Daha önce kutladığı olmadı zaten, sorun etmeyiz. Kendisi anasının âmında oturduğu için, bir sîk yapamıyor, ayda bir kere gelip gitmekten başka becerisini göremedik, asosyal
Ayrıldıktan sonra o kutladı ara ara düzelir gibiydi aramız ama şimdi komple bitti ve 8 Aralık onun doğum günü ne yazarım ne ararım beni kimse onun kadar kırmadı şu hayatta.
Unutsamı unutuyor zaten önemsemediyi tek konu hatrladıkca sinir oluyorum kırılmıyorum içimde sadce dövmek hissi yaranıyr neyse ki bnde onu kutlamlyrm ödeşiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
Kırılmam, unutabilir normaldir
Hiç kutlayan olmadı o bari yapmasın ağlarım shsh
Kırılırım ama olsun insanlık hali
Daha önce kutladığı olmadı zaten, sorun etmeyiz. Kendisi anasının âmında oturduğu için, bir sîk yapamıyor, ayda bir kere gelip gitmekten başka becerisini göremedik, asosyal
Ayrıldıktan sonra o kutladı ara ara düzelir gibiydi aramız ama şimdi komple bitti ve 8 Aralık onun doğum günü ne yazarım ne ararım beni kimse onun kadar kırmadı şu hayatta.
Unutsamı unutuyor zaten önemsemediyi tek konu hatrladıkca sinir oluyorum kırılmıyorum içimde sadce dövmek hissi yaranıyr neyse ki bnde onu kutlamlyrm ödeşiyoruz
Biz unutunca o kırılıyo valla kusura bakmasın ben de kırılır tribimi atarım, sonra kıyamam tabi de 😁
Sadece bununla kacaksa neden darilayim.
Sevgi sadece bir günden ibaret değil ki.
Bir güne sığmayacak kadar değerli.
geldi valla başıma doğum günümde unutmadı ama sonrasında sorduğumda hatırlayamadı bir türlü tarihi kırıldım tabi ama insanlık hali yapacak bir şey yok
Sanmam, bende unuturum büyük ihtimalle. Genel anlamda iyiysek niye bir gün için huzursuzluk çıkarayım ki?😁
Kırılmam ya, ben bile evdekiler pasta yemek istiyor diye pasta alıp kutluyorum. Anlamı yok yani
Sevgilim başkalarınının kutlamasına koşturduğu için benim özel şeylerimi eh modunda kutlar geçer.
Umrumda olmaz.
O beni sevsin bana sadık olsun yeter
Hayır , aksine işime gelir.
Sevmem doğum günü muhabbetini
Kırılırım bunuda habire yüzüne vururum unutmasın biricik sevgilisiyim niye unutuyor😅
Baya kırılırım anca cenazesi olacak ya da hasta falan olacak ki hee normal diyeyim
Ben bunada kırılmazdim ama beni kullandığını söyledi o paramparça etti işte
Ya illaki kırılırım çünkü kendimi değersiz hissederim
Hayır şu hayatta neleri unutuyoruz onami alınacam..
Hayır. Doğum günüm benim bile umrumda değil. Kutlanmış kutlanmamış bir anlam ifade etmiyor.