erkek arkadaşım evlenelim diyor ama parası yok. Evlenelim ev araba falan alırız diyor. Evlenince her şey alınıyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTek taraflı bakmazsak erkek kendiyle evlenmediğinden iki tarafında parasının olması gerekir kalkıp para hesabı yapmicam burada ilişkinin süresi önemli bi kere sanırım tanımıyorsun karşındakini pek iki tarafında düzenli sabit geliri var mı? Benve illa bi tarafın evinin olması gerekmiyor bu biraz eskide kaldı yani iki kişi de evlemip gayet kirada yaşar ama düğün büyük bi masraf eğer olucaksa bunun için iki tarafında bi süre para birikimi yapması gerekiyor bence ki düğün sonrası alınan ıvır zıvor tonla borç insanı yıpratmasın. Ayrıca acele etmekte yanlış olur evlenmek küçük bir şey değil bence hesabınızı iyi yapın iki taraflı
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen tarih alalım evlenelim
Evlenince evi arabayı alırız diyor- +1 yıl
Saçmalama hem hersey olmaz ki
En İyi Cevaplar
para varsa her şey alınır tabi. evlilik düşünürken duygusallık kadar gerçekçilik de önemlidir. evlilikleri yoran en büyük etken de aile ekonomisidir. buna direnebilirim diyorsan evlen ama kirasıydı, faturasıydı, alışverişiydi şu zamanda ev geçindirmek en zor şey. beraber kazanarak eli yüzü düzgün bir ev kiralayıp, içini döşeyebiliyorsanız ne ala...
176 Yorumla
Soran+1 yıl16 bin bize gelen toplam para
- +1 yıl
sadece evin döşenmesi için şu zamanda muhtemelen en az 50-60bin harcarsanız. her şeyin en ucuzundan alındığını var sayıyorum. İstanbul için şehir dışında olmayan eli yüzü düzgün sayılabilecek ortalama ev kirası 8-9 bin.. bir o kadar depozito. bir o kadar emlakçı parası. düğün masrafları vs derken ciddi borç olacak. kredi çekseniz ödemesini çok iyi ayarlamanız lazım. kira + ev masrafları aylık 10-11 bin gideriniz olacak. geriye 5-6 bininiz kalır. ondan krediyi ödeyip 1-2 de sosyalleşmeniz gerekir. bu hesapları çok iyi yapın lütfen. düğünden gelecek takılarla borcunuzu kapatın araba güzel bir şey ama sürekli gider demek. her yıl sigortası bakımı vs. borcunuza borç katacaktır.
Soran+1 yılBiraz hayal satıyor o zaman erkek arkadaşım
- +1 yıl
aylık toplam geliriniz dediğin gibiyse, evi geçtim araba almak bile çok güç. dediğim gibi düğündeki altınları düşünüp araba alabilirsiniz ama bence yanlış olur. araba her zaman alınabilir. bir yerden toplu para geçer elinize, ne bileyim terfi alırsınız vs. alırsınız ama evlenmek için çekilen kredinin stresi yıllarca üzerinizde olmamalı benim şahsi fikrim
Soran+1 yılErkek arkadaşım sanki biraz hayal satıyor
Mesela bana diyor ki
Arsamı satmaya çalışıyorum falan diyor
2 milyon 499 bin fiyat koydum diyor
Niye düz 2,5 yazmadın dedim
Psikolojik sınır gibi düşün dedi
Soran+1 yılAslında arsası olduğuna da emin değilim
Çünkü arsam var satacağım dedi bir
Bir başka konuşmada da babamın arsası dururken kira ödemek mantıklı değil dedi
Soran+1 yılBenim evlilik düşüncem yok o bastırıyor
Soran+1 yılBiraz sallamasyon geliyor
Çünkü bana dedi ki
9 bin alıyorum ocakta maaşım 20 olacak
Soran+1 yılBaşka yere iş başvurusu yaptı 28 bin isteyeceğim diyor
Sonra geldi 24-25 verseler kabul ederim diyor
Soran+1 yılYa sanki
Bir de o kadar yüksek maaş vermiyorlar ki
Soran+1 yılBana diyor ki
Dışardan iş almaya çalışıyor
Bşr tane iş aldim gibi
Soran+1 yılVize alacaktı yurt dışına gitmek için patrondan 30-40 bin istesem veriri mi sence diyor
Soran+1 yılGezmek için bir haftalığına gidecek
Adamdan emanet istetecek vize için hesapta göründün diyr
Soran+1 yılGezmek için değil vize parası için birkaç günlüğüne hesabında olacaktı olay bu 2-3 günlük emanet istedi ç
Soran+1 yılYa ben ona değil 30-40 bin parası olmamasına şaşırdım
Soran+1 yılŞu an herkesin maaşı ortalama 9-10 civarı
Soran+1 yılOlmayan para ile tavlamaya çalışıyor sanki
Soran+1 yılBir de bir olay daha oldu
Bu çocuk bir arkadaşının yanında çalışmış dediğine göre parasını alamamış bir senedir falan o parayı tahsil etmeye çalışıyor
Para da 30 bin falan
Arkadaşına borcunu öde yazmış adam da sıkarım kafana yazmış
Soran+1 yılÇok yakınmış eskiden onla
Soran+1 yılAdam sağlam biri değil zaten
Soran+1 yılİşte benim de
Ne olabilir mesela
Soran+1 yılBir de şey sorabilir miyim
35 yasında ama arabası olmayan adam itici mi- +1 yıl
35 yaşında arabası olmaması itici değil. hayatta her şey var. zamanı gelir yokluk çekersin. sonra işler tersine döner refah yaşarsın. hayatta her şey var. erkek arkadaşındaki problem olmadığı bir insan gibi davranmaya çalışması ve olmadığı insan gibi davranmaya çalışırken sürekli hatalar yapıp, ileride başına olası belalar açabilecek olması
Soran+1 yılBoşa sallaması yani
Soran+1 yılAyrılmak en doğrusu o yüzden
Soran+1 yılDoğru olan bu gibi
Soran+1 yılPara da hayali
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılİlk buluşmada evlenme teklifi etti
Soran+1 yılAynen. Öyle konuşmaları genelde
Soran+1 yıl35 yasında işte birikimi falan yok galiba
Soran+1 yılÖyle mi yaa
Soran+1 yılDün biraz sordum senin işler ne oldu diye
Bir şey olmadı zamanım yok bakmaya dedi
Daha da yazmıyor
Soran+1 yılİşte sordum böyle ne oldu işler falan diye
2-3 gündür bir şey yazmıyor
Soran+1 yılNe oldu diye yazsam mı
Soran+1 yılPeşinden koşmak değil merak ettim
Soran+1 yılİşte ondan merak ettim
Soran+1 yılAma merak ettim vereceği cevaba göre daha yazmam
Soran+1 yılBakalım yazdım şu an görüldü atmadı
Yeni av bulmuştur kesin
Soran+1 yılYazdım
İşlerim yoğun kaç gündür çalışıyorum falan dedi
Soran+1 yılÖyle imiş
Soran+1 yılÖzelden yazıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın güven vermiyor? Tm paran olmaz anlarım da atıp tutmak birini kandırmak kötü bi durum. Normal bi çalışan kişi 20 bin TL üstü nasıl maaş alır o da inandırıcı gelmiyor. Dikkat et basit kadin olarak görmesin seni
19 Yorumla
Soran+1 yılBir yere iş başvurusu yaptım diyor
Ama 29 bin isteyeceğim dedi
Sonra geldi 24-25 verirlerse başlarım diyor- +1 yıl
Erkek arkadaşının mesleği ne? Devlet hastanesinde hemşire bile 15 almıyor ki baya baya güzel mesleği olan biri erkek arkadaşın
Soran+1 yılSatışçı
- +1 yıl
Sabit maaş üstü sattığı mal için pirim bile alsa o kadar zor be. Dikkat et kandırmasın
Soran+1 yılKandırıyr mu acaba beni
- +1 yıl
Orasını sen bilirsin tabi ama peki erkek arkadaşınınadem bu kadar geliri var o zaman maddiyat olarak elle tutulur birseyleri olması lazım. Mesela evi ya da arabası falan var mı?
Soran+1 yılHayır
Ailesiyle yaşıyor
Arabası da yok
Bana arsam var satmaya çalışıyorum falan diyor
2 milyon 499 bin fiyat koydum dedi- +1 yıl
Beni takip eder misin özel konuşalım
Soran+1 yılHayır
+1 yılAlınabilir ama zor tabiki özellikle şu an bu ekonomide imkansıza yakın yani. Maaşı da etkiler bunu. Asgari veya asgariye yakın alıyorsa birikim yapmanız çok zor. Senin de iyi bir gelirinin olması gerekiyor birikiminizin olması için. Ayrıca şu bir sorun; evlenene kadar evlilik yaşına gelene kadar neden hiç birikim yapmamış? Elinde olmayan zoraki nedenlerden dolayıysa tamam. Ama keyfe keder savurmuşsa gelirini, gelecekte de savurabilir diye düşünüyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadım
Bak mesela vize başvurusu için 30-40 bin TL görünmesi gerekiyordu hesabında
Ve bana dedi ki
Patrondan istesem emanet birkaç günlüğüne verir mi sence diyor- +1 yıl
Gurursuzluk bunu düşünmesi istemesi falan. Cimri gibi biraz. Hesabında 30-40 bin tl para olmaması bile bence problem. İyi düşün canım.
Soran+1 yılEvet 30-40 bin nasıl olmaz dimi acaba faafakir mi
- +1 yıl
Canım iki ihtimal var. Ya fakir ya da parasını savuruyordur tutumlu birisi değildir. Zaten mantıklı birisi olsa evlilik düğün ev için falan geleceği için biriktirirdi para. İyi düşün bence sorun bunların hepsi. Senin de parana el koymasın aman diyim.
Soran+1 yılBirçok şüphem var onla ilgili çok çelişiyor dedikleri
- +1 yıl
Çelişiyorsa kesin yalan söylüyordur. Evlilik zor ve resmi bir kurumdur. İyi düşün
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
58Cevap
+1 yılSen parasını boş ver. Bize kalbinden, karakterinden bahset. Para bulunur elbet bir şekilde. Parayı salla demiyorum abla ama paradan daha önemli şeyler de var. Çünkü bu zamanda gerçekten sevecek, iyi niyetli bir insan bulmak çok zor. Bulduysan ve maddiyatı yüzünden bırakırsan da çok ayıp edersin ¢
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
- +1 yıl
Ne demek ablam 🍃
Gerçeken öyle bir devirde yaşıyoruz evlenmek hayal oldu hersey çok pahalı onu al bunu al kredi çek sonra ömür borç öde çocuk olacak ihtiyaçları var hangi birini alacaksın tek erkeğin parası olması lazım değil kadının da parası olmazı lazım ikiside sağlam bir temel oluşturabilsin ki gelecekti çocukları yokluk çekmesin ama işte herkesin yüzüne gülmüyor
11 Yorumla
Sonra geldi 24-25 verirlerse başlarım diyor
insanların ihtiyaçlarının kazandıkları para ile değiştiğini düşünürsek net bir sayı söylemek çok zor geçinmek için.
asgari ücretle çalışan bir vatandaş kiranın fazla olduğundan, çocuğuna harçlık veremediğinden yakınırken yüksek gelirli birine baktığımızda evinin bahçesinde neden havuz olmadığından veya havuzun boyutundan memnun olmayarak kazandığı paranın yeterli olmadığını düşünebilir. bunu en iyisi siz bilirsiniz11 Yorumla
Soran+1 yılNormal bi işi var
Başka yere başvuru yaptı 29 bin isteyeceğim diyor
Somra geliyor görüştük 24-25 verseler kabul ederim diyor nasıl sence falan diyor
+1 yılgeçen seneye kadar para olmadan olmaz diyordum kendimide ilişkimide yıprattım bu yüzden ve ayrıldık para geri geliyor fakat akıp giden zamanı geri getiremiyorsun gidenide öyle... ikinizde kimseye kulak asmadan fedakarlık yapın kurun yuvanızı sonra basın gidin ülkeden tertemiz...
112 Yorumla
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun sen
- +1 yıl
emlakçıyım ben de ne alaka?
Soran+1 yılMerak ettim
- +1 yıl
sen birine benzetmiş olabilirsin hikayemi bence o yüzden
Soran+1 yılYok ya aman neyse
İşler nasıl şu an sizin sektörde- +1 yıl
sen bi panik yaptın çaktırmamak için emlak sektörünü soracak kadarda afalladın :))))))
iyi ne olsun daireler arsalar uçuyor işte
Soran+1 yılSatış yapabiliyor musun bari
- +1 yıl
Evet yapıyorum ki hatta yemedim içmedim bir kaç ay sabrettim daire aldım bütçeme uygun
Soran+1 yılMaşallah 🧿
- +1 yıl
Hayır şu an cidden ben merak ettim neden soruyorsun? Konu bu değildi
Soran+1 yılSektörü merak ettim
- +1 yıl
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Puahahahhaa :D :D DÜğün min 100.000 (En iyi ihtimali yazıyorum) En düşük araba 500.000 (Dandikleri) Orta halli yaşanababilir bir ev 1.500.000 En kötü 2.100.000 tl. Ayda ortalama 20.000 TL alsa ortalama 10 yıl hiç harcamadan bu parayı toplar (HİÇ HARCAMADAN) ve bir yandan da bunlara zam gelecek. Şimdi sen karar ver bakalım :D :D
113 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor şu an bana 9 bin alıyorum dedi
Ocakta maaşım 20 olacak diyor
Soran+1 yılYaaa içime dinmeyen şeyler var
Soran+1 yılMesela bir olay oldu anlatayım mı
Soran+1 yılBir arsam var satmaya çalışıyorum falan diyor 2 milyon 499 bin fiyat koydum dedi niye düz 2,5 yazmadın dedim
Ama ertesi gün vize alması gerekiyordu hesabında para göstermesi gerekiyordu vize için 30-40 bin istesem emanet patrondan verir mi hesapta görünmesi için diyordu
Bu fakir mi zengin mi anlayamadm
Soran+1 yılEn azından bir ev alabilecek para diye düşündüm
Soran+1 yılÇok hayal satıyor
Soran+1 yılTamam
+1 yılAsla girilmez. Deneyebilirsiniz tabi ki ama ekonomik sıkıntılar tepenize çöktüğünde ne aşkı ne sevgiyi ne birbirinizi ne ilişkinizi düşünebileceksiniz… Somut ve acı gerçekler var. Bunları yok saymak ancak cehalet olur. Hayatınızı yoluna koyduktan, ekonomik özgürlüğünüzü ve gücünüzü kazandıktan sonra evlilik yapmanızı öneririm. Aksi halde ortak bir hayat sürdürmekten çok, ortak bir sıkıntıyla boğuşarak geçecek günleriniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenelim evi arabayı alırız diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara azıcık baktım, bundan uzak durmani tavsiye ederim. Hem çulsuz hem de plansız iş yapan biri. Yalan dolanı da var belli ki. Sakın evlenme derim. Evlendikten sonra ne evi arabası ya, komik.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇulsuz mu dersin kız
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılSayın soran, belki de erkek arkadaşının aklında bir plan var ki bunları söylüyor.
cut.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılBir evde yaşanabilecek kadar masrafa yetecek imkan varsa gerisi bir şekilde tamamlanabilir ama sabır ve anlayış gerektirebilir. İki tarafta istiyorsa bir birini uygun görüyorlarsa kendilerini para biriktirmek için evliliği ertelemektense elindekilerle evlenip eksikleri zamanla tamamlamaya çalışmak daha doğru bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet 👍
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkek arkadaşın sana denizin ortasında vapurdan gel tüpsüz atlayıp dalalım diyor sen bunu kabul eder misin?
143 Yorumla
Soran+1 yılEtmem
Benzetme güzelmiş
Soran+1 yılBir de söyledikleri bazı noktalar biraz balon geliyor mesela diyor ki iş başvurusu yaptım 29 bin isteyeceğim bir geliyor diyor ki 24-25 verseler tamam derim nasıl sence
Soran+1 yılPazarlama müdürü
Soran+1 yıl35 yasında adam
Bir de şöyle bir olay oldu.
Yurt dışına gezmeye gidecekti vize başvurusu için hesapta para görünmesi gerekiyor ya
Bana diyor ki
Patrondan 2-3 günlüğüne 30-40 bin istesem verir mi sence diyor
Bu olay garip feğil mi
Soran+1 yılNeden öyle dediniz acaba merak ettim
Soran+1 yılBir de bir olay daha yaşandı onunda anlatayım mi
Soran+1 yılBana diyor ki arsamı satmaya çalışıyorum falan diyor
2 milyon 499 bin fiyat koydum dedi.
Ben de dedim ki niye düz 2,5 yazmadın dedim
Bu da garip geldi mesela o değerde arsası varsa biraz tutarsız konuşmuyor mu
Soran+1 yılÇok değil 6 ay oldu
Soran+1 yılİlk buluşmada evlenme teklifi etti desem
Vana diyor ki
Dün alalım tarih belirleyelim
Niye bu kadar acele ediyor
Soran+1 yılGervekte arsası falan yok mudur acaba
Soran+1 yılHayır merak ettim sadece
Soran+1 yılBeni böyle şeylerle etkilemek istiyor galiba
Soran+1 yılBir de bir şey daha oldu onu da anlatayım mu
Soran+1 yılBu çocuk bir arkadaşının yanında çalışmış dediğine göre parasını alamamış bir senedir falan o parayı tahsil etmeye çalışıyor
Para da 30 bin falan
Arkadaşına borcunu öde yazmış adam da sıkarım kafana yazmış
Soran+1 yılBana yazışmaları gösterdi arkadaşı ile
Soran+1 yılYa hayır olmaz öyle şey
Neyse işte sonuç olarak böyle biri
Sakat biraz
Sakat derken çok uçuk şeyler diyor ama altı hep boş çıkıyor
Soran+1 yılDertleşmek istedim
Soran+1 yılHaklısınız galiba
İnsan olarak bi kötülüğünü görmedim ama çok uçuyor
Soran+1 yılNiye bana bu kadar yapıştı acaba
Soran+1 yılİnanmış olsam hemen evlenme teklifini kabul ederdim
Soran+1 yılE ne yapayım
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu devirde mümkün değil. Hiç bir şey alamayacağı gibi borçtan belini de doğrultamaz. Parası olmayan için evlilik düşünmek biraz fazla iddialı.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle galiba
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. her şey para değil, bazı şeyler zamanla olur. Ama hazırlıksız evlenmek de sıkıntı bu zamanda.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok yaaa.. karnınızı doyurun öncelikle🤷♂️ şimdi bi evlenelim desen sadece zaruri eşyalar 300 bin tutar. ev, kira vs. saymıyorum.. valla hayatının hatası olur, zindan olur sana hayat.
13 Yorumla
Somra geliyor görüştük 24-25 verseler kabul ederim diyor nasıl sence falan diyor
Cevap sahibi+1 yılyaa ne işiymiş bu , vay beee.. sen o çocuğu şutla.. valla bak.. basına iş alırsın.. sana senet imzalattırır, senin kartınla alışveriş yapar. hepsini ödemek sana kalır.
Soran+1 yılAyy bi de tarih alalım evlenelim diyor hemen
+1 yılGökten para yağmıyor kimseye, hayalperest bi adam demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz durumu toplayınca arabamı alırım zaten diyor
parası olmayan adam neyle evlenecek neyle alacak boş ver ağrımayan başını ağrıtma
11 Yorumla
Soran+1 yılBen durumu toplayınca alırım arabamı diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
İşsiz güçsüz
Parasız olan kişiyle yola çıkarsan yolda kalın.019 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor 9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
- +1 yıl
Ne iş yapıyor
Soran+1 yılPazarlamacı
- +1 yıl
Madem çalışıyor evlen o zaman
Soran+1 yılO parayla geçinilir mi
- +1 yıl
Sen ne kadar alın
Soran+1 yıl7 bin
- +1 yıl
Eviniz var mı , eşyalarınız hazır mı, nişanı ve düğünü yaptınız mı önce bunları halledin sonra onu düşünürsünüz
Soran+1 yılHayır yahu ne evi hiçbir şey yok
Bana tarih alalım diyor
Partal mı- +1 yıl
Önce evi, arabayı, eşyaları, nişanı ve düğünü halledin ondan sonra düşünürsünüz birlikte yaşamayı geçinmeyi.. helede bu zamanda hersey çok pahalıdır nasıl yapacaksınız
Soran+1 yılİşte bunları konuşmuyor doğrudan evlenelim diyor
- +1 yıl
Yangından mal kaçırır gibi olmaz.
O zaman ayrılmalısin onunla laftan anlamıyorsa.
Soran+1 yılSeviyor beni sanki
- +1 yıl
Seven insan acele etmez ettirmez de.
