Olayı özetle anlatayım biz sevgili iken çok oyi anlaşirdik Ama sonradan sonraya beni üzdüğünü ve olmayacağini düşundugu icin kendinden sogutmaya calisti ve basardida sonra aradan zaman gecti ayrildik Ama konusuyoruz falan birgün dost olalim diye mesaj atti tabi sinirlerim tepemde çünku o ayrilmak istedi ilk o söyledi neyse arkadaş arkdaş konusurken bana dertli oldugunu söyledi ve konuyu acti " seninle konusmayi senmiscesine cvp vermeyi özlemişim" dedi. Senin yerine hicbirini koyamadim ilk aşki sende yasadim Gibi hala seviyormuş imasi veren cümleler kullandı ve daha fazla konusursak yine aşık olucaz canini yine yakmak istemiyorum dedi
akşamda ablasi beni aradi ve sorular sordu hangi bölüm seciceksin falan tabi oda yaninda fisirdiyor şunuda sor diye duyuyorum araniz nasil vs sordu kapattik
bulusmak istedigini söyledi ve kabul ettim çunku niyetini harbiden mrk ediyorum BENI GORMEK ISTEDIGINI ICIN BULUSMAK ISTEMIS
Sizce ne olmus olabilir? hala seviyor mu? beni niye görmek istemiş olabilir?
akşamda ablasi beni aradi ve sorular sordu hangi bölüm seciceksin falan tabi oda yaninda fisirdiyor şunuda sor diye duyuyorum araniz nasil vs sordu kapattik
bulusmak istedigini söyledi ve kabul ettim çunku niyetini harbiden mrk ediyorum BENI GORMEK ISTEDIGINI ICIN BULUSMAK ISTEMIS
Sizce ne olmus olabilir? hala seviyor mu? beni niye görmek istemiş olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Canı sıkılmış seni istiyor seninle işi bitince başkasına gider Sadakatsiz Volki gibi:D
Ama harbi pişman Ben öyle hissediyorum ve sevgili iken bile buluşmadik ayni okuldaydik. seni görmek istedim dedi özlemiş gibi
Bana biraz bahseder misin?
Giyinişi yaşam tarzı flört ettikleri geçmişi ve ne kadar süre içinde geri döndü detaylı anlatırsan detaylı sonuç alırsın :D
Giyinişi eskiye göre daha cool olmaya baslamis benden sonra sadece sanalda Bi kizla cikti ve kizlada 2 gun sonra ayrildi olayi detayli bilmiyorum ama kizdn bahsettimde midesi bulanmis gibi o kizdan bahsetme diyordu biz 3 4 ay ayri kaldik 1 kere ayrildik sonra affettim 2. sinde beni cok üzdüğünü biliyordu ve o yuzden bitirmek istedi ayni sebepten bende aradim benden once o söyledi 4 5 ay sonra falan geri döndu zaten yaziyordu bu sefer cok farkli konustuk cani cok yaniyormus gibi anlatti sesinden anladim ilk defa bu kdr pisman gördüm kafam karisik ya
Ya şimdi tam tanımadan bir şey diyemez ama sen en iyisi buluşmaya gitme bir kaç ay sabret ve onun yaptıklarını takip et mesala sosyal medyada kimi takip ediyor neler paylaşıyor onu yeniden tanımaya çalış ben olsam böyle yapardım yani şimdilik arana mesafe koy
senden sonrakiler işime yaramadı diyor.
Eski mağaralara ziyaret :P
Ne gibi biraz açar mısın? Daha önce hiç buluşmadik ki
Nasıl ya eski sevgili diyorsun ama
Evet eski sevgilim ayni okuldaydik corana saolsun buluşamadanda ayrilmistik :/
Xp yeterli değil dalga geciceksen Yorum yapma lütfen
Yaş kaç? Niye dalga geçeyim
Belki özür diliyecek