Eski sevgiliyle neden görüşmeye devam edilir?

#DeliMavi
6 ARALIK 2022
Eski sevgiliyle neden görüşmeye devam edilir?

#DeliMavi
6 ARALIK 2022
Eski sevgilisiyle görüşen kişinin ya duyguları devam ediyordur ya da elimin altında dursun eğer kimseden yüz bulamazsam geri dönerim kafasında kişilerdir onun dışında mantıklı hiçbir açıklaması yok.
Sevgili olan iki insan arkadaş falan kalamaz bunlar hikayedir. Ben ayrıldıysam her türlü iletişimi keserim.
Merhaba,
Açıkçası ben zaten bu durumu hiç anlamıyorum ya bazı insanlar neden arasına mesafe koymuyor ya da neden bu hatayı kendisine yapıyor ve mesela benim sevdiğim bir kız vardı 15 senedir kıza kaç defa açıldım kaç defa duygularımı söyledim hatta geçen gün de mesela bir şeyler yaşamak istedim önce kabul eder gibi oldu sonra kabul etmedi, Bir de bana tuttu üstüne ise 2 gün sonra sevgilim olursa ne yapacaksın dedi şimdi ben böyle bir insanla niye görüşmeye devam edeyim ki yani görüşüyor olsam bile mesafeli olmayı tercih ediyorum zira insan her şeyden önce kendini haksızlık yaptığını düşünüyorum,
Haklisin.
Kadın gidecek başkasıyla sevgili olacak başkasıyla sevişecek Ben de onu izleyeceğim
Hayır görüşülmez
Kesinlikle görüşmem, görüşme talebine sıcak bakmam. Buraya gelene kadar ne hesaplar, ne sabır tüketilmiştir tarafımdan, bu yüzden bittiği yerde kalmalıdır o.
Cevap
36Cevap
Arkadaş kalmayı başarabilmişizdir belki. Eski sevgiliyle görüşmeye devam eden kişilerin duyguları bitmemiştir, başka bi sebebi olamaz
“Bir zamanlar” bak insanlar arkadaş olarak başlıyor, sevgililiğe evriliyor sonra düşman oluyorlar çünkü ayrılığın elbette bi sebebi var. Yani o dediğin şey güzel olabilirdi ama ayrılırken insanlar birbirini parça pinçik ediyor, ağıza alınmayacak sözler sarfediyor ve doğal olarak bütün bağlar kopuyor. Bazısı nefret besliyor, bazıları için bir zaman sonra umrumdışı modu on yani.
hii ben hep güzel ayrıldım aslında siz tötüyşeniz ben napiyim aa kırmadan üzmedende ayrılınabiliyoy :p ben ömyüm boyunca ilk defa bi kadına karşı kaba bi söz kullandım "defol git hayatımdandı" o da beni aldatan kızaydı yani timam onla görüşmemem normalde her ilişkimiz tötü bitmek zoyunda değil ki her insan bu kız gibi karaktersiz değil ki
İyi de ayrılsak, arkadaş kalma taraftarı değilim. Ondan sonra hayatıma girecek adama saygısızlık. Kendime saygısızlık ve tabii duyguların her onunla irtibata geçtiğinde tekrar küllerinden doğabilir. Hoş değil
Hıhım öyle 🙏
Teşekkür ederim ☺️
Takıntılı olunduğu için
Ben görüşmem. Biter ve mazide kalır. Özel şeyler yaşadığım adamdan kendime dost edinecek değilim
Sanırım acabalardan ya da gelen gideni aratmışsa ya da eskimemişse. Aslında çizgiyi çekmek gerek ve bitirmek.
Birde yenisi yoksa eskimez ❗️
Evet
bir insan eski sevgilisyile ancak
hala sevdiği için
yatmak için el altında adam bulunsun diye
intikam içn , kıskandırmak için vs arkadaş (!) kalrı. samimiyetsiz şeyler bunlar. eski sevgiliyle dost falan kalınmaz
Bitmiş şampuana su katarak sulandırarak tekrar yıkanmaya çalışmak ile eş değerdir. Bitmişse zorlamamak lazım.
Hali hazırda beklesin gibi bir mantık olsa gerek.
Ticari zekanın konu olduğu anlamsız bir ruh hali.
Aklın ondadır keyfin ondadır mutluluk ondadır kalbin ondadır bitirememişsindir aslında
Çünkü onu sadece sevgili olarak değil, birçok anlamda sevip, değer veriyorumdur.
Bana ters gelir, eski kalmış beni istememiş neden görüşmeye devam edeyim ki.
Sevgililik olmamış olabilir ama aradaki arkadaşlık iletişim bitmek zorunda değil.
Onunla konuşmayı, takılmayı sevdiği için olabilir
Sevdiği ve kullandığı için.
Arkadaşlık vs elbette kılıf.
Şimdi kalkıp sevgili olmayı beceremeyince arkadaş olarak devam ettik derler😅
Güzel bir şekilde bittiyse ilişki , geçmiş günlerin hatırına sohbet edilebilir🙏☺
Eski sevgiliyle değil ama eski kocasıyla ilişkiye giren kadınları duymuştum.
Hayalleri yarım kaldığı için, tamamlama fırsatı olarak görüyor insanlar
şimdiye kadar hiç eski sevgilime dönmedim adı üstüde ESKİ
Hala duygular vardır
Tadından vazgeçemiyodur
Onsuz yapamadığı için.
Hiçbir fikrim yok. Hiçbiriyle görüşmüyorum…
20 sene sonra görüştüm
Edilmez, edeni de anlamam.
Hala bir beklenti içerisindedirler bence
Hala ona ilgisi var demekki..
Ben etmem edende canım
asla etmezdim eski eskimiştir
Bana saçma geliyor
Unutamamış
Henüz yenisini bulamadığı için
Yediğim kazıklar az gelmiştir
Yarım kalan bişeyler vardır
seks?