Soran+1 yılHayalci
- +1 yıl
Hayalci derken
- +1 yıl
Mesaj kısmında konuşmak istermin
Soran+1 yılİşte arsa meselesi falan hikaye gibi
- +1 yıl
Mesaj kısmında konuşsak olur mu sizinle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ayda 25 bin alıyorum evleneceğim kadın da öyleydi. Ayrıldık ama olsun. Yine de cesaret edemedik. Ben evleneceğim kadını normal yaşantısından rahat rahat geçinirken evlenip zora dara düşüremem. Hayat bildiğiniz kadar toz pembe değil. Elini kolunu sallayarak kredi çekipte ev mev alamazsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHoldingte beyaz yakayım
Soran+1 yılMeslek ne
Cevap sahibi+1 yılLojistik, ayrıca benim otomobil servisim var galeri gibi ordan 80-90 k kazanıyorum ona rağmen çekiniyorum. Senin ki biraz hayalperest
Soran+1 yılDoğrudur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef canım her şey altın tepsiyle sunulmuyor çalışmak gerek
03 Yorumla
Nasıl bir iş bu boyle
Soran+1 yılİşte ben de ona şaşırdım böyle iş mi var
+1 yılHayal dünyasında yaşamasın az gözünü açsın shsnsk
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım takılara güvenerek konuşuyor 😄😄 bilemedim..
01 Yorumla
Soran+1 yılTakılar ev parası kadar Tutmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın karın doyurmadığını beyaz insan evlenince anlayacak demiş kızıl derili şefi oturan boğa 😂
07 Yorumla
- +1 yıl
1,5 sene Katar'da, 5,5 senedir de Türkiye'de çalışıyorum benim evlenip gecinmeyi gözüm almıyor adam yürek yemiş abi 😂
Microsoftta falan mi çalışıyor, bende dil var , SMMM sertifikam var , yurt dışı tecrübem var dediğin rakamın yarısını alamıyorum henüz 😅
Soran+1 yılO pazarlama müdür
- +1 yıl
İyi Allah mesut bahtiyar etsin
Soran+1 yılTamam
Para olmadan evlenilmez. evlenince insan fsha da fakirlesjr bi de üstüne çocuk eklenir
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek isteyen erkeğin en az 150.000₺ birikmiş parası olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışına vize için başvuru yapacaktı
Hesapta para görünmesi gerekiyor ya 30-40 bin TL patrondan istesem sence verir mi diyor bana
Öyle dediğine göre bence birikimi yoktur sanki- +1 yıl
Niye sadece erkege yüklüyorsunuz her seyi
+1 yılHayır borca girecek nasıl girecekse artık borç olunca geçimsizlikte olur
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince alırız evi arabayı diyor
Ben durumu toplayınca arabamı alırım zaten diyor bi de- +1 yıl
Boş yapıyor gökten milyonlar yağmıyor
Soran+1 yılArsamı satmaya çalışıyorum falan diyor
Ama yurt dışına gitmek için vize alacaktı 30-4” bin TL istesem patrondan verir mi sence diye soruyor bana- +1 yıl
3 4 bine vize mi var vizenin bundan haberi var mı kurusıkı atıyor hep
Soran+1 yıl30-40 bin
- +1 yıl
Vizeyi aldı yurt dışı bilet parası 30 40 dan fazla ama
Soran+1 yılBiletleri almıştı indirimde görüntüsünü attı bana
Vize alamadı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılev araba almadan evlenin kirada oturun nolcak ki
03 Yorumla
Soran+1 yıl16 bin toplam aylık gelirimiz
- +1 yıl
büyükşehirde yaşamıyorsanız geçinirsiniz gayet
Soran+1 yılİstanbul
+1 yılSen çalışıyormusun?
bir an önce sevişelim demek istiyordur o03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışıyorum
- +1 yıl
evlenip seni çalıştıracak sakın evlenme. seni kocan olacağına şimdiden inandırıp sevişmek istiyorda olabilir. evlenmeden cinsellik olmaz diyorsan
Soran+1 yılTamam
Para her şey değil ama evlenince para çok ihtiyaç oluyor, ev geçinecek faturalar olacak yemek pişecek bence söyle karar verin: iyi bir işi var mı? iyi eğitim almış mı? Siz nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz?
110 Yorumla
Soran+1 yıl9 bin maaşı satış pazarlama yapıyor
Soran+1 yılBence de az
Soran+1 yılRahat bi hayat
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşına deki , Git aç karnını doyur k0pek sonra evlilik düşün. sorumluluk alıp maddiyatını düzenlemeyen adamla evlenilmez
111 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor zaten 9 bin maaşı var
Cevap sahibi+1 yılbirikmişi yoksa 9 bin sadece karnınızı doyurur. evi eşyası vs vs o maaş yetmez.
Soran+1 yılBirikmişti yok gibi anladım ben
Cevap sahibi+1 yıleşine işine sadık olabilecekse. az az eşyayı tamamlarız derseniz o yola çıkılır. önce zorunlu eşyaları alırsınız buzdolabı çam. mak. yatak, ufak bir gardrop. kervanı yolda dizersiniz artık.
