Görüşmede seviştikten sonra cıddıyet ıstemıyorum duygusal bırıne benzıyorsun dıyen bır adam var bu adamla 3 kez gorustuk 2 senedır tanısıyoruz farklı olmasan gelmem ben 2. Kez sende degısık bır sey var ama duygusallık beni iter demıstı son gorusmede sarhosken sana asık oluyorum galıba benden sonra baskasıyla bırlıkte oldun mu falan dedım hıcbır dedıgıme cevap vermedı konusmadık sonra bana yazdıgı sey su 17 gun sonra amaç ne sızce neden yazıyor böyle soguk konusacaksa..
Ne olmuş sana dedi muhabet başı bu hastaydım story atmıştım.
- Halsizim iki haftadır falan gözlerini cekmişsin üstümden ondan böyle oldu
- gecmiş olsun korona mı oldun?
-tesekkür ederim olabilirim test yaptırmadım henüz
_ yaptırma o zaman bence
_ niye?
- 2 haftada olan olmuştur gecmiştir bile ( burada laf mı soktu bana anlamadım hanı ıkı hafta once gorustuk en son sonra konusmadık geçtin mi diyor yani )
_neyse tesekkur ederim sordugun için
- rica ederim gecmiş olsun tekrardan
_ sen nasılsın iyi misin bugun ruyamda gördüm seni ben ciddiyim bak onun üstune yazmışsın her sey yolunda mı
_idare ediyoruz çok şükür öyle büyük sıkıntı yok dünyevi şeyler bi aşşağı bi yukarı
_ ee o da olmasa neyden tat alıcaz iyiysen sorun yok dedim o da iyiyim tesekkurler dedı daha bır sey yazmadım neden yazdı madem böyle? Birdaha da artık hikayelerime bakmıyor ama eskiden kalp falan atardı atmıyor duygusal görünce uzaklaştı silmeye kıyamadım henüz hikayelerimi gizledim bende artık göremeyecek amacı ne bunun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer