizi öğrenmek ve burnunda çok bir problem olmamasına rağmen takan arkadaşları rahatlatabilmek. Burun bence önemli bir yer ama göz, kaş, yüz, ağız kadar değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani allah aşkına Liv Tyler bu buruna sahip olsaydı, burundan kaybetmedi.
Evet burun biraz etkiler ama düşünüldüğü kadar değil. Çok tipsiz birisi düşün ve burnu kemerli. Yaptırınca düzelmez ama tipsizliği azalır. Standart birini düsün burnu büyük. Yaptırınca biraz güzellesebilir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o kadın güzel değil ki. yüzü aşırı uzun. kısa olsaydı biraz dünya güzeli bile olabilirdi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence de yüzü çok uzun. Hatta yaşlandıkça daha da uzuyor. Ayrıca yaşlandıkça babasına daha da benziyor.😨
En İyi Cevaplar