Soran+1 yılBen de çalışıyorum ayrılırken işten tazminat alacağım ya ona mı güveniyor acaba
Cevap sahibi+1 yılevlenmek için yola çıkıldığında her birey elini taşın altına koymalı. Ancak kendisi biriktirmeyip başkasının parasına göz koymamalı. çocuğun ailesi yokmu durumları felan
Soran+1 yılBabası kardeşine yardım etmiş ev alırken bana da yardım edecek tüm güçleriyle destek olacaklar diyor
Ama bana pek inandırıcı gelmiyor niyeyse
Cevap sahibi+1 yılŞu an ev almak hayal kardeş. kredi ile eve girseniz 9 bin elinizden gider. mecbur çalışmaya devam edeceksin. adımlarını dikkatli atmalısın
Soran+1 yılBana birkaç ay önce dedi ki arsamı satmaya çalışıyorum 2 milyon 499 bin fiyat koydum dedi
Ben de niye düz 2,5 yazmadın dedim
Neyse aradan biraz zaman geçti yurt dışı için vize alması gerekiyordu
Vize için hesapta para göstermek gerekiyor ya 30-40 bin TL patrondan 2 günlüğüne istesem veriri mi acaba dedi
O kadar arsam var falan diyen birinin böyle demesi mantıksız geldi
Tutarsız geldi yani
Cevap sahibi+1 yılgerçek olabilirde seni kandırıyor da olabilir. Arsanı sattığında evleniriz de sende. şu an bu paralarla ev kurmak hayal dersin
Soran+1 yılŞimdi de diyor ki
Bi ev gördüm 90 metrekare kirası uygun onu kiralasam mı diyor.
Sonra da dedi ki arsa orada yatarken kir ödemek saçma dedi
Madem satmaya çalışıyorum diyordu şimdi niye kira bakıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen hiç dutmadın mı biz evlendiğimizde bir divanımız vardı, yatağımız bile yoktu diye :)
011 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle şeylere itibar etmrmm
Soran+1 yılSöylediği şeyler hep boş çıkıyor
Soran+1 yılMesela diyor ki bana
Arsamı satmaya çalışıyorum falan diyor 2 milyon 499 bin fiyat koydum dedi
Soran+1 yılBilmiyorum güya var
Öyle dedi ama sonradan da kiralık ev bakıyordu
Soran+1 yılKüçücük evde mi oturur parası olsa
Bence hayır
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. koşarak kaç o adamdan fakiri sadece anası sewer
13 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öylr
Biraz hayal kuruyor gibi
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Girilir bence :) 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılİki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş 😁
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Evlenmek için paraya o kadarda ihtiyaç yok çalışır evinizi gecindirirsinizillakida evlenince o dediklerin bonus olarak gelmez o nasıl hayal
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey alamaz valla bu zamanda hikaye anlatmasin sakın evlenmeyin parayla saadet olur parasız olmazzzzzz
028 Yorumla
Soran+1 yılDevamlı parayla ilgili şeyler diyor
- +1 yıl
Yokluk anlamında mi... Parasi mi yok yani
Soran+1 yılYok gibi
- +1 yıl
Evlilik isi maddiyat işidir para yoksa devamlı maaşı olan bir iş yoksa kesinlikle mutluluk olmaz maalesef zaman para zamanı nefes bile almak parayla olacak yakında
Soran+1 yılDedikleri hep boş çıkıyor
- +1 yıl
Bilemem orasını sizin kendi aranızda benim fikrimce maddiyat olmadan olmaz para bulunur elbet diyenler hikaye uydurmasin zaman değişti artık... Tabi ki sevgi saygı en önemlisi ama maddiyat da lazım kusura bakmasın kimse
Soran+1 yılDiyor ki ben maddi durumu toplayınca arabamı alırım zaten
Biraz uluyor gibi- +1 yıl
Hikaye o işler edince, yapınca bilmem ne bunlar ihtimaller bunları herkes söyler maalesef
Soran+1 yılEvet mesela diyor ki iş başvurusu yaptım 29 bin isteyeceğim
Somra bi geliyor 24-25 verseler kabul ederim nasıl sence diyor- +1 yıl
Hahaha 😁 o parayı kim veriyor 🤣 abimiz sağlam sallıyor yalnız bravo 😂
Soran+1 yılBir de 2-3 ay önce bana dedi ki
Arsamı satmaya çalışıyorum villa alanı üzerinde baya büyük fiyat olarak 2 milyon 499 tl değer koydum
Niye düz 2,5 yazmadın dedim
Psikolojik fiyatlama yaptım diyor.- +1 yıl
Trednyolda ürün mü satıyor sanki de psikolojik fiyatlandırma yapıyor millet 100 tl indirim varmış hadi gelip alalım evi mi diyecek 🤣 ben buna çok güvenemedim açıkçası 😄
Soran+1 yılSallıyor sanki
Benim de mantığıma yatmadı.
