2 imam nikahi ile evliyim esimin psikolojik durumu iyi degil ve alkol bagimlisi?

Cok uzun zamandir ondan hep guzellikle ayrilmaya calistim ama ayrilmaya gelmedi internet uzerinden ben ona gore cok fazla genc olmama ragmen her yurtdisina ciktiginda beni aldatti ve ben bunu fark ettigimde hep yalanladi ve nerde bi dusman olarak gordugu insan var onun uzerine yikti onlar yapmistir benim adima gibisinden. Sustum cunku asiri manipule ediyordu duygusal yonden. ama bu demek degil ki unuttum, borclarimiz vardi insan gibi ayrilmak istiyordum orali olmuyordu kesinlikle. ben bi kac gundur aile evine dondum onun yaptigi terbiyesizliklerini yalanlarini ve bana yakistirmadiklari icin cevremde onu istemedi basindan beri zaten. Burada bir suru davasi var icrasindan tut mahkemesine kadar yurtdisinda da var giderim de kendisini hapise atacaklar diye korkuyor gitmiyor turkiyeden arkadaslar bu durumda ne yapilir nasil saglikli bir karar alirim bu sahisi ben ihbar etmek istiyorum Şu an hala mahkemelik oldugu kiralik evden cikmamakta kendisi. ve sagda solda avanak avanak gezmekte bu benim zoruma gidiyor. Bana hicbir sey esya olsun iste ziynet eşyası gibisinden bir yarari olmamistir kendisinden ev esyalarini bile talep etmedim.
2 imam nikahi ile evliyim esimin psikolojik durumu iyi degil ve alkol bagimlisi?