Neyse geçende de diyor ki
Kiraya bir ev buldum ama arsa orada yatarken kira vermek mantıklı değil
Hani satılıktı- +1 yıl
Bence sen bununla dikkatli ol söyledikleri hikaye gibi geldi bana
Soran+1 yılBir de bana aşırı yapıştı diyor ki evlenelim gerekirse ben her gün seni tanımak için görmeye gelirim
Ailem evlenmeme çok hevesli
Tüm güçleriyle destek olacaklar diyor
Bana niye bu kadar yapıştı acaba- +1 yıl
Tanımak için görmeye gelirim ne demek evlenince birlikte yaşamayacak mi 😄
Soran+1 yılHayır az görüşüyoruz o yüzden
- +1 yıl
Anladım valla ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun ama dikkatli ol bana güven vermedi seninki
Soran+1 yılBana da ama niye o kadar yapıştı bana
Devamlı devamlı görüşmek istiyor falan- +1 yıl
Bilemm ki memlekette manyak çok vardır bı nedeni
Soran+1 yılBenle evlenmeye taktı kafayı. Acaba beni zengin mi sanıyor
- +1 yıl
Bilmem orasını zenginsen olabilir 😄
Soran+1 yılZengin değilim
He bir de diyor ki bu çocuk bana 9 bin maaş alıyormuş şu an ocakta 20 olacak diyor- +1 yıl
Hahahahahhaha 😂😂😂 11 TL zam mı vay beee hangi is bu malı müşavir olmayı bırakıp o işi yapalım bize 2 bin TL zam gelmiyor ya 😂😂😂
Soran+1 yılSatış ve pazarlama müdürü
Bir de diyor ki dılardan iş aldım
On da ordan gelecek
Fakir mi bu çocuk acaba
- +1 yıl
Benim beynim yandı valla 🤣 sana kolaylıklar dilerim 🤘😄
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ettim 🤘😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMecbur alıyosun eğer demirbaş şeylerse. Tabi evlenmeden önce alınsa daha iyi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılParasızlığı göze alarak evlenmelisin. Evlenince her şey düzelecek hayaline kapılma, yoksa hayal kırıklığına uğrarsın
05 Yorumla
Somra geliyor görüştük 24-25 verseler kabul ederim diyor nasıl sence falan diyor- +1 yıl
O zaman normal bir yaşamdan fazlasını bekleme
Soran+1 yılAma işte şu an 9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
- +1 yıl
Maaşa bu kadar takılıyorsan ikiye katlanınca evlen. Böylelikle işini garantiye almış olursun
Soran+1 yılTek konu maaş değil
Söylediği çoğu şey çekişiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenenlerin lamborghini'si ve rezidansi yok çalışması yeter
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu kadar para kim verir ona inandırıcı değil. hayalci biri bu galiba
Soran+1 yılEvet mesela şu an 9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler
Soran+1 yılUçuyor mu az
Cevap sahibi+1 yılHep yukarıda indiği yok.
Soran+1 yılAyrılsam mı
Cevap sahibi+1 yılCanım Sana tavsiyem evlenecek durumu olana bak. Hiç birikimi olmayan hayal vadedenler zamanını çalar. Biraz yaş farkı var ama kocam mükemmel bir erkek. Maddi olarakta tutmuş parasını yatırım yapmış barda pavyonda yememiş. İkimizinde arabası var ev aldı banada
Soran+1 yılMaşallah 🧿
Kaç yaşındasınız sen ve eşin
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl oluyor 28-43
Soran+1 yılMaşallah çok güzel peki ailen falan karşı çıkmadı mi
Benimkiler olsa karşı gelirdi
Cevap sahibi+1 yılİkinci evliliğim. alkolik kocamdan boşandım. Hala spor yapıyorum fit ve kasliyim. Fiziğini diri tut olgun erkekler öyle sever. Ben çok mutluyum. Çalıştırmıyor kocam bütün gün geziyorum.
Soran+1 yılMaşallah canımm
Çocuğun var mi
Cevap sahibi+1 yılBenim yok eşimin var çok tatlı 11 yaşında. Adam ilk karısıyla doğru düzgün seks yapmamış. cocukta istemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYalan diyenler oldu anlattıklarıma inanmadılar. buradan birkaç kişiyle dışarıda görüştüm. hala görüşüyoruz onlarla fenomen 2 kişi kadın hepsi. Aklını kullan. Varoslardan uzak dur. Kıymette bilmezler sinirlide oluyorlar huzurun mutluluğun olmaz
Cevap sahibi+1 yılEvlilik tecrübesi yaşadım hayatımın en kötü günleriydi. Gördüğüm kızı uyarıyorum dikkat edin diye
Soran+1 yılÇok sağolasın ablacım
Ama bence çocuk yap bir tane de olsa
Bugün yarın her şey eşinin kızına kalır
Kız çocukları babacı olur
Sen de bir tane dünyaya getir
Cevap sahibi+1 yılBen istemiyorum üvey erkek çocuğum var yetiyor. Anne anne yanımdan ayrılmıyor. hiç anne görmemiş ki çocuk. esimin eski karısıyla tanıştım tam bir cadaloz sinir hastası. Evlenecek adam herseyini açar gösterir maddi olarak.35 yaşına gelmiş yemiş içmiş gezmiş evlenecek paramı var diyenler dolu burada bile. Vaat gerçekse inan
Soran+1 yılİstemiyorsan yapma o zaman ye iç gez boş ver böylesi daha iyi
Bir şey gösteremiyor ortada somut bir şey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakteri düzgün ise evlenilir.
Evlenince ikinizde çalışırsınız olur biter.01 Yorumla
+1 yılAçıkcası aşk olduktan sonra samanlık seyran olur devrinin bittiğini düşünüyorum sana belirli imkanları sağlamıyorsa evlenmemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince evi arabayı alırız diyor
- +1 yıl
ev araba demiyorum ama en azından evlenmeden önce sağlam bir geliri olan bir işi olması lazım yoksa ev araba işi yalan olur
Soran+1 yılŞu an 9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
Ben giremedim beni terk etti ben de ülkeyi terk ettim şimdi avusturalyalarda sürüyorum hergün başka bir kadınla bence siz evlenin ikiniz ayrı iken yaşıyabiliyorsan birlikteyken de yaşarsınız
00 Yorumla
+1 yılTabi , bagli oldugun muhtarloga evlenecegiz diyorsun ev araba 48 saatte senin sksjsjs
Bence ya sen safsin ya baban cok zengin03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikisi de değil
- +1 yıl
O zaman muhtar..
Soran+1 yılHahhahah
+1 yılÇok sıkıntı yasarsin ama çalışırsanız olur yani ikinizde
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyoruz ama olmuyor
+1 yılTabiki de girilmez. İkinizde çalışıp para biriktirin sonra evlenin
00 Yorumla
+1 yılBence ilk başta kolay gelir ama çocuk falan olunca zor
00 Yorumla
+1 yılAlınmaz bacım rahatı seviyorsan evlenme herifle
114 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Ev araba seviyorsan rotani değiştir
Soran+1 yılOlmaz mı bunla
- +1 yıl
Olmaz bir ev olmuş 3 milyoj en az bir araba 400bin en az bu yaşına kadar yapamamış bundan sonra da yapamaz
Soran+1 yılBen durumu toplayınca arabamı alırım diyor
- +1 yıl
Kaç yaşında
Soran+1 yıl35 falan
- +1 yıl
35 yaşına kadar bir araba bile alamamış adam bu yaştan sonra hiçbir şey başaramaz
Soran+1 yılArabası yok o durumu hafif kompleks yapıyor
Mesela görüşmek istşyor iş çıkışı ama ben de yorgun argın geliyorum iş çıkışı olduğu için o saatten sonra dolmuş otobüs falan zor oluyor
Haksız mıyım- +1 yıl
Haklısın sadece o değil gelecek içinde önemli arkadaşlarla ortam olur oraya giderken Orluk veya sıkıntı gece sağlık durumu olur sıkıntı istediğin yere istediğin konforda girme rahatlığı
Soran+1 yılEvet sonra da diyor ki görüşemiyoruz
Şartlar müsait değil
Bi de şöyle düşün onla görüş hafta içi otur kalk derken en az saat 9 olacak
Toplu taşıma ile eve dön saat 10
Ertesi sabah işe git şu bu
Zor yani o iş- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
Soran+1 yılOlur sorumu beğen
- +1 yıl
Beğendim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seni zengin gorüyor belliki 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılHayır tok ki
+1 yılPara yoksa hiç bir şey alamazsınız
01 Yorumla
+1 yıl300 bin 400 bin TL den aşağı evlenemezsiniz.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama çocuk yapmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Sevgilin vinç operatörü mü? Onlar 24-25 bin maaş alıyormuş.
Soran+1 yılHayır bi yerde müdür
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Girilmez tabiki parasız işe
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenelim tarih alalım diyor
Senin para varsa ve bahsettiysen sana güveniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen para var demedim çalışan biriyim ama
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAileden destek yoksa alamazsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılAile destek değil
+1 yılDüğün takilarini bozacak yani
01 Yorumla
Alınmıyor sakın o hataya düşme
08 Yorumla
Soran+1 yılŞu an 9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılValla haklısın ayrılsam mı
Soran+1 yılHangi yorumları okudun canım?
Arsa meselesini mi
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılöyle kolay değil o işler.
03 Yorumla
Soran+1 yılSallıyor mu
- +1 yıl
elbette. daha evlenmeden önce bir dünya masraf yapılacak. çoğu evlilik borçla harçla başlıyor. bu zamanda ev araba almak imkansız
Soran+1 yılAnladım
+1 yılİşi gücü yok herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Sen dugnmus ıvır zıvır Mıs istemezsen evlenilir ama yok tüm arkadaslarımın kufor parasını bile oducen diyen sözde gelenekci ama erkeği yolan bir paragöz isen sana bişy dayanmaz zengin erkek avla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGirsin de gorsun gercek hayat nasil bi yer😂
015 Yorumla
- +1 yıl
Alir alir once bi buzdolabinin fiyatini incelesin
- +1 yıl
Sana alacagi altinin gr fiyatini ogrensin
- +1 yıl
Beyaz esyasiydi mobilyasiydi elektronik aletleriydi kazaniydi tabagiydi perdesiydi bi baksin
Soran+1 yılHe bi de diyor ki 9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
- +1 yıl
20bin alacak olsa da o evlenmek icin yeterli degil farkinda mi bilemiom
Soran+1 yılDışardan iş alacakmış
Bir tane iş aldım gibi 3 oradan gelecek
10 da öyle gelirim olur diyor- +1 yıl
Hayirlisi diyelim eniste ye
Soran+1 yılAyrılsam mi
- +1 yıl
Ask yoksa zorlamayq gerek yok
Soran+1 yılAşkla ilgili bir şey değil
- +1 yıl
Hayaller ve hayatlar mi
Soran+1 yılSanki öyle
- +1 yıl
Mutluysan anın tadını çıkarmaya bak gerisini dusunme
Soran+1 yılÖyle
Ne desin isterdin sen?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle girmeyin tabi bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkek nasıl bişi yahu
08 Yorumla
- +1 yıl
Alacak olan evlenmeden önce alırdı zaten benim gibi boş ver
Soran+1 yıl9 bin alıyor ocakta maaşım 20 bin olacak diyor
- +1 yıl
9 dan 20 ye ilginçmiş🙃 mesleği ne
Soran+1 yılPazarlamacı
- +1 yıl
20k alamaz satıştan kar ediyorsa başka ama o da kesin olmaz her ay
Soran+1 yılİşte biraz atıuor
Dışardan da iş alacakmış
Bir tane iş aldım gibi 3 oradan gelecek
10 da dışardan gelir diyor- +1 yıl
Boş vaadler veriyor gibi neyse🤷
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımın parası yok ama evlenelim diyor. Para olmadan bu yola girilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler